Bazen kek,poğaçaNerde kalmıştıkGüzel yapamıyorum dediğin bir tarif var mı?
tamam sen bizim yapraksınHangisi bu mu? Eki Görüntüle 1933688
tamam sen bizim yapraksın
NERden bulmuştunYapraklı bir avatarım vardı. Bir taraf kuru, bir taraf yeşil. Kaybettim ,hükümsüzdür. Bulanlar lütfen istiyorum
sen katılacak mısınnSimdiden sayi artmis baya
Bilmeem ustumde usengeclik var bu ara iyi hissedersem dusunuyom biseylersen katılacak mısınn
NERden bulmuştun
Şevki gelmiş mutfak dabakalım şevk gelirse katılırım
Dedikten sonra yapmazsan küserizAa sütlu tatlılar trilecemi yapsam ne
Haftada bir yapıyorum zaten kocam sağolsunDedikten sonra yapmazsan küseriz
Ben de öyle düşünmeye başladım@Nevreste nevroş 22 değil de 12sinde oylamaya başlarız böyle giderse 10 güne kalmaz tüm tarifler yapılır
Nevroş birinciliği garanti ediyorHaftada bir yapıyorum zaten kocam sağolsunbayağı zaman var katılabilirim 1. olucaksam yapayım
Hadi inşallah, böyle en az 30-40 tarif kafası karışık seçim yapamayan üyeler, miss misssBen de öyle düşünmeye başladımGünde 5 tarif 20 günde 100 tarif olur
Görmeden inanmamHaftada bir yapıyorum zaten kocam sağolsunbayağı zaman var katılabilirim 1. olucaksam yapayım
Hadi inşaallahHadi inşallah, böyle en az 30-40 tarif kafası karışık seçim yapamayan üyeler, miss misss
Çok güzel bi fikir şiddetle destekliyorum@Nevreste nevroş 22 değil de 12sinde oylamaya başlarız böyle giderse 10 güne kalmaz tüm tarifler yapılır
Sen yap ben kaçıncı olacagini soylerimHaftada bir yapıyorum zaten kocam sağolsunbayağı zaman var katılabilirim 1. olucaksam yapayım