- 15 Mayıs 2019
- 176
- 289
- 18
- 32
- Konu Sahibi kuzeyyyildizi
-
Canım Allah şifa versin. You tobe da süt getirici masajlar var.yabancı ülkede yapıyorlar. Memeden süt fışkırıyor adeta. Bulursam link kopyalayacağım.Merhaba bebeğim hemen hemen 3 buçuk aylık 1 aydır ek olarak mama veriyorum sütüm azalmıştı çünkü doktorumuzun kararıyla başladık.şuan da sütüm çok azaldı bol su içiyorum dereotu bulgur yiyorum ama banamısın demiyor.bebeğimin çoklu gıda alerjisi var hayvansal hiç bir gıdayı ve içinde hayvansal gıda olan şeyleri tüketemiyorum buda sütümü etkiliyor diyetisyene gidicem sık sık pompaylada sağıyorum ama 3 saatte bir 90ml i geçmiyor sütüm sütün göğüse yerleşmesi diye de bişi varmış bebek emerse geliyormuş öyle göğüste eskisi gibi doluluk olmuyormuş napacağımı şaşırdım var mı tavsiyesi olan
Canim e bebekde fln sut mayalari var icecekler migroslardada onlari dene ise yarar belki cogu insanda ise yarams bnde yaramadi ama benmki hic gelmedi belki sende etki ederMerhaba bebeğim hemen hemen 3 buçuk aylık 1 aydır ek olarak mama veriyorum sütüm azalmıştı çünkü doktorumuzun kararıyla başladık.şuan da sütüm çok azaldı bol su içiyorum dereotu bulgur yiyorum ama banamısın demiyor.bebeğimin çoklu gıda alerjisi var hayvansal hiç bir gıdayı ve içinde hayvansal gıda olan şeyleri tüketemiyorum buda sütümü etkiliyor diyetisyene gidicem sık sık pompaylada sağıyorum ama 3 saatte bir 90ml i geçmiyor sütüm sütün göğüse yerleşmesi diye de bişi varmış bebek emerse geliyormuş öyle göğüste eskisi gibi doluluk olmuyormuş napacağımı şaşırdım var mı tavsiyesi olan
Insallah minicik yavrunun rızkı kesilmez cok üzüldümMerhaba bebeğim hemen hemen 3 buçuk aylık 1 aydır ek olarak mama veriyorum sütüm azalmıştı çünkü doktorumuzun kararıyla başladık.şuan da sütüm çok azaldı bol su içiyorum dereotu bulgur yiyorum ama banamısın demiyor.bebeğimin çoklu gıda alerjisi var hayvansal hiç bir gıdayı ve içinde hayvansal gıda olan şeyleri tüketemiyorum buda sütümü etkiliyor diyetisyene gidicem sık sık pompaylada sağıyorum ama 3 saatte bir 90ml i geçmiyor sütüm sütün göğüse yerleşmesi diye de bişi varmış bebek emerse geliyormuş öyle göğüste eskisi gibi doluluk olmuyormuş napacağımı şaşırdım var mı tavsiyesi olan
Denedim onları da yok yokCanim e bebekde fln sut mayalari var icecekler migroslardada onlari dene ise yarar belki cogu insanda ise yarams bnde yaramadi ama benmki hic gelmedi belki sende etki eder
Ben baska bilmiyorum canim sutum hic gelmedi elmden geleni yaptm elektkli pompayla goguslerimi parcaladm kan geldi sut gelmedi keske yardimci olabilseydm ama eminim baska tecrubeli insanlar sana yardm eder ve insss bol bolll sutun gelirDenedim onları da yok yok
İnşallahBen baska bilmiyorum canim sutum hic gelmedi elmden geleni yaptm elektkli pompayla goguslerimi parcaladm kan geldi sut gelmedi keske yardimci olabilseydm ama eminim baska tecrubeli insanlar sana yardm eder ve insss bol bolll sutun gelir
Canım Allah şifa versin. You tobe da süt getirici masajlar var.yabancı ülkede yapıyorlar. Memeden süt fışkırıyor adeta. Bulursam link kopyalayacağım.
Teşekkür ederim sütüm hiç bu kadar azalmamıştı mama veriyordum ama sadece gündüz bi iki kez di şuan mama vermeden doymuyor gece gündüz sütü arada alacak nerdeyse diyetisyen e haftaya gideceğim zatenLinki kopyalayamadım ama foto çektim gönderdim. Annen kardeşin kim bu masajı yapabilirse ne alâ. Süt olmadı için bir de kalorili yiyecekler yemelisin.emziren annelerin günlük alması gereken kalori miktarına da bak canım.yetersiz kalori alımı sütü azaltıyor. Hem sağlıklı olup hemde kalorili beslenmelisin yani. Gerekirse uzman bir diyetisyene gözük. Çünkü çocuğunun alerjisine uygun bir kalorili program hazırlamalı.
