sütüm gelmeye başladı

zuhalnihal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
69
0
46
Mardin
mrb arkadaşlar uzun bi çabadan sonra sütüm gelmeye başladı çok şükür kızımda zorda olsa emiyo ama sütüm çok az kızımı tam doyuramıyorum mama veriyorum bunada şükür azda olsa anne sütü alıyo şuan malt içecegi içiyorum işallah faydası olur günde kaç tane içmem gerek anındamı faydası oluyo yoksa belirli bi süreden sonramı aranızda bilen varmı yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler

canım mama verme inan ki sütün kızını doyurmaya yeter,o zaten şu an ne kadarcık sütle doyacak ki...saat başı emzir,emzirmekten dha iyi bi süt arttırıcı yok ha bide su...zaten bebek çok sık emmek istediği için ilk gunler süt bırıkmesıne fırsat kalmıyor,insan da sütüm yok sanıyor halıyle halbukı öyle değil o bi damla bi damla sürekli emerek doyurur kendını...mamayı hemen kes bence.malt içeceği ne demk bu arada?

anne sütünü arttırmak için bol bol su iç ben öyle yapıyordum şimdi oğlum 17aylık ve hala emiyo bide bulgur pilavı çok işe yarıyordu bende istersen onu da bi dene:)

dorukum çok doğru söylemiş

bencede sürekli emzir.bebeğin emdikçe çektikçe süt gelecek emdiğinin yerine yenisi gelecek böyle böyle derken sütün artacak.ama mamaya ağırlık verirsen doyar haliyle emmez.bende ilk iki gün mama vermiştim sütüm yok diye mamayı yiyince uyuyodu emmiyodu sonra kestimm bi iki gün vıyakladı ama sonra sütümde geldi oda doydu emmeyide öğrendi alıştık birbirimize

marul ve yeşil yapraklı sebzelerde süt yapıyo aklında olsun.bol bol salata yiyebilirsin

Canım gözünaydın...Bol su sıvı komposto arttırır...

Tahin helvası beyaz dut ve dut kurusu beyaz üzüm İncir (taze veya kurutulmuş)
süt arttırtma ve azalmaması için çok iyimiş...

çok teşekkürler canım ama kızım 25 günlük oldu ilk bugüne kadar sütüm hiç yoktu 5gündür gelmeye başladı mamayada alıştı oyüzden doymuyo sütüm yok denilecek kadar az akşama kadar sagsam 30 ss gelir ancak aç koymayada hem korkuyorum hemde dayanamıyorum bian önce sütüm çogalır işallah malt içeci arpa ve bugday tahil ürünlrinin suyundan yapılmış aromalı bi içecek çok süt yapıyomuş

ben günde 2 kez içiyorum malt içeceğini sanki artıyor gibi
hatta mayada kullanıyorum ilk zamanlar sağdıgımda 30ml gelirken şimdi 60 ml ye çıktı
tabi bol su ve rezene papatya çayı+incir yiyorum+helva :)

ben günde 2 kez içiyorum malt içeceğini sanki artıyor gibi
hatta mayada kullanıyorum ilk zamanlar sağdıgımda 30ml gelirken şimdi 60 ml ye çıktı
tabi bol su ve rezene papatya çayı+incir yiyorum+helva :)

bende günde 3 4 tane içiyorum rezene ve anasof çayı içiyorum peki anında etki gösteriyomu yoksa zaman alıyomu maya derken hangisi kast ediyosun nasıl kullanıyosun canım bilgilendirirsen çok sevinirim çok teşekkürler şimdiden canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…