sütten kesme sendromu :)

tubiloshh cnm bebeğini önce gündüzleri azalt, geceleri ver, sonra gece emzirme sayısını azaltırsın, yavaş yavaş bıraktırabilirsin.

Benim bir arkadaşım bebeği emmek istediğinde, "meme yok oyun var" diyomuş

Emmediği zaman onunla çok mutlu olduğu bir oyunu oynuyormuş yada sevdiği bir şarkıyı söylüyormuş. Böylelikle bebeğin emerek ulaştığı ruhsal doygunluğu oyunla sağlıyor. Deneyebilirsin

Rabbim sanada bebeğin için okul forması, diploma töreni cübbesi almayı nasip etsin

kızlar bende bebeğimi sütten kesmeye çalışıyorum..
Yara bandı fikrini uyguladım ve gerçekten işe yaradı dündn bu yana almıyor artık böyle böyle bırakacak ancak gögsüm süt ile dolmaya başladı
ve yavas yavas şişiyor bu gece cok ageım olcak diye tahmin ediyorum ne yapmalıyım.sağma pompamıda oyuncak yaptık artık çalışmıyor.
Öneriniz var mı

plastik pompalar var ya ondan al bi tane ucuz nasıl olsa..işin bitince yine oyuncak yaparsınız:)

benim de kızımı sütten kesmem lazım ama nasıl yapcam bilmiyorum.geceleri emerek uyuyor,gece de en az 5 kere kalkar ve emer.gündüzleri bile uykusu gelince karnı tok da olsa aranır öyle.Allahım yardım etsin hepimize..

Benim oğlum 15 aylik ve yarin sütten kesmek istiyorum artik çünkü hicbir şey yemeden gece gündüz emiyo...azaltma yi de nedim ama mümkün olma di simdi birden kesmeye karar verdim.oğlumun psikolojisi bozulur mu bana ki zip küser mi diye c okk korkuyorum

Ilık duş, ılık havluyla masaj... İşinize yaratabilir.. Sağmak pek tercih edilmiyor... Çünkü göğüslerin uyarılmaması gerekiyor sütün bitmesi için zorda kalmadıkça sağmayın.... Kendi kendine çekiliyor zaten, sağdıkça tekrar gelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…