- 21 Kasım 2017
- 29.922
- 130.879
- 598
Benim yemek sayfam yok ya. Cano gibi maharetli değilem.Sizin yine yemek sayfalarınız var. Ümit var. Yemek sayfası deyip geçme.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yemek sayfam yok ya. Cano gibi maharetli değilem.Sizin yine yemek sayfalarınız var. Ümit var. Yemek sayfası deyip geçme.![]()
Menejerin bile varBenim yemek sayfam yok ya. Cano gibi maharetli değilem.![]()
Biz de derinizzzzzMenejerin bile var![]()
Hem de küçük çocukları da var, maşallah OnaBenim yemek sayfam yok ya. Cano gibi maharetli değilem.![]()
Yaso da iyi. Bilen bilir onunla bir makarna diyaloğumuz var jsjdjd geçende de Cano’nun sarmayı gördü, canım çekti falan dedi. Baktım yarım saat sonra sarmış bir tencere. Ben yarım saate kendimi anca ikna ederim o fikre dkdkkdkdHem de küçük çocukları da var, maşallah Ona![]()
Nevreste Nevoş bacikom un da var ama aktif değil, maharet deyince aklıma geldi
![]()
Yaso da iyi. Bilen bilir onunla bir makarna diyaloğumuz var jsjdjd geçende de Cano’nun sarmayı gördü, canım çekti falan dedi. Baktım yarım saat sonra sarmış bir tencere. Ben yarım saate kendimi anca ikna ederim o fikre dkdkkdkd
Yasmin o konuda çok iyiYaso da iyi. Bilen bilir onunla bir makarna diyaloğumuz var jsjdjd geçende de Cano’nun sarmayı gördü, canım çekti falan dedi. Baktım yarım saat sonra sarmış bir tencere. Ben yarım saate kendimi anca ikna ederim o fikre dkdkkdkd
Oğlanın sınıfı derken bütün sınıfa mı yaptın?Ben de oğlanın sınıfı için ikindi öğününe börek sardım, kurabiye yaptım. Börekleri yarın sabah pişireceğim. Biz de deriniz demiştim…:…::’ddçcç
Düşün sen ki “mantılara fısıldayan kadın” olarak gece kalkıp yapmıyorsun, o hiç üşenmiyor valla. Makarnayı da öyle bir gecede yapmıştı ahahhshsYasmin o konuda çok iyigece mantı yapmışlığı var
Ben yapamam (yapmam)![]()
Evet ikindi öğünlerini veliler yapıyor/alıyor tüm sınıfa. Ayda bir sıra geliyor.Oğlanın sınıfı derken bütün sınıfa mı yaptın?![]()
Ay ne güzelmiş. Daha iştahlı yer çocuklar.Evet ikindi öğünlerini veliler yapıyor/alıyor tüm sınıfa. Ayda bir sıra geliyor.
O bizde de var anaokulunda güzel bir şey bence deEvet ikindi öğünlerini veliler yapıyor/alıyor tüm sınıfa. Ayda bir sıra geliyor.
Ay ne güzelmiş. Daha iştahlı yer çocuklar.
Pastanelerden falan alınanları istemiyorlar. Nasıl şartlarda, ne tür malzemelerle yapıldığı belli değil diye. Bence de bu daha iyi.O bizde de var anaokulunda güzel bir şey bence de
Ben yetişemiyorum unutuyorumHem de küçük çocukları da var, maşallah Ona![]()
Nevreste Nevoş bacikom un da var ama aktif değil, maharet deyince aklıma geldi
![]()
Bizim yokMenejerin bile var![]()
Yok bacım, buzlukta hazır yemek heleki sarmayı hiç sevmiyorum.yasminsay ın yemek sayfası yok diye bahsetmedim, yoksa tartışmaya kapalı Onun becerikliliği
1 saatten önce ben de halledemem. Belki buzlukta sarılmış sarması vardır![]()
Yok bacım, buzlukta hazır yemek heleki sarmayı hiç sevmiyorum.
Yarım saat abartı oldu, içi hazırlama + kuruluk haşlama + sarma ve dolmayı pişirmeye hazır etme 50 dk falan sürmüştür.
Gerçi arada eşim geldi, yemek + tatlı + çay servisim de oldu.![]()