Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
Eftalya ilğilendiğin için çok teşekkür ederiz
Peğasus canım hayırlı olsun

Tesekkür ederim cnm,daha cok var yarismanin bitmesine,o zamana kadar daha ne oylar gelir tatlilara

Öyle canım kk hatunlarını bekliyoruz bu kadar güzel tatlıların ilgi görmesi beni çok mutlu eder bunu tüm samiyetimle söylüyorum

Öyle canım kk hatunlarını bekliyoruz bu kadar güzel tatlıların ilgi görmesi beni çok mutlu eder bunu tüm samiyetimle söylüyorum
Haklisin cnm,insallah duyarlarda gelir oylarini verirler tatlilara..

KREM KARAMEL

Malzemeler:
1 su bardağı toz şeker
4 yumurta
1 paket vanilya
500 ml ılık süt

Üzerine:

Fındık

Şerbeti için:

3 su bardağı tozşeker
2 su bardağı su
Yarım limonun suyu

Yapılışı:

Yarım su bardağı şekeri kısık ateşte karıştırmadan eritin. Karamel haline gelince kaselere paylaştırın.
Yumurtaları, kalan şekeri ve vanilyayı mikserle çırpın. Ardından sütü karışıma ekleyip çırpın.
Karışımı, tabanlarına karamel döktüğünüz kaselere paylaştırın.
Kaseleri fırın tepsisine yerleştirin ve tepsinin yarısına kadar su doldurun. 180 derece fırında40 dakika pişirin.
Fırından çıkardıktan sonra soğumaya bırakın. Oda ısısına geldiğinde buzdolabına alın.
En az 3 saat beklettikten sonra kaseleri tabaklara ters çevirerek tatlıları aktarın.
ALINTIDIR..:125:

Sitede Böyle yemek yarismasi olmasi cok güzel oldu,Her seferinde oyumuda kullanirim,1 kere katilmisligimda var,
Simdiki oylamadaki tatlilarinda hepsi birbirinden güzel fakat hem komigime hemde garibime giden birsey var oda yarismaci arkadaslarin kendi kendine oy vermesi bence bu yasak olmali yarismacilar kendilerine oy kullanmamali.. Zaten Herkes kendisi begendigi icin yapiyor o tarifi ama kendi kendine oy vermek nedir birakin baskalari versin oyunu size baskalari begensin sizi, sizde hakkinizi baskalarindan yana kullanin

Son düzenleme:
GÜNAYDINLAR

Sütlü kahveler hazır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…