Bebek Beslenmesi Sutum az!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Az sut yoktur, cogaltilmayan sut vardir. Surekli emzirmeniz lazim. Beslenmenize dikkat edeceksiniz, evet dogru en cok sutu su yapar, ama ben 1 ogun atlasam sutum azalir mesela. Bulgur pilavi, kisir, taze soganli seyler yiyince gogsum tasar. Ezogelin corbasi yiyince de oyle. Kendine boyle yiyecekler bul, google'dan da tomrisin emzirme notlarini okuyabilirsin
Saydıklarının hepsi gaz sıkıntısı yaratıyor benim kuzum da gazlı olunca yiyemiyorum ben:( hindistancevizi yağı yemeye başladım inşallah faydası olur.

Saydıklarının hepsi gaz sıkıntısı yaratıyor benim kuzum da gazlı olunca yiyemiyorum ben:KK43: hindistancevizi yağı yemeye başladım inşallah faydası olur.
Gaz yapiyor olabilir bende de cok yapiyordu, 1,5 ay hicbirini yemedim. Bitki cayi, humana, boza, tahin pekmez, tahin helvasi tuketebilirsin

Gaz yapiyor olabilir bende de cok yapiyordu, 1,5 ay hicbirini yemedim. Bitki cayi, humana, boza, tahin pekmez, tahin helvasi tuketebilirsin
Tahin de mahvediyor kızımı yediğim gün gaz sancısından uyuyamıyor yavrum sonradan fark ettim:( bol bol su içiyorum ıhlamur rezene içiyorum sürekli.

Kesinlikle kuru dut
Kaynatıp suyunu iç tanelerini de ye.
Ben bu kadar etkilisini görmedim
İlk zamanlarımı hep kurudutla geçirdim. Hergün kaynatıp içerdim. Dene ve mucizeyi gör:KK58:

Back
X