Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
oyumu sütlü nuriyEye ve tavuk göğsüne verdim.
aslında 2 aday arasında kaldım.muzlu milföy ve zerdeli sütlaç. milföylü tatlıya bayılırım. ama tavuk göğsündeki gerçek tavuk etini görünce olay budur dedim. çünkü çoğu insan gerçek tavuk göğsünde tavuk etinin olması gerektiğini ve adınııda bu yüzden aldığını bilmez.
Ve, ve ben tavuk göğsüne bayılırım:))
.sarayın olacak birde. yemede yanında yat. o yüzden tavuk göğsüne verdim.umarım lezzetide saray muhallabicisininki gibidir..
sütlü nuriyede süper. birde oldukça zor bir tatlı..
kısaca oyum,pegasus07 ye.
ve bütün arkadaşlarıın ellerine sağlık. hepsi emek istiyor ,kesin hepsininde lezzeti müthiştir.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım hayırlısı olsun

Cok tesekkür ederim
Dediginiz gibi gelen yorumlardada tavuk gögsünde tavuk olmasi sasirtmisti bazi arkadaslari ama orjinali budur...
Inaninki tadida cok güzeldi,tekrar tesekkürler

Cok tesekkür ederim
Dediginiz gibi gelen yorumlardada tavuk gögsünde tavuk olmasi sasirtmisti bazi arkadaslari ama orjinali budur...
Inaninki tadida cok güzeldi,tekrar tesekkürler
insanın ağzına tavuk eti lifleri gelmedimi o tavuk göğsü gerçek tavuk göğsü değildir.
yalancı tavuk göğsüdür.bunu bilmeyen arkadaşlarda sayenizde öğrenmiş oldular.. sarayında dillere destan tavuk göğsünde tavuk eti vardır. ve aradığım en önemli kıstas bu tatlıda odur.
tekrar ellerinize sağlık

N 'yaptın oky sabah sabah yaaaa , hiç aus'a sarayın tavuk göğsü hatırlatılır mı ? Sen orada saray muhallebisini sever misin

Siyah / beyaz olan hani , offfff yaaaaaaaaaaaa

Canım hemşom öndesinkendi adıma sevindiğim kadar sevindim
Cok tesekkür ederim cnm.oy verenlerin ellerine saglik ama daha yaris devam ediyor
Insallah bir gün kismet olurda dediginiz yerde yerim tavuk gögsünü.Tekrar tesekkürler

N 'yaptın oky sabah sabah yaaaa , hiç aus'a sarayın tavuk göğsü hatırlatılır mı ? Sen orada saray muhallebisini sever misin

Siyah / beyaz olan hani , offfff yaaaaaaaaaaaa
valla suçlu pegasus ben değil:))
benimde canım çekti.
sarayı sevmemmi. antalyada yaşarken hep burnumda tütttü oranın tavuk göğsü. istanbula yerleştiğim an ilk gittiğim yer orası oldu..
her gittiğimde oturur bir güzel önce tavuklu pilavını yerim oda meşhurdur sarayın. arkasındanda dondurmalı tavuk göğsünü. vede koca bir pakette eve alırım tavuk göğsünden.

Son düzenleme:
aus kazandibini mi diyorsun sen. o ise dediğin onuda çok güzel yaparlar.

Cok tesekkür ederim cnm.oy verenlerin ellerine saglik ama daha yaris devam ediyor

Insallah bir gün kismet olurda dediginiz yerde yerim tavuk gögsünü.Tekrar tesekkürler
Olsun bugün için demiştim
ben diyet kahvaltimi yapip geliyorum,o zamana kadar dikkat et hemsom
Zaten ütüm var depresyondayım

Ben de dışarı çıkacağım ama biraz buralardayım birşey yazarsa engel olurum

Burda ütüyle boğuşan hatuna oy vererek mutlu edin gel vatandaş gel

Son düzenleme:

Böyle bir şey mi Aus

Hı hıııı

Çok canım çekti , harika yaparlar .

Ya ben de 26 senelik Kadıköy hayatımdan sonra , Kocaelindeyim 8 yıldır .
Bir de hala öyle mi bilmiyorum ama garsonlar emektardır orada , fosillik amcalar

İlk gittiğinde benim içinde ye

aus kazandibini mi diyorsun sen. o ise dediğin onuda çok güzel yaparlar.

Onu en çoook severim ama benim dediğim nevrestenin fotosunu koyduğu .Saray muhallebisi diye çeker mönüde. Bak bir ye onu da

evet kadıköydede yeri var. ben beyoğlundakine giderdim. bu sefer baktım cemil topuzluda şube açmış. orda götürdüm.
onu hiç denemedim. ben hep klasik tavuk göğsünü yiyorum orada. ama bu sefer bunuda deneyeyim bir.

Son düzenleme:
tatlı resimleri uçuyoooo burda çok tehlikeli çok
tatlıyla aram yok ama sütlü tatlılara hayır diyemiyorum ve her gelişimde topiğe bir tatlı resmi görüyorum yapmayın bunu banaaaaa

Olsun bugün için demiştim

Zaten ütüm var depresyondayım

Burda ütüyle boğuşan hatuna oy vererek mutlu edin gel vatandaş gel
Biri ütümü dedi,benimde var hemde birsürü,3 tanede afacanim var.O yüzden bana verin,benim durum daha vahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…