Sütüm akıyor sürekli :(

Corpuss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.128
779
123
36
Arkadaşlar merhaba,
4 ay oldu doğum yapalı, mama ve ek gıda vermiyorum sadece anne sütü. Başından beri iki göğsümde yara vardı ve akıyordu hep sütüm, yaralar kapanalı çok oldu ve sol göğsüm artık akmıyor fakat sağ göğsümün yarası çok ağırdı kapanmasına rağmen hala daha sütüm sürekli akıyor. Göğüs pedi yetmiyor sık sık değiştirsem de ondan da akıyor zaten dışarı çıkınca sık değiştiremiyorum. Ben çok sıkıldım bu durumdan sürekli üstüm başım ıslak hiç rahat değil göğüs pedine verdiğim paranın haddi hesabı yok artık atlet sıkıştırıyorum.
Bu arada sağınca da 30 cc ancak geliyor ve sağdıktan bir süre sonra yine başlıyor akmaya ayrıca bebeğim bu mememi fazla almıyor günde 2 veya 3 defa ancak.
3 ay sonra geçer dediler bekledim 4 ay oldu geçmedi sizce ne yapmalıyım hangi Dr'a gidilir ki bunun için?

Günde az alıyorsa çok sütten olur. Benim de solu emerken sağ fış fış akardı. Sağınca tümünü boşaltamazsın ki 4 aylık bebekte 30 cc iyi rakam. Sıralı emzir. Uyku arası verirsen emebilir. Olmadı sıra o göğüse gelince sağ. Sıra her geldiğinde ama .

Açıkçası sıralı emzirmiyorum, şu an meme reddi yaşıyoruz o yüzden yeterki emsin diye herşeyi yapıyorum o göğsü almadığını bildiğim için de diğerini veriyorum çoğunlukla, kızıp hiç almamazlık etmesin diye. olmazsa dediğiniz gibi sağayım bari düzene girer mi ki böyle? sanki göğsüm süt tutmuyo ama gelen akıyo iniyo

4 aylık olmuş kızarsa kızsın. Bir kaç gün pişpişler gönlünü alırsınız. Yenidoğan döneminde olsa neyse de kocaman olmuş. Sinirlenip aç kalacak değil ya. Aksine pişpişle dene pişpişle dene.. Günde 2- 3 kere alan her zaman alır. Emziedin uyudu diyelim 1 saati geçti, uyurken al ver memeyi emsin, bunu başaramazsan o göğsünün sütü azalır. Bir kaç gün sabır sadece. Göğüs şişince negatif basınçla meme ucu içeri kaçar küçülür. Meme ucuna masaj olmadı pompa ile 2 çekip ucunu çıkartıp emzirme vs. Deneyeceksin. .

Teşekkür ederim çözümün bu kadar basit olacağını düşünememiştim :) şimdilik gündüzleri sorun baya azaldı ısrarla o göğsümü ilk veriyorum hep, daha az ıslanıyorum :) bir de geceye çare bulabilsem gece uzun süre emmediği için akıyo mecburen bende uyuyup kalıyorum tabi, diğeri gibi tutmuyo göğsüm

Avent göğüs kalkanı alabilirsin. Akan sütleri topluyor.ve yıkayıp sürekli kullanabilirsiniz.

Bu durum için Dr a gitmeyi düşünüyorum sizce kim bakar? Bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…