Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı'' tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    934
  • Anket Kapalı .
* En az üç birinciliği olan yarışmacı oylamada birinci gelirse ödül ikinci olana, ikinci yüksek oy sahibi üye de aynı duruma sahipse üçüncü yüksek oya sahip üyemiz birinci kabul edilir.

Nur un nasıl 4 madalyası var o vakitt

Aaa evet
Kizlar bende sey diye okudum o ilk mesaji yarismanin ödülünü galiba digerine veriliyor ben oyle saniyorum yani

Tuhafmış gerçekten, o zaman madalya sayısını dolduran yarışmaya katılmasın ilk defa duyuyorum abla valla nuryolunda 4 adet var, bişey anlamadım ben

aslında soyle bir sey yapsınlar 10 kez katılıp kazanamayan bahtsızlara gonullerinden bir madalya kopsun 10 yarısma yapar 10 ay boyle sabırlı insanlar odullendirilsin

* En az üç birinciliği olan yarışmacı oylamada birinci gelirse ödül ikinci olana, ikinci yüksek oy sahibi üye de aynı duruma sahipse üçüncü yüksek oya sahip üyemiz birinci kabul edilir.
Börek açmadan buralardan gitmemmmm

aslında soyle bir sey yapsınlar 10 kez katılıp kazanamayan bahtsızlara gonullerinden bir madalya kopsun 10 yarısma yapar 10 ay boyle sabırlı insanlar odullendirilsin
Bakınız; ben 13

Hemen kazen beyi etiketleyin bildirin

Bak ben sana demiştim gel ortak tarif yapalım çaktırmadan

`