- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Merhaba,mrb 8aylık bebeğim var.İlk başlarda çok fazla sütüm vardı fakat 5.aydan sonra azalmaya başladı.Isırgan çaylarıyla, rezenelerle, tavuk yemekleriyle çoğaltmaya çalıştım ama onlarda kısa süre etkisi gösterdi ve maalesef ne yaparsam yapayım artık çok ama çok azaldı.20cc bile zor çıkıyor.Elimde değil ama üzülüyorum. Bunu buraya şu çoğaltır yada bu çoğaltır diye tartışmak için değil sadece bebeğime mama vermek zorunda kaldığım ve mamalara güvenmediğimden dolayı olan üzüntümden dolayı yazıyorumkeşke mucize bişey olsaydı süt çoağltan Keşke bu kadar kafaya takmasam ama çok üzülüyorum ve bebeklerini 2yaşına kadar emziren annelere çok imreniyorum
Aşure benimde sütümü çoğalttı inşallah bir kaç güne tekrar yapacam. Ben bira mayası da kullanıyorum ama ilk başta ki etksini göremiyorum. Çok merak ediyorum bu 2-3yaşına kadar emziren anneler acaba sütleri mi çok hiç mama vermiyorlar? yoksa onlarında mı sütü az da mama vermek zorunda kalıyorlar?
Aşure benimde sütümü çoğalttı inşallah bir kaç güne tekrar yapacam. Ben bira mayası da kullanıyorum ama ilk başta ki etksini göremiyorum. Çok merak ediyorum bu 2-3yaşına kadar emziren anneler acaba sütleri mi çok hiç mama vermiyorlar? yoksa onlarında mı sütü az da mama vermek zorunda kalıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?