Bebek Beslenmesi Sütüm kesilmeke üzere yardimm!!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ecenurmirac

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
17
2
16
25
Kizlar yardım edin lütfen benim oğlum 3aylik olacak normalde benim sütüm çok fazlaydi kayinvaldem çocuğa mama verdi hep ben göğüs temizliği yapana kadar biseyde diyemiyodum sezeryan oldum mahkûmdum sanki neyse sütüm şuan hiç yok gibi 10ml bile yok yardim edin yapmadımgim kalmadı

Kizlar yardım edin lütfen benim oğlum 3aylik olacak normalde benim sütüm çok fazlaydi kayinvaldem çocuğa mama verdi hep ben göğüs temizliği yapana kadar biseyde diyemiyodum sezeryan oldum mahkûmdum sanki neyse sütüm şuan hiç yok gibi 10ml bile yok yardim edin yapmadımgim kalmadı

Yok hummana çayında rezene var diye biliyorum o yüzden içmedim

Süt kampı yapın, kademeli olarak mamayı azaltın. Mümkünse memeden ayırmayın. Sağılan sütle bebeğin emziği süt müktarı farklıdır. Bebek daha çok çeker. Bunu yaparsanız sütünüz artar. Bu arada gece de muhakkak kalkıp bir kes sağım yapın. Gece daha çok süt üretilir. Bebek emmese bile sağmanız sütünüzü arttırır. Böyle bir durumu ben de yaşadım. Bebeğim 45 günlüktü yılmadığım ve tandem anne oldum uzun yıllar emdi bebeklerim

Canım pes etme emzirmeye devam et inşallah tekrardan gelecek rezenenin ve ıspanağın faydası var baya birde instagram üzerimde gebeanne diye bir emzirme danışmanı var yaz ona bence bende takip ediyorum belki işine yarayabilecek bir paylaşımı vardır bebeğinin emiş gücüyle pompa bir olmaz sıksık emzir bebeğini
Bebeğin seninle teması sayesinde sütün artacak inşallah 🙏

İyi bir pompa alıp, sürekli, süt gelmese bile sağın. Ben bebeğimi emzirdikten sonra boş memeye en az 10'ar dakika sağım yapıyordum. Gündüz, gece, hiç üşenmeden... Gerçekten çok faydasını gördüm, umarım sizin de işinize yarar.

Dereotu yiyin bol bol, çok faydası oluyor. Dereotunu yerken ya elinizle koparın ya da seramik bıçakla kesin. Vitamin değerleri azalmasın.Hurma yiyin, sütlü irmik tatlısı yiyin. Tabii ki bol su için. Bestlak damla da kullanın. Bebeğinizi emzirdikten sonra bi 10 dk falan sağım yapın. Meme ucunuz tahriş olmasın diye sağımdan sonra lansinoh krem sürün. İmkanınız varsa uyku sürenizi arttırın. Merak etmeyin ara ara herkes süt azalması sorunu yaşıyor. Geçici bir durum endişelenmeyin.
Bir de sütünüzün yağlanmasını istiyorsanız haşlama kuzu eti yiyin. Tabii bebeğinizin alerjisi yoksa bu dediklerimi uygulayın.

Süt kampı yapın, kademeli olarak mamayı azaltın. Mümkünse memeden ayırmayın. Sağılan sütle bebeğin emziği süt müktarı farklıdır. Bebek daha çok çeker. Bunu yaparsanız sütünüz artar. Bu arada gece de muhakkak kalkıp bir kes sağım yapın. Gece daha çok süt üretilir. Bebek emmese bile sağmanız sütünüzü arttırır. Böyle bir durumu ben de yaşadım. Bebeğim 45 günlüktü yılmadığım ve tandem anne oldum uzun yıllar emdi bebeklerim
Tam deniyecem inşallah işe yarar çok sağolun

Canım pes etme emzirmeye devam et inşallah tekrardan gelecek rezenenin ve ıspanağın faydası var baya birde instagram üzerimde gebeanne diye bir emzirme danışmanı var yaz ona bence bende takip ediyorum belki işine yarayabilecek bir paylaşımı vardır bebeğinin emiş gücüyle pompa bir olmaz sıksık emzir bebeğini
Orayı takip ediyorum bende inşallah yeniden sütüm gelir ya rezene ve ıspanağı da deniyecem teşekkür ederim

Rezene aldim aktardan bugün onu nasıl yapayım

Bol bol sutunuz olsun insallah.Gunde 3 kere 20 damla arttiriyor bence tabi bol bol da emzirmek gerek

Back
X