Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ızlar nasılsınız inşallah konuyu yalnış yere acmıyorumdur ben yeni evliyim ve bayramda baklava yapmak isitiyorum güzel tarifleriniz varsa bir zahmet yaza bilirimisiniz saygılR sevgiler
aaaaaaaa :) prdon teşkür ederim hoş bulduk :)
Slm cnm.yukarda verdigim sütlü nuriye tarifine bak.O hamurla baklavada yapabilirsin.15 -15 bezelere ayir hamurlari,ortasina fistik veya ceviz ekle,serbetinide normal suyla yap olur..selam ızlar nasılsınız inşallah konuyu yalnış yere acmıyorumdur ben yeni evliyim ve bayramda baklava yapmak isitiyorum güzel tarifleriniz varsa bir zahmet yaza bilirimisiniz saygılR sevgiler
Rica ederim cnmçok teşkür ederim ikinizde çok hoşsunuz :)
Canım nasıl unuttumSlm cnm.yukarda verdigim sütlü nuriye tarifine bak.O hamurla baklavada yapabilirsin.15 -15 ayir hamurlari,ortasina fistik veya ceviz ekle,serbetinide normal suyla yap olur..
Kolay gelsin![]()
çok teşkür ederim ikinizde çok hoşsunuz :)
Herkesin ellerine sağlık arkadaşlar..
Oyum Elossa'ya bu kez..![]()
Kararsızım
Hem de feci kararsızım bu kez![]()
Yardimci olayim,üstten 3. yani sütlü nuriyeBen de çok kararsızımNiye bu kadar güzel tatlılar yaptınız
![]()
Bende verirsem acaba diğerlerine haksızlıkmı yapmış olurum düşünçesi oluştu :44:
Ne yapacağız![]()
Efser'im netim geldi![]()