Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
Oyum yok ama reytingim var.Burası kalabalıklaştı.

Ben aslında dansöz memesi tatlısıyla katılacaktm.Yanlış yaptım bunlarla katılmakla.İyi reyting toplardım belki ama Kazen beni atar dedim vazgeçtim.

ya aslıııııı
monitöre yapıştım gülücem diye
o ne kız
dansöz memesi mi

Hadi kızlar göreyim sizi toplayın tüm kk buraya

Onda kesin birinciyim bak.

ona ne şüphe teredütsüz birinciyiz zaten

Size güzel sohbetler hepinize bol şans başarı bayanlar.Ama Gönlüm Aslı'cığım dan yana söylemezsem çatlarım.

Hoş kalın , hoşcakalın. Görüşmek üzere.

Canım dün birkaç link ekledim ama her yerede girip veremiyorum yanlış anlaşılmaktan çekiniyorum

Bence de.

Ablacığım çok teşekkür ediyorum.Ben gönüllerin birincisiyim diyeyim de işin içinden çıkayım bari.

Benim birde şöyle bir sorunum var oy veremiyorum:84emezler mi sen niye kullanmıyorsunBenim tek 1. yok amaKuramı çeksem

Oyumu kullandım
Adra ya veredim çünkü milföylü muzlu katları iyi bilirim ve severek yerim onun için ona. Kullandım

Benim birde şöyle bir sorunum var oy veremiyorum:84emezler mi sen niye kullanmıyorsunBenim tek 1. yok amaKuramı çeksem

Gözümü kaparım vazifemi yaparım mantığıyla git Nevreste.Artık piyango kime vurursa.

Oyumu kullandım
Adra ya veredim çünkü milföylü muzlu katları iyi bilirim ve severek yerim onun için ona. Kullandım

Canım çok teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…