S Selalimus Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2017 22 5 36 28 12 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Selalimus #1 Arkadaslar yaklasik bi ay once bi gogusu emdirmeyi biraktm ucu yoktu zaten bebegmde emmeyi red ediyordu birakti bnde sagmadm zaten sutum azalmisti simdi tenoden emdirmek istiyorm sutum gelir mi ne yapabilirimm....
Arkadaslar yaklasik bi ay once bi gogusu emdirmeyi biraktm ucu yoktu zaten bebegmde emmeyi red ediyordu birakti bnde sagmadm zaten sutum azalmisti simdi tenoden emdirmek istiyorm sutum gelir mi ne yapabilirimm....
Shizuka- Yerine sevemem.. Kayıtlı Üye 28 Eylül 2015 3.218 40.494 438 12 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Selalimus #2 Bebeği emzirmeye çalış manuel pompa kullan inşallah gelir.
NightStalker E♡ Kayıtlı Üye 18 Kasım 2013 4.659 3.970 133 32 12 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Selalimus #3 Emzirdikce süt üretilir. Emzirin.
S Selalimus Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2017 22 5 36 28 12 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Selalimus #4 Birfidandik .!.: Bebeği emzirmeye çalış manuel pompa kullan inşallah gelir. Genişletmek için tıkla... Neden manuel ??zaten emmeye calisiyo ama sut yok
Birfidandik .!.: Bebeği emzirmeye çalış manuel pompa kullan inşallah gelir. Genişletmek için tıkla... Neden manuel ??zaten emmeye calisiyo ama sut yok
S Selalimus Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2017 22 5 36 28 12 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Selalimus #5 Linam07 .!.: Emzirdikce süt üretilir. Emzirin. Genişletmek için tıkla... Su saatten snra artar hee insaallah prk umidm yokk binerondn icmeyide bilmiyo cok zorlaniyorumm
Linam07 .!.: Emzirdikce süt üretilir. Emzirin. Genişletmek için tıkla... Su saatten snra artar hee insaallah prk umidm yokk binerondn icmeyide bilmiyo cok zorlaniyorumm
Shizuka- Yerine sevemem.. Kayıtlı Üye 28 Eylül 2015 3.218 40.494 438 12 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Selalimus #6 Selalimus .!.: Neden manuel ??zaten emmeye calisiyo ama sut yok Genişletmek için tıkla... Makina kuru kuru göğsüne zarar verir .
Selalimus .!.: Neden manuel ??zaten emmeye calisiyo ama sut yok Genişletmek için tıkla... Makina kuru kuru göğsüne zarar verir .
NightStalker E♡ Kayıtlı Üye 18 Kasım 2013 4.659 3.970 133 32 12 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Selalimus #7 Yok ya siz emzirdikce o göğüsler uyarilicak gelir sutunuz bi de şey bu göğüs uçları için göğüs ucu alabilirsiniz uygun bi markadan
Yok ya siz emzirdikce o göğüsler uyarilicak gelir sutunuz bi de şey bu göğüs uçları için göğüs ucu alabilirsiniz uygun bi markadan
S Selalimus Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2017 22 5 36 28 12 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Selalimus #8 Linam07 .!.: Yok ya siz emzirdikce o göğüsler uyarilicak gelir sutunuz bi de şey bu göğüs uçları için göğüs ucu alabilirsiniz uygun bi markadan Genişletmek için tıkla... Denedim ama silikon meme ucunu almadi oglusumm
Linam07 .!.: Yok ya siz emzirdikce o göğüsler uyarilicak gelir sutunuz bi de şey bu göğüs uçları için göğüs ucu alabilirsiniz uygun bi markadan Genişletmek için tıkla... Denedim ama silikon meme ucunu almadi oglusumm
S Selalimus Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2017 22 5 36 28 12 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Selalimus #9 Birfidandik .!.: Makina kuru kuru göğsüne zarar verir . Genişletmek için tıkla... Anladmm canim cok saol zaten elektrkli pompa alsaydm azalmazdi sutum manuel aldm gecelerode sagmadm sutum azaldii keskee dha dikkatli olsaydm
Birfidandik .!.: Makina kuru kuru göğsüne zarar verir . Genişletmek için tıkla... Anladmm canim cok saol zaten elektrkli pompa alsaydm azalmazdi sutum manuel aldm gecelerode sagmadm sutum azaldii keskee dha dikkatli olsaydm
Shizuka- Yerine sevemem.. Kayıtlı Üye 28 Eylül 2015 3.218 40.494 438 12 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Selalimus #10 Selalimus .!.: Anladmm canim cok saol zaten elektrkli pompa alsaydm azalmazdi sutum manuel aldm gecelerode sagmadm sutum azaldii keskee dha dikkatli olsaydm Genişletmek için tıkla... Onunla bi alakası Yok bence bebeği sık sık emzirmek gerekir pompalar fazla sütü kenara koymak içindir . Manuel pompalarda randımanı az olsada aynı işi görüyor birinin 5 dk yaptığını diğeri 10 dk yapıyor bi fark yok yani dert etmeyin.
Selalimus .!.: Anladmm canim cok saol zaten elektrkli pompa alsaydm azalmazdi sutum manuel aldm gecelerode sagmadm sutum azaldii keskee dha dikkatli olsaydm Genişletmek için tıkla... Onunla bi alakası Yok bence bebeği sık sık emzirmek gerekir pompalar fazla sütü kenara koymak içindir . Manuel pompalarda randımanı az olsada aynı işi görüyor birinin 5 dk yaptığını diğeri 10 dk yapıyor bi fark yok yani dert etmeyin.
S Selalimus Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2017 22 5 36 28 12 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Selalimus #11 Birfidandik .!.: Onunla bi alakası Yok bence bebeği sık sık emzirmek gerekir pompalar fazla sütü kenara koymak içindir . Manuel pompalarda randımanı az olsada aynı işi görüyor birinin 5 dk yaptığını diğeri 10 dk yapıyor bi fark yok yani dert etmeyin. Genişletmek için tıkla... Cokk saol canim allah razi olsunn..
Birfidandik .!.: Onunla bi alakası Yok bence bebeği sık sık emzirmek gerekir pompalar fazla sütü kenara koymak içindir . Manuel pompalarda randımanı az olsada aynı işi görüyor birinin 5 dk yaptığını diğeri 10 dk yapıyor bi fark yok yani dert etmeyin. Genişletmek için tıkla... Cokk saol canim allah razi olsunn..