Sütten kesme

egtyi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2025
14
0
1
26
20 aylik kizim var sabir taşj denedim olmadi kesemedik emdi kararli oluyorum ama aglama krizi cok fena agliyor gecenin bir yarısı beni duymuyor dinlemiyor böyle bogazini yipratacak kadar bagiriyor tuzla bal surdun agzina verdim mi gunduz sıkınti yok ama gece uyaniyo istiyor 3 4 defa ne yapicam bilmiyorum ilerde kendisi bırakırmi apartmanj ayagi kaldiriyorjz gibi oluyo geceleri 2 defa denedim sutten kesemedjm ne yapicam

Ben kızımı hastanenin önüne götürmüştüm annenin meme hasta olmuş bak hastane dedim memeye yara bandı yapıştırdım geldi baktı hasta olmuş dedi gitti gecede aynı şekilde meme hasta dedim istedi pekmezli suya alıştırdım onu içer yatardı

20 aylik kizim var sabir taşj denedim olmadi kesemedik emdi kararli oluyorum ama aglama krizi cok fena agliyor gecenin bir yarısı beni duymuyor dinlemiyor böyle bogazini yipratacak kadar bagiriyor tuzla bal surdun agzina verdim mi gunduz sıkınti yok ama gece uyaniyo istiyor 3 4 defa ne yapicam bilmiyorum ilerde kendisi bırakırmi apartmanj ayagi kaldiriyorjz gibi oluyo geceleri 2 defa denedim sutten kesemedjm ne yapicam
Oglum oyle bir meme asigiydiki gunduz gece yapisik gezdik 2 yil boyunca. Birakma doneminde eczane bana bir krem onerdi. Zarari olmayan fakat tadi gercekten igrenc olan. Onu surdum ve bak meme hasta oldu artik sut kalmadi. Senin artik sute ihtiyacin yok vs vs konusmalar yaptim. Denedi cekildi denedi cekildi ( tadi gercekten cok kotu). Bunu yaparken de ayri zuuldum cunku her seferinde benim bu zamana kadar emdigim meme sevdigim meme nasil bu hale gelebilir gb bir hayal kirikligi oluyordu yuzunde 😔 neyse 😂 gunduzleri hallettim bi sekilde surekli parkta bahcede ilgisini dagittim o da caba gosterdi fakat gel gelelim gece olunca ortalik kiyamet. Uyumuyor agliyor sinir krizine griyor.. baktim olmiycak anneme gttim bi hafta bana dedim yardimci ol kafa calistramiyorum yol bulamyorum. İlk bir iki gun orda da ayni sekilde devam etti annem de cozum bulamadi. Sonra sanirim ucuncu geceydi. Biz icerde savas veriyoruz gece olmus bilmemkac. Annem iceri bir girdi, ikimize birden "noluyo burda saat kac oldu bu neyin gurultusu hemen yatin bakiyim bidaha duymycam ses falan.." anladimki biseyler deniyo 😂 direk ona da yuklenmio agrina gitmesin diye. Ben hemen dedim bak annane cok kizdi bize hemen uyumaliyiz. Aradan biraz zaman gecti oglum tekrar basladi annem tekrar geldi bize kizdi derken bu bikac kez bu sekilde tekrarladi ve sonra ustumde yatar pozisyonda uyuya kaldi. İki uc gece bu sekilde ugrastik. Sonra bi baktim anane kizmasin gelmesin diye cit cikmiyor. Evet uyumakta zorlaniyor fakat gec de olsa bana sarilip uyumaya calisiyor. anane bi yandan karalar baglamis ya cocuk benden uzaklasirsa etmedigim kalmadi diye 😂 neyse bu sekilde hallettik biz. Bikac hafta sonra duzen oturdu. Bu tum cocuklarda ise yarar mi bilemedim ama ben de cok zor durumdaydim ve cozumu boyle bulduk. Bikac haftaya alisinca zaten deliksiz uykular, kendi sarilip uyuyan cocuk, tadindan yenmedi.. suan 5 yasinda hala memeyi unuttugunu soyleyemem. Ayip oldugunun idrakinda fakat hala arada izin istiyor bir kere opebilir miyim diye. Yada sarilirken benim canim memelerim falan diye seviyor 😂 aski devam ediyor 😂

