- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
Hayırlı olsun
Çok severim sütlü tatlı
Gelsin kilolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnadımın meyvesini alacağım inşallah bi günKesinlikle 3 kategoridir börek diyorum
Destekcinim kolikciim![]()
Daha bir sürü tarif var, kazandibi yap sendeSütlaç yapıldı , sütlü irmikli tatlıdan yapıldı. Listemde ikisi çıktı.
Senin ellerinden öpüyorlar
Ovvv bu ne bolluk yav, çok özendim yaEveeet tarifimi yaptim yukleyecegim![]()

Sen yaparsın diye düşündümDaha bir sürü tarif var, kazandibi yap sende![]()
Benim aklımda başka bir tarif var canısı, yapan olursa ellerine sağlık en sevdiğim tatlı diyebilirim, şerbetlilerle aram yoktur pekSen yaparsın diye düşündüm![]()
ayy sonunda atabildim ne zor yüklemesiOvvv bu ne bolluk yav, çok özendim ya![]()
ayy sonunda atabildim ne zor yüklemesi![]()
biz yafrukurtlara vız gelir tırıss giderBenim bu foruma eklediğim görseller arşa çıktı
Öyle olsaydı profilim madalya dolu olurdu

Bir sürü tarif var istersen yardımcı olurumKatilacak arkadaslara iyi sanslar diliyorum.
Sutlu tatli deyince aklima ilk sutlac geliyor, baska da bilmiyorum.
Pudingte sayiliyor muacaba.
pek de mütevazi ustammÖyle olsaydı profilim madalya dolu olurdu![]()
Tesekkur ederim. Becerebilir miyim, endise ettimBir sürü tarif var istersen yardımcı olurum![]()
Kolay tarif olsunTesekkur ederim. Becerebilir miyim, endise ettim![]()
Ben bugün bilindik bir tarifi farklı bir şekilde yaptım,nette görmüştüm denemek istedim ama hoşumuza gitmediKolay tarif olsun![]()
.Klasik tatlar her zaman daha güzelKolay tarifleriniz varsa deneyebilirim. Once bir cesarete ihtiyacim var.Kolay tarif olsun![]()