- 26 Kasım 2015
- 322
- 354
- 103
Bulgur pilavini duydum simdi yapip yiycem bakalim ins ise yararAynı ben, çok fazla sütüm vardı. Göğsümü emzirmek için çıkartırken füze gibi süt fışkırırdı. Ama bebeğimi hiç doyurmadı. Böyle suluydu, rakı gibi, su gibi. Doktor, senin sütün portakal suyu demişti. Yani vitamini alır, ama karnını tok tutmaz,kilo aldırmaz. Öylede oldu, 5. gün sarılıktan hastanede yattı, "aman emzir, sakın mama verme" diyenler yüzünden 10. gün tekrar sarılık sebebiyle hastanede yattı. Normalde 10. gün doğum kilosuna ulaşmış olması gerekirken, maalesef ulaşmamıştı. Yapmadığım kalmadı sütümün kalitesini arttırmak için, ama yok yok...Şuan kızım 16 aylık hala emiyor,sütüm var ama hiç bir zaman doyurucu olmadı.
Bebeğiniz kilo alıyor,boyuda uzuyorsa dert etmeyin sütün rengini. Belirleyici kriter bebeğinizin kilosu,boyu.
500ml'de olsa siz sağmaya devam edin,alabildiği kadar anne sütü alsın. 2 sene sağıpta sütünü bebegine veren arkadaşlarım var. Kendinizi strese sokmayın sütum azaldı diyerek.
Sağlıkla büyütün bebeginizi[/QUOT
Aynen arkadasa katiliyorum.her annenin sutu evladina ozeldir.
Emermi bu saatten sonraNap nwt gogsunden emzir gogsune sekerli seylwr sur pekmez sur tatli biseyler daya agzini emer ugras biraz ac birak bak nasil kalcak ben sekerli suyla kandirdim baya bi agladi sekiz aydir emiyor simdi
Yağlı yiyecekler tüket Can'ım ben Türkiye'ye izne geldiğimde kuruyemiş Özlem'imi gidermiştim baya yağlanmıştı sütüm kızımın iki tane çenesi olmuştu sanki kat kat :)Bebegim 7 aylik .24 satte 500 ml cikiyo.Bir sagmada deil pardon
Neden böyle söylüyorsunuz. Benim bebeğim de emmedi. 2 yaşına kadar sağarak anne sütü verdim. Kolay olmadı ama sağmakla süt kesilir demeyelim lütfen. Sadece sık ssğmak gerekiyor. Bir de ben çiftli elektrikli pompa almıştım. Aynı anda 2 goğsu de sağanlardan. Bir de kesinlikle sağma saatlerine dikkat etmek uşenip atlamamak gerekiyor. Yoksa süt azalır. Bunlara dikkat edince kesilecek diye birşey yok.o sütün ömrü uzun değil diyimm sana
sonraki mesajlarımı okursan bi zahmet anlarsın nedeniniNeden böyle söylüyorsunuz. Benim bebeğim de emmedi. 2 yaşına kadar sağarak anne sütü verdim. Kolay olmadı ama sağmakla süt kesilir demeyelim lütfen. Sadece sık ssğmak gerekiyor. Bir de ben çiftli elektrikli pompa almıştım. Aynı anda 2 goğsu de sağanlardan. Bir de kesinlikle sağma saatlerine dikkat etmek uşenip atlamamak gerekiyor. Yoksa süt azalır. Bunlara dikkat edince kesilecek diye birşey yok.
Gercektenmi .2 sene gogsunden emzirmeye useniyo millet.MasaALLAH size.Umarim bende biraz daha verebilirim anne sutuNeden böyle söylüyorsunuz. Benim bebeğim de emmedi. 2 yaşına kadar sağarak anne sütü verdim. Kolay olmadı ama sağmakla süt kesilir demeyelim lütfen. Sadece sık ssğmak gerekiyor. Bir de ben çiftli elektrikli pompa almıştım. Aynı anda 2 goğsu de sağanlardan. Bir de kesinlikle sağma saatlerine dikkat etmek uşenip atlamamak gerekiyor. Yoksa süt azalır. Bunlara dikkat edince kesilecek diye birşey yok.
Ins sagiyorum yeri geliyo hic bisey yemiyorum uyku desen yok denilcek kadar az.Umarim bi yasina kadarda olsa verebilirimTebrik ederim kizlar siz emmiyen bebeklerinizi usenmeden mamaya alistirmadan sagiyosunuz ne guzel.konu sahibi arkadasim sen bi dene ne kaybedersi.
Gercektenmi .2 sene gogsunden emzirmeye useniyo millet.MasaALLAH size.Umarim bende biraz daha verebilirim anne sutu
Onemli deil :).ins calisiyorum zor amaPardon duzenledim yanlis yoruma mi alinti yapmisim. Sen sag canim benim geldigi kadar ver anne sutu benim kafam yanlis yeri etiketlemis sildim biraz onceki yorumu
A
Amin cok tesekkur ederim.Ben her yolu denedim emmeyen bebek emmiyo.Ilk basta sutum coktu gogusumdende cok hizli akiyodu yani biberondan daha hizli geliyo o yuzden biberona alisti hikaye.Emmedi huyu boyleymis.Onceden yagliydi yani biberonu ictikten snra yag oluyodu ici.Simdi renksiz boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?