Canim emmedi bir turlu.Bnde anne sutu alsin yeterki diye sagdim hepUyku ve su canım bu ikisi sütünü artırır, çörekotu yağı da süt kalitesini artırıyor ben her gün bir yemek kaşığı içerdim. Emzirdikçe artar ama sağmadan vermez daha iyi olmaz mı? Süt havayla temas etmeye başladığı an kalitesi düşüyor.
Nasil yani anlamadimo sütün ömrü uzun değil diyimm sana
şöyle benimde sütüm senin ki gibiydi bende sağdım hatta saatlerce sağdığımı bilirim sütümü artırıcam diye neler yedim allah bilir duyduğum herşeyi uyguladım yok oğlu yok hatta doğuma 62 ile girip 55 le çıkmıştım 2-3 hafta sonra tekrar 64 kiloya çıktım ama çok değil iki ay sonra mama vermek zorunda kaldım çünkü artık damla bile gelmez olmuştuNasil yani anlamadim
Senin bebegindemi emmedişöyle benimde sütüm senin ki gibiydi bende sağdım hatta saatlerce sağdığımı bilirim sütümü artırıcam diye neler yedim allah bilir duyduğum herşeyi uyguladım yok oğlu yok hatta doğuma 62 ile girip 55 le çıkmıştım 2-3 hafta sonra tekrar 64 kiloya çıktım ama çok değil iki ay sonra mama vermek zorunda kaldım çünkü artık damla bile gelmez olmuştu
emmedi baktım zayıflıyo gitgide mecbur kaldım mamaya inş senin öyle olmaz ama gidişat onu gösteriyoSenin bebegindemi emmedi
Zaten devam sütüde veriyorum yetmiyo sutum .Seninki kac aylik mama iyi besliyomuemmedi baktım zayıflıyo gitgide mecbur kaldım mamaya inş senin öyle olmaz ama gidişat onu gösteriyo
biz o dönemlerden geçeli çok oldu hazirranda iki yaşına gircek evet kaybettiği kiloyu geri kazanmıştı bide benim oğlum sarılıktı sarılığıda ilerliyodu beslenemediği için mamaya ağırlık verince oda gerilemye başlamıştı dr ye sorduğumda amanın sarılığa ne faydası olur ki diye bağışıklığını güçlendiriyo o yüzden demiştiZaten devam sütüde veriyorum yetmiyo sutum .Seninki kac aylik mama iyi besliyomu
Canim emmedi bir turlu.Bnde anne sutu alsin yeterki diye sagdim hep
1 saat kadar süt sagiyorumsütün yağlı değil demek ki o kadar duru olmaması gerekiyor her göğüsü 12-15 dk sağdığından emin misin ilk gelen süt sulu olur genelde..
Amin cok tesekkur ederim.Ben her yolu denedim emmeyen bebek emmiyo.Ilk basta sutum coktu gogusumdende cok hizli akiyodu yani biberondan daha hizli geliyo o yuzden biberona alisti hikaye.Emmedi huyu boyleymis.Onceden yagliydi yani biberonu ictikten snra yag oluyodu ici.Simdi renksiz boyle.İlk 15 gün falan bende aynıydım canım sağıyordum öyle içiriyordum sürekli. Sonra bigün yok dedim ağlasın ama alışsın emsin. Benim kararlı olduğumu anladı heralde 15 dk içinde alıştı. Sonra tabi emmek istemediği oldu ama acıkınca napacak mecbur memeden aldı. Sağılan sütün fazlası memede var emin ol, sağılarak 500 çıkıyorsa emerek 1000 alabilir çünkü daha teknik ve güçlü emiyor:) senin yavrucuğun büyümüş ama maşallah. Sütün de bu yüzden git gide rengini kaybetti belki. Sen yine de iyi beslen ki süt kalitesi düşmesin. Ama azmin takdir edilesi! Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?