o heralde al boyle yapılır demek istemis 2. de kazandıgına gore[/QUOTE
Et yemeklerinde almıştı .Aslında hepimiz nuryolunun kebabı alır diye kesin gözüyle bakmıştık,bazen kesin 1.olur dediğin tarifler bile tutmuyor.
1. Olamadiktan sonra derece onemli degil madalya kaciyür madalyaaa
Ben de .İlk göz ağrımızdı ne de olsaben kahvaltı sofrası icin cok ugrasmıstım
Degilmi, bak ben örneğim. Sanki her ay ilk katilisim gibi, hâlâ madalya yok1. Olamadiktan sonra derece onemli degil madalya kaciyür madalyaaa
Yani 2kisi de madalya alabiliyor mu mesela biri 40 oy biri 42 oyBirbirine çok yakın oy alanlar da derece sayılıyor bence mesela benim ilk yatışmamda öyle olmuştu
Aynen canım ona , gelsin okusun kimdi yazanKurabiyelerde emek verene verdim diyeni diyosunuz dimi bende cok sinirlendim biz marketten aldik sanki
ama o daha zordu yaBen de .İlk göz ağrımızdı ne de olsa
Sabrin sonu selamettir nanacim ben inaniyorum senin zaferin cok yakinDegilmi, bak ben örneğim. Sanki her ay ilk katilisim gibi, hâlâ madalya yok
Belki sesimi duyup sarı olmadan kırmızı olup mavi olur bi madalya verirler
Sen var mıydınben kahvaltı sofrası icin cok ugrasmıstım
Bende inanıyorum 15 en uğurlu sayimdirSabrin sonu selamettir nanacim ben inaniyorum senin zaferin cok yakin
Yok alamıyorda birkaç oy farkla geride kalan benim için 1. olmuş sayılır,sonuçta çok yakın olursa,1. Olan kadar beğenilmiş demektirYani 2kisi de madalya alabiliyor mu mesela biri 40 oy biri 42 oy
O zaman Memfisti.Dakika başı kılık değiştirdiği için tanıyamadın demek kiSen var mıydın
bi kere degistirdim ama yaO zaman Memfisti.Dakika başı kılık değiştirdiği için tanıyamadın demek ki
Vaktim olsa arar bulurdum şimdiAynen canım ona , gelsin okusun kimdi yazan
İsmini demiyorum ,avatarın devamlı değişiyorbi kere degistirdim ama ya
Hayır kuzum madalyayı 1 kişi alıyor. Ama diyelim 1 veya 2 madalyan var o zaman 3. Madalyayı alıyorsun. Ama olduda 3 madalyan var ve 1.oldun o zaman hak 2.ye geçiyor birinci o oluyor. 2.ninde 3 madalyası varsa o zaman o hak 3.ye geciyorYani 2kisi de madalya alabiliyor mu mesela biri 40 oy biri 42 oy
heeeeİsmini demiyorum ,avatarın devamlı değişiyor
15. Yarisman martta yaniBende inanıyorum 15 en uğurlu sayimdir, ama bu 25 e kadar da çıkabilir
Ayy evet o ismi hatırlıyorumO zaman Memfisti.Dakika başı kılık değiştirdiği için tanıyamadın demek ki