Bebek Beslenmesi Sutum az!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebeğin sürekli emmek istemesi açlıktan değildir her zaman doyuyorsa günde 5-6 kakalı 2-3 çişli bez değiştirirsin

Canim bizim kaka problemimiz var uyarmadan yapmiyo oglum ama gunde 8 9 bez cis yapmis sekilde degistiriyorum doyuyormudur sence?
Doyuyordur bence canm küçük bebekler sürekli emmek ister zaten emdikten sonra elinle bir sık bakalım süt geliyor mu bebeğin emerken yutkunuyor mu?
Bir de kilo alımı önemli aylık tartısı nasıl çıktı? Süt arttırmak için de dere otu,tavuk çorbası,ciğer,rezene çayı,boza,patlamış mısır gibi benim gözlemlediklerim var ayrıca bol bol su içmeni tavsiye ederim

Doyuyordur bence canm küçük bebekler sürekli emmek ister zaten emdikten sonra elinle bir sık bakalım süt geliyor mu bebeğin emerken yutkunuyor mu?
Bir de kilo alımı önemli aylık tartısı nasıl çıktı? Süt arttırmak için de dere otu,tavuk çorbası,ciğer,rezene çayı,boza,patlamış mısır gibi benim gözlemlediklerim var ayrıca bol bol su içmeni tavsiye ederim
Aylik tartisina henuz bakilmadi bu persembe bakilcak emdikten sonrada sut gelmiyo zaten sagdigim zaman tek tek damla halinde geliyo cok cikmiyo sut bi kucuk biberonu iki gunde doldurabiliyorum

Aylik tartisina henuz bakilmadi bu persembe bakilcak emdikten sonrada sut gelmiyo zaten sagdigim zaman tek tek damla halinde geliyo cok cikmiyo sut bi kucuk biberonu iki gunde doldurabiliyorum
Ama emiyor çünkü ayni zamanda bir de tarttır bakalım kuzunn kilo alımı nasıl yine etiketlersen beni sevinirim.eğer imkanın varsa pompa al ve her emzirdikten sonra sağ süt gelmese bile 10 ar dk memeleri boşalt süt üretimi emzirdikçe artar..

Ama emiyor çünkü ayni zamanda bir de tarttır bakalım kuzunn kilo alımı nasıl yine etiketlersen beni sevinirim.eğer imkanın varsa pompa al ve her emzirdikten sonra sağ süt gelmese bile 10 ar dk memeleri boşalt süt üretimi emzirdikçe artar..
Olur cnm sagol deniycem bide benim gogus ucum yok bu yuzden silikon gogus ucu kullaniyorum bu azaltmaz degilmi sutu

Olur cnm sagol deniycem bide benim gogus ucum yok bu yuzden silikon gogus ucu kullaniyorum bu azaltmaz degilmi sutu
Yok azaltmaz canm ama o yüzden zorlanıyor olabilirsiniz bebeğin de küçük zaten zor kavrıyorlar o dönemde..inşallah yetecektir sütün yetmezse bile sıkma canını hiç sen kafana takmadan emzirirsen dinlenirsen sütün de artar her zaman yetiyor maşallah de kendi kendine ;)

Yok azaltmaz canm ama o yüzden zorlanıyor olabilirsiniz bebeğin de küçük zaten zor kavrıyorlar o dönemde..inşallah yetecektir sütün yetmezse bile sıkma canını hiç sen kafana takmadan emzirirsen dinlenirsen sütün de artar her zaman yetiyor maşallah de kendi kendine :KK66:
Sagol cnm icimi rahatlattin valla

Az sut yoktur, cogaltilmayan sut vardir. Surekli emzirmeniz lazim. Beslenmenize dikkat edeceksiniz, evet dogru en cok sutu su yapar, ama ben 1 ogun atlasam sutum azalir mesela. Bulgur pilavi, kisir, taze soganli seyler yiyince gogsum tasar. Ezogelin corbasi yiyince de oyle. Kendine boyle yiyecekler bul, google'dan da tomrisin emzirme notlarini okuyabilirsin

Back
X