SÜTÜM COK RENKSIZ YARDIMM

canım artık beslenme şeklimiz, yediğimiz içtiğimiz yapay sebzeler, meyveler gıdalar, katkılı gıdalar, anne sütünü de etkiliyor maalesef. İlk gelen süt bebeğin susuzluğunu gidermek için sulu ve saydam olur, daha sonraki gelen süt doyurucudur, beyaza döner...

Bulgur pilavini duydum simdi yapip yiycem bakalim ins ise yarar

500 ml bence iyi bir miktar 7 aylik ise ek gidada aliyordur

İlk zamanlar koyuca bir renkte ve kivamli olur zaman gectikce hafif ayran suyu rengini alir normaldir

Nap nwt gogsunden emzir gogsune sekerli seylwr sur pekmez sur tatli biseyler daya agzini emer ugras biraz ac birak bak nasil kalcak ben sekerli suyla kandirdim baya bi agladi sekiz aydir emiyor simdi

Bebeğiniz kilo alıyor,boyuda uzuyorsa dert etmeyin sütün rengini. Belirleyici kriter bebeğinizin kilosu,boyu.
500ml'de olsa siz sağmaya devam edin,alabildiği kadar anne sütü alsın. 2 sene sağıpta sütünü bebegine veren arkadaşlarım var. Kendinizi strese sokmayın sütum azaldı diyerek.
Sağlıkla büyütün bebeginizi

Bak canim toparladim simdi kalitesinide sutunude artiran yiyecekler sunlar
Yumurta
Yogurt
Yesil yaprakli sebzeler(dereotu,semizotu,marul,ispanak,brokoli,tereotu vb gibi)
Yagli tohumlar(findik,ceviz,badem gibi)
Zeytin ve zeytinyagi
Balik
Kuru meyvalar(kuru incir uzum kayisi)
Birde borulce yemegi yada salatasini ye kuruda olur farki gorursun insallah su ve sut de ic.

Aynen arkadasa kayiliyorum benim sutum yariyor de.her annenin sutu evladina ozeldir.

Bebegim 7 aylik .24 satte 500 ml cikiyo.Bir sagmada deil pardon
Yağlı yiyecekler tüket Can'ım ben Türkiye'ye izne geldiğimde kuruyemiş Özlem'imi gidermiştim baya yağlanmıştı sütüm kızımın iki tane çenesi olmuştu sanki kat kat :)

o sütün ömrü uzun değil diyimm sana
Neden böyle söylüyorsunuz. Benim bebeğim de emmedi. 2 yaşına kadar sağarak anne sütü verdim. Kolay olmadı ama sağmakla süt kesilir demeyelim lütfen. Sadece sık ssğmak gerekiyor. Bir de ben çiftli elektrikli pompa almıştım. Aynı anda 2 goğsu de sağanlardan. Bir de kesinlikle sağma saatlerine dikkat etmek uşenip atlamamak gerekiyor. Yoksa süt azalır. Bunlara dikkat edince kesilecek diye birşey yok.

sonraki mesajlarımı okursan bi zahmet anlarsın nedenini

7 aylıkmış çocuk sütün iyi bence sen kuruntu yapıyorsun.ama illa artsın diyorsan malt içeceği al bol su tüket lactamil desteği al ki kalitesi atrsın bir de helva iyi gelir diye biliyorum.zaten ek gıda ayındasın çok üzülme bence.en önemlisi de stres birebir etkiliyor sütü

Ben emzirirken et yemedigim zaman sutum su gibi cikiyordu, et yersem normal sut oluyordu. Besin degerini bilemem ama kizim 18ay emdi gayet de topluydu masallah.

Konu sahibi moralinizi bozmayın. Ben de söylediğim gibi sadece sağdım. Öyle çok sutum de yoktu. Ama kesilmedi. Sizde sağma zammanlarına dikkat ederseniz kesilmez.

Tebrik ederim kizlar siz emmiyen bebeklerinizi usenmeden mamaya alistirmadan sagiyosunuz ne guzel.konu sahibi arkadasim sen bi dene ne kaybedersi.

Gercektenmi .2 sene gogsunden emzirmeye useniyo millet.MasaALLAH size.Umarim bende biraz daha verebilirim anne sutu

Tebrik ederim kizlar siz emmiyen bebeklerinizi usenmeden mamaya alistirmadan sagiyosunuz ne guzel.konu sahibi arkadasim sen bi dene ne kaybedersi.
Ins sagiyorum yeri geliyo hic bisey yemiyorum uyku desen yok denilcek kadar az.Umarim bi yasina kadarda olsa verebilirim

Gercektenmi .2 sene gogsunden emzirmeye useniyo millet.MasaALLAH size.Umarim bende biraz daha verebilirim anne sutu

Pardon duzenledim yanlis yoruma mi alinti yapmisim. Sen sag canim benim geldigi kadar ver anne sutu benim kafam yanlis yeri etiketlemis sildim biraz onceki yorumu

Pardon duzenledim yanlis yoruma mi alinti yapmisim. Sen sag canim benim geldigi kadar ver anne sutu benim kafam yanlis yeri etiketlemis sildim biraz onceki yorumu
Onemli deil :).ins calisiyorum zor ama

Yağ oluyordu diyorsun, sütün gayet iyi demekki emmediği için bir miktar azalmış olabilir ama bütün olumsuz yorumlara kulağını tıka lütfen. Evet şu bir gerçek ki kimi insanın sütü çok yağlı olur kiminin az yağlı olur. Tekrar tekrar diyorum etini sütünü sebzeni bakliyatını ye, gereksiz stresten uzak dur, gerisini bırak. Kimi annenin çocuğu çok kilo alır kimisi az kimsen ek gıda zamanındasın hiç dert etme. O mucizeyi evladına verebildiğin kadar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…