Süt sağma makinaları var onu alıp 2 saatte bir sağsan kuru soğan ve pilav ye birde uyumana dikkat et sıcak su ile masaj yapMerhaba bebeğim hemen hemen 3 buçuk aylık 1 aydır ek olarak mama veriyorum sütüm azalmıştı çünkü doktorumuzun kararıyla başladık.şuan da sütüm çok azaldı bol su içiyorum dereotu bulgur yiyorum ama banamısın demiyor.bebeğimin çoklu gıda alerjisi var hayvansal hiç bir gıdayı ve içinde hayvansal gıda olan şeyleri tüketemiyorum buda sütümü etkiliyor diyetisyene gidicem sık sık pompaylada sağıyorum ama 3 saatte bir 90ml i geçmiyor sütüm sütün göğüse yerleşmesi diye de bişi varmış bebek emerse geliyormuş öyle göğüste eskisi gibi doluluk olmuyormuş napacağımı şaşırdım var mı tavsiyesi olan
Sağma makinem var zaten sağıyorum sürekli önceden soğan ve bulgur pilavı ciddi süt yapardı suan yok oda işe yaramıyorSüt sağma makinaları var onu alıp 2 saatte bir sağsan kuru soğan ve pilav ye birde uyumana dikkat et sıcak su ile masaj yap
Şuan yoğun stres halindeyim zaten eşimle boşanıyorum oda büyük bi etken ne kadar kafaya takmamaya çalışsamda olmuyorMemenizi bebek açken veriniz.yeterince doymadığında mama takviyesi yapınız.sağmakla bebeğin emmesinde gelen süt miktarı birbirinden farklıdır.bebek emdiğinde daha fazla süt gelir. Bebeğinizle olan yakınlığınız sütünüzü arttırır.bu yüzden bebeğinize odaklanınız.negatif can sıkıcı şeyler hormonları strese sokar ve sütü azaltır .
Rezene çayıda için arpa bulun haşlayın yiyin tahinli helva yiyin bunlar aklıma gelenler çok stres yapmayın stres sutu azaltir cok emzirmeye calis benim çocuğum hiç meme emmedi mamayla büyüttumSağma makinem var zaten sağıyorum sürekli önceden soğan ve bulgur pilavı ciddi süt yapardı suan yok oda işe yaramıyor
Canım benimde sütüm az almıştı dua et Allah çoçuğun un rıskını verir bol bol emzir bide tahin helvası çok iyi süt yapıyor yeşil soğan bulgur bana hemşire söylemişti sıcak banyoda iyi gelir hergün göğüslerine ılık su kompleksi yapMerhaba bebeğim hemen hemen 3 buçuk aylık 1 aydır ek olarak mama veriyorum sütüm azalmıştı çünkü doktorumuzun kararıyla başladık.şuan da sütüm çok azaldı bol su içiyorum dereotu bulgur yiyorum ama banamısın demiyor.bebeğimin çoklu gıda alerjisi var hayvansal hiç bir gıdayı ve içinde hayvansal gıda olan şeyleri tüketemiyorum buda sütümü etkiliyor diyetisyene gidicem sık sık pompaylada sağıyorum ama 3 saatte bir 90ml i geçmiyor sütüm sütün göğüse yerleşmesi diye de bişi varmış bebek emerse geliyormuş öyle göğüste eskisi gibi doluluk olmuyormuş napacağımı şaşırdım var mı tavsiyesi olan
Bebeğin kilo alımı nasıl. Kaç kilo doğdu ve şuanda ne kadar kilosu. Çünkü 3 saatte 90 ml de a diil. 24 saatte 720 milim ede4 ve bebegin bununla hayli hayli doğması gerek. Anne sütü mama gibi diil biliyosunuzdur. 90 ml mama yiyen bebek doymasa da aynı miktarda anne sutu alan bebek doyabilir. Kaka çiş ve kilo alımı nasilMerhaba bebeğim hemen hemen 3 buçuk aylık 1 aydır ek olarak mama veriyorum sütüm azalmıştı çünkü doktorumuzun kararıyla başladık.şuan da sütüm çok azaldı bol su içiyorum dereotu bulgur yiyorum ama banamısın demiyor.bebeğimin çoklu gıda alerjisi var hayvansal hiç bir gıdayı ve içinde hayvansal gıda olan şeyleri tüketemiyorum buda sütümü etkiliyor diyetisyene gidicem sık sık pompaylada sağıyorum ama 3 saatte bir 90ml i geçmiyor sütüm sütün göğüse yerleşmesi diye de bişi varmış bebek emerse geliyormuş öyle göğüste eskisi gibi doluluk olmuyormuş napacağımı şaşırdım var mı tavsiyesi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?