Ben kızımı hastanenin önüne götürmüştüm annenin meme hasta olmuş bak hastane dedim memeye yara bandı yapıştırdım geldi baktı hasta olmuş dedi gitti gecede aynı şekilde meme hasta dedim istedi pekmezli suya alıştırdım onu içer yatardı
Ya ben once siyah bantda yapistirdim gunduz pek sıkınti olmuyo ama gece asiri derece benimde psikolojim bozuluyor beni sinlemiyor surekli boyle aglamaca

Ya ben once siyah bantda yapistirdim gunduz pek sıkınti olmuyo ama gece asiri derece benimde psikolojim bozuluyor beni sinlemiyor surekli boyle aglamaca
Sabahtan meme isteyince başka içecek verip annem gecede meme hasta bunu içelim deyip gündüzden alıştırsanız olur belki

Ben ilk gündüz ogunlerini azaltttim. Ara öğünleri bitirip sadce uyku öncesi ve sonrası emiyordu. Sonra uyku sonrasını kestim artık sadece uyku öncesi kaldı günduz artık emmeyecegiz dedim gece olunca emicez dedim aydede gelince emecegiz. İstersen elleyip üstüne yatabilirsin dedim. Bu onu biraz rahatlattı . İlk başlarda uyku öncesinde tabiki ağladı çok ağlarsa emdi kısa emicez dedim artık zaten azaldığından itiraz etmiyorlar. Az emip elini koyup üstüne yatıyor Gün içinde kafa dagitmasi için oyunlar park bahçe götürüyorum. Gündüz bitirip gece kaldı gece uyanırsa gene emiyordu. Çok sık uyaniyordu geceleri her seferinde emip uyuyordu ama gündüz emmesi bitince gece kesintisiz uyumaya başladı. Birtek gece uyurken emmesi kaldı.Artik gece uyanırsa emmek yok diyorum elini koyup üstüne yatıyor . Bir anda kesmek gönlüm el vermedi böyle yavaş yavaş alistirarak daha çok içime sindi. Mesela Şuan gündüz emmek istermisin diye sorulduğunda hayır diyor. Sizde 4 a bölün yavaş yavaş azaltarak bitirebilirsiniz. Tamamen alışkanlık olduğundan yavaş yavaş eksilterek itiraz etmeden uyum sağlıyorlar.

Son düzenleme:
Birkac defadenedik basarisiz olduk dun gunduz emmedi gece 10 a kdr gece 1.00 da klkti 1.30 oldu bagiris cagiris aglama krizi bni duymadi ondan sonra verdim gece 3 defa

Birkac defadenedik basarisiz olduk dun gunduz emmedi gece 10 a kdr gece 1.00 da klkti 1.30 oldu bagiris cagiris aglama krizi bni duymadi ondan sonra verdim gece 3 defa
İşte birden kesmeyin 4 aya bölün öğün azaltarak başlayın her hafta bir öğünü azaltın azaltarak gündüzü bitirin . Sonra gece kalıyor gece uyurken emer uyanirsada emer sonra o uyanmalar azalıyor gündüz emmedigi için memesiz zaman gecirebiliyor. Sıra en son gece uyanirsa emmeye gelince uyanirsa emmek yok diyin isterse sarılıp üstüne yatabilriisn diyin. Gece ilk Uyurken emmede kaldım bende şuan. Günde 1 kere emdiginden süt te azldigi için az emip bırakıyor artık. Onuda bitirince artık benim emzirme işim sevkatle karşılıklı bitecek. İkimiz içinde alistirarak oluyor.

Back
X