Sütüm tamamen kesildi geri gelir mi

Sorana SÜTÜM YOK diyeceksiniz. Kimseyi ilgilendirmez.
Lohusa kafasıyla şu an dünyanın en büyük felaketi gibi geliyor size ama bebeğiniz 2-3 yaşına geldiğinde belki aklınıza bile gelmeyecek bir daha.
Gerçekten öyle olacak değil mi? Benzer durumdayım ben de, ne Emzirme ne de pompa yapmak istiyorum.
Bebeğime sarılıp bu Küçük halinin tadını çıkarmak istiyorum. Ama vicdan yapıyorum çevrenin etkisinde kalıp, çünkü anne dediğin (!) vajinal doğurur, emzirir, memeleri parçalar, uykusuz kalır vs vs

Kesinlikle öyle sen sustukça ya da yumuşak cevap verince akıl veriyorlar sürekli kendileri kusursuz bi şekilde yapıp büyütmüş gibi. Walla en yakinimda ki bile olsa tersledim ama laflarindan da etkileniyordum yani
Evet çok zor oluyor benimkiler ikiz birde düşünün :)
Ama sütün devamlılığı ve artması için emmiyorsa düzenli sağım şart. Allah kolaylık versin inşallah
Amin hepimize İnşallah

Herkes sizin gibi güzel düşünemiyor ne yazık ki bunları söyleyen de yine bizim gibi o yoldan geçmiş ama unutmuşlar demek ki. İyi ki güçlü kadınlarız teşekkür ederim bu yolculuğunuz hep kolaylıkla geçsin

Bir diger konu 4. aya girmissiniz. Dis agrilari baslamis olabilir, uyku gerilemesi baslamistir zaten. 4. ay basli basina cok zorlu bir donem. Bu sebeple sut/mama tuketimleri de azalabiliyor.
Öyle maalesef çok karmaşık bi dönem içerisindeyiz

Açıkçası o kadar su tüketimi olmuyor sağım elimden geldigince yapıyorum zaman buldukça annem 6 aya kadar emzirebilmis ama ablamın sütü şuan çok güzel geliyor çünkü ağrısız bir süreç geçiriyor ilk günden beri ve emzirebilir doğal olarak. Laflarını dinlemekten ziyade insan etkileniyor biraz

Ne güzel soylemissiniz gerçekten herkes böyle dusunebilse keşke bunları bize yapan o yollardan geçmiş kadınlar bu çok üzücü. Teşekkür ederim iy ki varsınız. Bebeğinizle hayat yolculuğunuz çok güzel geçsin

Stress degerlendirmesi yapmaniz lazim bu durumda. Emzirme isi sizi strese fazlasi ile sokuyor ise, yavas yavas kesebilirsiniz. Bu sizin ve bebeginizin bilecegi is kimseyi ilgilendirmez. Kulaklarinizi da tikayacaksiniz.
Su icmeyi deneyebilirsiniz, baya baya ise yariyor.

Şuan emziremiyorum zaten. Tekrar emzirmek istiyorum sadece ya da sağıp vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…