- 4 Mart 2016
- 970
- 922
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esrakarakaya
Merhaba 1 aylik oglum var sutum az oldugu icinsurekli emmek istiyo ve doymuyo nasil cogaltabilirim sutumu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim bakiyim bi hepsinehttps://www.youtube.com/results?search_query=süt+arttırıcı
Google de youtubede cogu kisi yazilar yazmistir :)
Tesekkur ederim bakiyim bi hepsine
Gunde 3 litre su iciyorum zaten cnmAsıl sütü su yapar o yüzden bol bol su iç.
Canim bizim kaka problemimiz var uyarmadan yapmiyo oglum ama gunde 8 9 bez cis yapmis sekilde degistiriyorum doyuyormudur sence?Bebeğin sürekli emmek istemesi açlıktan değildir her zaman doyuyorsa günde 5-6 kakalı 2-3 çişli bez değiştirirsin
Doyuyordur bence canm küçük bebekler sürekli emmek ister zaten emdikten sonra elinle bir sık bakalım süt geliyor mu bebeğin emerken yutkunuyor mu?Canim bizim kaka problemimiz var uyarmadan yapmiyo oglum ama gunde 8 9 bez cis yapmis sekilde degistiriyorum doyuyormudur sence?
Aylik tartisina henuz bakilmadi bu persembe bakilcak emdikten sonrada sut gelmiyo zaten sagdigim zaman tek tek damla halinde geliyo cok cikmiyo sut bi kucuk biberonu iki gunde doldurabiliyorumDoyuyordur bence canm küçük bebekler sürekli emmek ister zaten emdikten sonra elinle bir sık bakalım süt geliyor mu bebeğin emerken yutkunuyor mu?
Bir de kilo alımı önemli aylık tartısı nasıl çıktı? Süt arttırmak için de dere otu,tavuk çorbası,ciğer,rezene çayı,boza,patlamış mısır gibi benim gözlemlediklerim var ayrıca bol bol su içmeni tavsiye ederim
Ama emiyor çünkü ayni zamanda bir de tarttır bakalım kuzunn kilo alımı nasıl yine etiketlersen beni sevinirim.eğer imkanın varsa pompa al ve her emzirdikten sonra sağ süt gelmese bile 10 ar dk memeleri boşalt süt üretimi emzirdikçe artar..Aylik tartisina henuz bakilmadi bu persembe bakilcak emdikten sonrada sut gelmiyo zaten sagdigim zaman tek tek damla halinde geliyo cok cikmiyo sut bi kucuk biberonu iki gunde doldurabiliyorum
Olur cnm sagol deniycem bide benim gogus ucum yok bu yuzden silikon gogus ucu kullaniyorum bu azaltmaz degilmi sutuAma emiyor çünkü ayni zamanda bir de tarttır bakalım kuzunn kilo alımı nasıl yine etiketlersen beni sevinirim.eğer imkanın varsa pompa al ve her emzirdikten sonra sağ süt gelmese bile 10 ar dk memeleri boşalt süt üretimi emzirdikçe artar..
Yok azaltmaz canm ama o yüzden zorlanıyor olabilirsiniz bebeğin de küçük zaten zor kavrıyorlar o dönemde..inşallah yetecektir sütün yetmezse bile sıkma canını hiç sen kafana takmadan emzirirsen dinlenirsen sütün de artar her zaman yetiyor maşallah de kendi kendineOlur cnm sagol deniycem bide benim gogus ucum yok bu yuzden silikon gogus ucu kullaniyorum bu azaltmaz degilmi sutu
Sagol cnm icimi rahatlattin vallaYok azaltmaz canm ama o yüzden zorlanıyor olabilirsiniz bebeğin de küçük zaten zor kavrıyorlar o dönemde..inşallah yetecektir sütün yetmezse bile sıkma canını hiç sen kafana takmadan emzirirsen dinlenirsen sütün de artar her zaman yetiyor maşallah de kendi kendine![]()
Canim bugun gittik tartildik 1000 gr almisAma emiyor çünkü ayni zamanda bir de tarttır bakalım kuzunn kilo alımı nasıl yine etiketlersen beni sevinirim.eğer imkanın varsa pompa al ve her emzirdikten sonra sağ süt gelmese bile 10 ar dk memeleri boşalt süt üretimi emzirdikçe artar..
Maşallah canım çok iyi bak ne güzel yetiyor işte sütün emzirmeye devam paşayıCanim bugun gittik tartildik 1000 gr almis
Ewet bugun bayagi bi rahatladim elhamdulllilah yetiyomusMaşallah canım çok iyi bak ne güzel yetiyor işte sütün emzirmeye devam paşayı![]()
Çok sevindim canm güle güle büyüt yavrunuEwet bugun bayagi bi rahatladim elhamdulllilah yetiyomus
Allah razi olsun cnm cok sagolÇok sevindim canm güle güle büyüt yavrunu