- 14 Mayıs 2024
- 26
- 4
- 6
- 26
- Konu Sahibi cileklimilkseyk
-
Sen bol su iç. Uyku çok önemli bide. Sütüm yok diyip emzirmemezlik yapma, İnan bir damlasi bile çok kıymetli emdikçe çoğalır inşallah , ayrıca sagdiginla bebeğin emdiği arasında fark var canım1.5 aylık bebeğim var doğduğunda 5 gün yoğun bakımda kaldı. Stresten normal doğum yapmama rağmen 3. Gün sütüm Geldi. Yoğun bakımda biberonla alıştığı için de meme reddi yaşadım. Zaten bebeğim beslenmeye başlamış 30 ml yerken benden damla damla süt geliyordu. Eve gelince de sütüm de yetmedi emmediği için artmadı da. Çok ağlayan bi bebek ve desteksiz bakıyorum. Yardımcı yok yanımda. Günde 2 bazen 3 hatta bazen 1 kez sağım yapabiliyorum. Toplam max sür miktarım 1 günde 160 ml gördüm. Şimdi de süt alerjisi var bebeğimde süt ürünlerini kesince iyice azaldı günlük 80 90 ml geliyo. Allah rızası için böyle bi durumda olup da sütünü arttıran oldu mu? Neler yapabilirim
Bestlak solgar kullanıyorum her gün tahin yulaf, artık badem sütü kuru üzüm hurmamı yiyorum ekstra bi dönem kuru incir üzüm havuç dut hurma kürü de yaptım dere otu yemeye çalışıyorum çemen otlu sular rezene ısırgan böğürtlen çayları hepsini denedim ama bi fayda göremedimSüt üretiminiz oturana kadar 2 saatte bir sağım yapmalısınız. Süt olayı arz talep meselesi. Siz sağdıkça çoğalacak. Bu süreçte elenetal 3, bestlak damla, solgar brevers years kullanabilirsiniz takviye olarak. Ayrıca bol su, incir ve tahin ya da helva tüketin. Sütünüz oturduğunda sağımı 3 saatte bire düşürürsünüz. Sütünüzün oturduğunu hep aynı cc yi sağınca anlayacaksınız. Bir süre sonra gece sağmasını bırakıp bebişinizle uyumaya başlayabilirsiniz. Ama şu an sizin 2 ay falan pes etmeden 2 saatte bir sağım ya da emzirmeniz gerekiyor.
Hepsini denedim kürlerini de yaptım sularını da içtim yokSu bol bol su iç, Kuru dut, kuru incir, hurma tarçın, kuru üzüm kuru kayısı ne bulursan koyup kaynat komposto yap şekersiz, dut tat veriyor, en önemlisi dut onu kesin koy Sabah öğle akşam tuket birer kase, . Fırsatın olmazsa yapamiyorsan avuç avuç kuru dut ye, sabah öğle akşam birer kaşık tahin ye, inşallah iyi gelir
O zaman biyolojiktir balım, süt damlası kullandın mi? Bir de multivitamin kullanabilirsin o da baya işe yarıyor.Hepsini denedim kürlerini de yaptım sularını da içtim yok
Sağımı arttırmayı da deneyin. Olmuyorsa da mamayla da gayet sağlıklı büyüyorlar stres yapmayım.Önemli olan bebişin huzurlu mutlu bir anneye sahip olması. Biz pirinç unuyla büyümüşüz sağlığımız yerinde şükür:)Bestlak solgar kullanıyorum her gün tahin yulaf, artık badem sütü kuru üzüm hurmamı yiyorum ekstra bi dönem kuru incir üzüm havuç dut hurma kürü de yaptım dere otu yemeye çalışıyorum çemen otlu sular rezene ısırgan böğürtlen çayları hepsini denedim ama bi fayda göremedim
Kan değerlerimde vitaminlerimde bi sıkıntı yok fakat prolaktinim düşük gelmiş. Düşük olduğu için büyük ihtimal sütüm de artmıyor. Bizim de süt alerjimiz var süt ürünlerini kesinde iyice azaldı. Bitkisel sütlerde aynı etkiyi göstermiyor. Kalsiyumu doktor mı önerdi kendiniz mi başladınız?benim bebeğime 2,5 aylık süt ve yumurta alerjisi konulmuştu. O dönem diyet yüzünden stresten sütüm azaldı. Solgar female multiple (enerji için) ayrıca osteorecare kalsiyum kullandım. Bol su, bebek uyuyunca uyuma, emzirme ardından sağım yaptım. Yediklerinizin fazlalığı azlığı önemli değil, tabiki yiyin enerji almanız gerekiyor ama onu yedim sütüm coştu olayları biraz psikolojik sanırım bende başta öyle geliyordu ama şuan aklı selim olarak düşünüyorum yok hayır öyle değilmiş. Çünkü ilk zamanlar eşim işe başladığı zaman resmen aç kaldım bisküviler ile hayatta kaldım ama sütüm coşuyordu. Sadece diyet dönemi enerjim gelsin diye yulaf, hurma, kuru meyveler, kuruyemiş kombo yapıp yiyordum. Stresi ortadan kaldırmanız lazım stres var oldukça süt olmaz. Bi de imkanınız varsa bi kan tahlili yaptırın değerlerinize baktırın bi eksik varsa vitamin kullanmalısınız.
Evet hepsini kullandım, kullanıyorumO zaman biyolojiktir balım, süt damlası kullandın mi? Bir de multivitamin kullanabilirsin o da baya işe yarıyor.
Bende mamayla büyümüşüm eşim deSağımı arttırmayı da deneyin. Olmuyorsa da mamayla da gayet sağlıklı büyüyorlar stres yapmayım.Önemli olan bebişin huzurlu mutlu bir anneye sahip olması. Biz pirinç unuyla büyümüşüz sağlığımız yerinde şükür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?