• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
selam ızlar nasılsınız inşallah konuyu yalnış yere acmıyorumdur ben yeni evliyim ve bayramda baklava yapmak isitiyorum güzel tarifleriniz varsa bir zahmet yaza bilirimisiniz saygılR sevgiler

selam ızlar nasılsınız inşallah konuyu yalnış yere acmıyorumdur ben yeni evliyim ve bayramda baklava yapmak isitiyorum güzel tarifleriniz varsa bir zahmet yaza bilirimisiniz saygılR sevgiler

Hoş geldim canım burası kadınlar kulübünün yarışma bölümü burda hanımlar hünerlerini seğileyip yarışıyorşar bir tatlı bir rakepet ortamı :34:yanlış yerdesin:31: biraz bekle kadınlar kulübünden bir kaç adres vereyim faydalan canım:34:
Nevrestenin birbirinden güzel ev tatlıları vardır sayfaları incele buda linki :34:
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/589191-nevrestenin-mutfagi.html
Buda kekli baklalava nın tarifinin linki
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...829-mutfagim-atolyem-9829-9829-9829-a-29.html
İnşallah yardımcı olmuşumdur:16:

Son düzenleme:
aaaaaaaa :) prdon teşkür ederim hoş bulduk :)

Canım bişey değil çok tarif var aslında kadınlar kulübünde bir birinden marifetli hanımlarımızın topiğleride :16:
Benim aklıma gelenleri hemen yazdım incelersen bulabilirsin :34:nezaman istersen yardımcı olurum tatlım:54:

Son düzenleme:
Slm cnm.yukarda verdigim sütlü nuriye tarifine bak.O hamurla baklavada yapabilirsin.15 -15 bezelere ayir hamurlari,ortasina fistik veya ceviz ekle,serbetinide normal suyla yap olur..
Kolay gelsin:34:

Son düzenleme:
Slm cnm.yukarda verdigim sütlü nuriye tarifine bak.O hamurla baklavada yapabilirsin.15 -15 ayir hamurlari,ortasina fistik veya ceviz ekle,serbetinide normal suyla yap olur..
Kolay gelsin:34:
Canım nasıl unuttum :30:evet oda uyğun bir tatlı:56:hummalı bayram temizliğinden kusra bakma :37:
çok teşkür ederim ikinizde çok hoşsunuz :)

Ne demek canım benim :54:

Son düzenleme:
Herkesin ellerine sağlık arkadaşlar..:54::54::54:

Oyum Elossa'ya bu kez..:16:

Kararsızım :ssz:

Hem de feci kararsızım bu kez :52:

Hemşom senin tatlında aklımda ama senden başka 3-4 tarif daha var:9:Hatta 5-6 tarifte olabilir:44::27:İşimiz bayağı zor:5:Buarada cepten beğen yapmak zor oluyor:44:Tüm mesajları beğenmek istiyorum,bazıları oluyor bazıları nekadar uğraşsamda olmuyor yanlış anlaşılmasın:16::54:

Bende verirsem acaba diğerlerine haksızlıkmı yapmış olurum düşünçesi oluştu :44:
Ne yapacağız:31:

Back
X