Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
ayy aslı ne güldürdün yine beni
bak yine berabereyiz
gel biz ağlayalım birlikte bence bu kadere

Yok cnm,ben biliyorsun saniyordum ya,hazine bulmus gibi sasirmandan cok yasa

Valla Elossa kendine kullanmış oradan anladım.Hazine buldum tabi topu topu bir oy almışım.Aslında kendimize kullanmamız da yanlış da sesimi çıkarmayı hiç düşünmüyorum şu aşamada.

Kesinlikle cnm,kim kazanirsa kazansin bu kadar az oyla olmasa keske...
Cok emek veriyoruz,oylamak bile istemiyor kimse

Sen niye bıçak sırtında yarışıyorsun.Bence sen o bıçağın üstünde yan gel yat.Biz ölmüşüz de ağlayanımız yok.

Göbeğim hop hop hopluyor hala gülmekten , cidden çok yaşa adracım .

Aus sende gelip,bakip gidiyorsun,oyunu kullansanda bizde rahatlasak...
Her altta gördügümde acaba oymu kullandi,bakim kime vermis diyorum,bi bakiyorum yok kullanmamis

:78::78::78:

Süpriz bir gelişme var mı diye bakıyorum pegasuscum .

Açık söyleyeyim 4 tane tarif var oy vermek istediğim , onlardan hangisi ipi göğüslemeye yarışırsa ona vereceğim sanırım :26:

[COLOR="#FF0000"Aslıcım sen hangi katogoridesin canım sütlü mü acılı mı.][/COLOR]
Demiştin ama dediğim gibi unutuyorum canım benim .

ayy aslı ne güldürdün yine beni
bak yine berabereyiz
gel biz ağlayalım birlikte bence bu kadere
Gözde ne olacak bizim bu halimiz.:118:

Ağlamayalım boşver.Ben kendi zevkime tatlımı yapıp ortaya koydum.Gerisi teferruat.

O tarifler arasinda bende varmiyim bilmiyorum cnm ama,1 oy farkla ip benim gögsümde

Kendi adıma kimseye küsmem,darılmam.Rahat olun kime oy verrmek istiyorsanız ona verin kesinlikle.Eğleniyoruz takmayın bu kadar.

Sevgili yemek editörleri ;

Şöyle başta yemek topikleri olmak üzere , geyik sayfalarına vs... yarışma linki verseniz ... Sanırım oylama da katılım artacaktır.

Ama Nevrestecim versin sadece , efser sen yarışıyorsun , sen link verme

Kendi adıma kimseye küsmem,darılmam.Rahat olun kime oy verrmek istiyorsanız ona verin kesinlikle.Eğleniyoruz takmayın bu kadar.
Oy vermedi diye arkadasa küsenlerde var tabi,kim hangisini begenirse ona verir,bunun küsmesi olurmu

Kızlar bence bayram telaşından igili olduğuna inanıyorum :44: linğ desteğine ihtiyaç var bunu bölüm etidörülerinden biri olarak yapmam lazım ama yarışmada olduğum için yapımıyorum etik olmaz ama nevoşum ilğileniyor bu konuyla

Son düzenleme:
Yarisiyorum diye bende vermedim,yyoksa bende düsündüm cnm.Sonra oy istiyor derler diye, arkadaslarimin bile haberi yok yaristigimdan,yanlis anlasilmasin diye kimseye biseyde demedim

Naber yavru ceylanlar
Oylamaya katilanlar niye bu kadar az yahu
Iyi olan kazansin eglenceli oluyor

Oyum yok ama reytingim var.Burası kalabalıklaştı.

Ben aslında dansöz memesi tatlısıyla katılacaktm.Yanlış yaptım bunlarla katılmakla.İyi reyting toplardım belki ama Kazen beni atar dedim vazgeçtim.

Son düzenleme:
Konuşun konuşun , konuştukça sayfanın reytingi artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…