Sutum kesildi yardim edin

Akinella

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
68
11
8
41
Arkadaslar 50 gunluk bebegim var.dogdugundan beri anne sutuyle besliyodum.fakat bugun bir olay ogrendim esim bu olay yuzunden oldugunu soyluyor.sutum kesildi.bildiginiz damla gelmiyo.bebegim bugun ilk defa acliktan agladi yardim edin telrar gelirmi ne yapmam lazim

Maltana için alkolsüz Malt içeceği tadı da güzel haram da değil bu sütü cogaltiyor diye biliyorum benim bebeğim yok bu arafa ekliyim

Guzel bi banyo yapın hafif sıcak suyla bol bol göğüslerinize de tutun suyu
İnşallah gelir Rabbim mınığınızın sütünü dolu dolu versin

Bol bol su iç bana tahin iyi gelmişti bir de. Zor ama stres yapma bebeğini gece daha çok emzir süt hormonları gece daha çok çalışır.
Birde sütüm kesildi gelmez diye düşünmeyin gelir Rabbim kuzunuza sağlık ve bol sütler nasip etsin inşallah

Okadar moralim bozulduki elimde deil bir gunde nasil kesilir birgun once dolu dolu gelen sutum pompa yapiorum 1 damla akmiyo ggoguslerim eski halini aldi allahim yardim etsin kuzum bana alisti mamaya gecmek istemiyorum

Okadar moralim bozulduki elimde deil bir gunde nasil kesilir birgun once dolu dolu gelen sutum pompa yapiorum 1 damla akmiyo ggoguslerim eski halini aldi allahim yardim etsin kuzum bana alisti mamaya gecmek istemiyorum
Bende ilk cocugumda neler denediysem dolu dolu olmadı sütüm ikincide sadece su tahin dereotu bulgur cogaltti birde yatıp dinleneceksin başka türlü olmuyor ne yazık ki.

Ne yiyip ne icmem lazim lutfen yardim edin.birbirimoze cok alismistik yavrum agliyo acliktan

Ne yiyip ne icmem lazim lutfen yardim edin.birbirimoze cok alismistik yavrum agliyo acliktan

Ne yaptınız bilmiyorum üzerinden zaman geçmiş, ama süt sorununu çözene kadar biberonla vermemek kaydıyla mamaya başlayın. Çocuk aç bekleyemez. Biberonla vermezseniz mamayı, emmeyi bırakmaz. Ama mamayı kesinlikle biberonla vermeyin kaşıkla verin.
Ben benzer bir durum yaşamıştım. Meğer mastit gibi bişey olmuşum süt birikmiş tıkanmış, sonra sıcak havlu tuta tuta saatlerce sağdık ettik. Bildiğiniz limondan daha sarı turuncu gibi süt çıktı. Sonradan açıldı. Sıcak havlu koyun. Sık sık emzirin. Çok çok çok sıvı tüketin. Ve bebeğinizi emzirmeye devam etmek istiyorsanız, bu süreçte asla biberonla beslemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…