SÜTÜM COK RENKSIZ YARDIMM

SELSERHA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
708
325
103
Arkadaslar sürumu sagip veriyorum ve gunde 500 ml zor cikiyo artarmi bu süt ve nasil arttirabilirim.Birde rengi cok renksiz ve sulu bunun nedeni ne olabilir.Tecrubeli arkadaslar bekliyorum yorumlarinizi

Uyku ve su canım bu ikisi sütünü artırır, çörekotu yağı da süt kalitesini artırıyor ben her gün bir yemek kaşığı içerdim. Emzirdikçe artar ama sağmadan vermez daha iyi olmaz mı? Süt havayla temas etmeye başladığı an kalitesi düşüyor.

Bebegim 7 aylik .24 satte 500 ml cikiyo.Bir sagmada deil pardon

Canim emmedi bir turlu.Bnde anne sutu alsin yeterki diye sagdim hep

Neden sağıp veriyorsun? Bebeğin kaç aylık? Ayrıca bebeğin kilosu ayına göre normalse bir sorun yoktur.

Nasil yani anlamadim
şöyle benimde sütüm senin ki gibiydi bende sağdım hatta saatlerce sağdığımı bilirim sütümü artırıcam diye neler yedim allah bilir duyduğum herşeyi uyguladım yok oğlu yok hatta doğuma 62 ile girip 55 le çıkmıştım 2-3 hafta sonra tekrar 64 kiloya çıktım ama çok değil iki ay sonra mama vermek zorunda kaldım çünkü artık damla bile gelmez olmuştu

Senin bebegindemi emmedi

Zaten devam sütüde veriyorum yetmiyo sutum .Seninki kac aylik mama iyi besliyomu
biz o dönemlerden geçeli çok oldu hazirranda iki yaşına gircek evet kaybettiği kiloyu geri kazanmıştı bide benim oğlum sarılıktı sarılığıda ilerliyodu beslenemediği için mamaya ağırlık verince oda gerilemye başlamıştı dr ye sorduğumda amanın sarılığa ne faydası olur ki diye bağışıklığını güçlendiriyo o yüzden demişti

senin ki ne kadarlık bide aman diyim ağırlını ölçtür bi anda zayıflıyo anlayamıyosun

sütün yağlı değil demek ki o kadar duru olmaması gerekiyor her göğüsü 12-15 dk sağdığından emin misin ilk gelen süt sulu olur genelde..

Canim emmedi bir turlu.Bnde anne sutu alsin yeterki diye sagdim hep

İlk 15 gün falan bende aynıydım canım sağıyordum öyle içiriyordum sürekli. Sonra bigün yok dedim ağlasın ama alışsın emsin. Benim kararlı olduğumu anladı heralde 15 dk içinde alıştı. Sonra tabi emmek istemediği oldu ama acıkınca napacak mecbur memeden aldı. Sağılan sütün fazlası memede var emin ol, sağılarak 500 çıkıyorsa emerek 1000 alabilir çünkü daha teknik ve güçlü emiyor:) senin yavrucuğun büyümüş ama maşallah. Sütün de bu yüzden git gide rengini kaybetti belki. Sen yine de iyi beslen ki süt kalitesi düşmesin. Ama azmin takdir edilesi! Allah yardımcın olsun.

A
Amin cok tesekkur ederim.Ben her yolu denedim emmeyen bebek emmiyo.Ilk basta sutum coktu gogusumdende cok hizli akiyodu yani biberondan daha hizli geliyo o yuzden biberona alisti hikaye.Emmedi huyu boyleymis.Onceden yagliydi yani biberonu ictikten snra yag oluyodu ici.Simdi renksiz boyle.

Aynı ben, çok fazla sütüm vardı. Göğsümü emzirmek için çıkartırken füze gibi süt fışkırırdı. Ama bebeğimi hiç doyurmadı. Böyle suluydu, rakı gibi, su gibi. Doktor, senin sütün portakal suyu demişti. Yani vitamini alır, ama karnını tok tutmaz,kilo aldırmaz. Öylede oldu, 5. gün sarılıktan hastanede yattı, "aman emzir, sakın mama verme" diyenler yüzünden 10. gün tekrar sarılık sebebiyle hastanede yattı. Normalde 10. gün doğum kilosuna ulaşmış olması gerekirken, maalesef ulaşmamıştı. Yapmadığım kalmadı sütümün kalitesini arttırmak için, ama yok yok...Şuan kızım 16 aylık hala emiyor,sütüm var ama hiç bir zaman doyurucu olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…