Kısmet tabi ama sütlü tatlılarda iddialı tarifim yoktu ondan sütlaç seçtim15. Yarisman martta yanioyle deme belki sutlacin kazanir balim
Sonlarda kalmak dereceye girememk cok aci be
Ben de öyle okudum 1.sayfada.Tek okuyan benim sanmıştım.Hayır kuzum madalyayı 1 kişi alıyor. Ama diyelim 1 veya 2 madalyan var o zaman 3. Madalyayı alıyorsun. Ama olduda 3 madalyan var ve 1.oldun o zaman hak 2.ye geçiyor birinci o oluyor. 2.ninde 3 madalyası varsa o zaman o hak 3.ye geciyor
Yanlış bilmiyorum değil mi @Nevreste
Bendede yok, daha 1.yi alamadım kiOyle bir sey okudum evet ilk sayfada yaziyor galiba amaaaa hicbirimizde 3madalya yokki
Değilmişsin depnazimBen de öyle okudum 1.sayfada.Tek okuyan benim sanmıştım.
Ooo daha hepimizin 3madalyasi olcak da bide devretcezzBendede yok, daha 1.yi alamadım ki
O[/QUOTE]Oyle bir sey okudum evet ilk sayfada yaziyor galiba amaaaa hicbirimizde 3madalya yokkiQUOTE="nananais, post: 49602931, member: 709544"]Hayır kuzum madalyayı 1 kişi alıyor. Ama diyelim 1 veya 2 madalyan var o zaman 3. Madalyayı alıyorsun. Ama olduda 3 madalyan var ve 1.oldun o zaman hak 2.ye geçiyor birinci o oluyor. 2.ninde 3 madalyası varsa o zaman o hak 3.ye geciyor
Yanlış bilmiyorum değil mi @Nevreste
Evet resmi Zeyna gibi bir hatundu o zamanİsmini demiyorum ,avatarın devamlı değişiyor
Ben de öyle okudum 1.sayfada.Tek okuyan benim sanmıştım.
Sırayla herkeste olacak ama
1 taneye de razıyım ben halbuki3 madalyası olupda yarısmaya katılanlar kimler bakim
Aaa evetNur un nasıl 4 madalyası var o vakitt
Tuhafmış gerçekten, o zaman madalya sayısını dolduran yarışmaya katılmasın ilk defa duyuyorum abla valla nuryolunda 4 adet var, bişey anlamadım benBen de öyle okudum 1.sayfada.Tek okuyan benim sanmıştım.
olmadı ben profil fotomu madalya olarak degistircem koycam oraya bi madalya fotosu1 taneye de razıyım ben halbuki
Acaba oduye hediyeyi mi 2. Ye devrediyorTuhafmış gerçekten, o zaman madalya sayısını dolduran yarışmaya katılmasın ilk defa duyuyorum abla valla nuryolunda 4 adet var, bişey anlamadım ben
yeni kural sanırım buTuhafmış gerçekten, o zaman madalya sayısını dolduran yarışmaya katılmasın ilk defa duyuyorum abla valla nuryolunda 4 adet var, bişey anlamadım ben
Tuhafmış gerçekten, o zaman madalya sayısını dolduran yarışmaya katılmasın ilk defa duyuyorum abla valla nuryolunda 4 adet var, bişey anlamadım ben
olmadı ben profil fotomu madalya olarak degistircem koycam oraya bi madalya fotosu
Ben 1 senede 1 madalya alamadım bu sene alırsam eğer ; 2 senede 1 madalya buda 6 sene daha yarışmaya katılmak demekOoo daha hepimizin 3madalyasi olcak da bide devretcezz