Sütüm tazyikli ve hızlı geliyor napabilirim anneler?

Merve1995nsnsnsjsbsbsjsvs

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
188
61
13
30
27 günlük bebeğim 1 2 dakika emiyor daha sonra huysuzlanıyor ve memeden çekiliyor hemen daha sonra hiçbir şekilde memeyi tutmuyor aç uyuyor ne yapmalıyım bilmiyorum, böyle olup düzelen var mı? Tecrübeli anneler yardım edin ćok üzülüyorum yeni bôyle oldu

Merhaba benim de öyleydi her emzirmeden önce 3-4 dk sağıyordum tazyiğini alıyordum bebek daha rahat içiyordu bir de bu hızlı ve tazyikli gelme durumu çok fazla gaz yapıyor mutlaka gece de 15-20 dk omzunuzda tutun ki gazını çıkarsın

Öncelikle hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla büyüsün. Yaklaşık 5-6 ay hiperlaktasyonla uğraştım. Önce elimle azıcık sağıyordum sonra da yatarak emziriyordum. Kendim yatıp bebeği üste alıyordum. Bu şekilde rahat etmişti kızım. Çok sağarsanız aynı sorunu sürekli yaşarsınız.

Ters basınç masajı yapabilirsiniz

Ya inşallah bukadar uzun sürmez bu hiperlaktasyon, yatarak vermeye çalışıyorum ama oda pek rahat değil çocuk kucağımdan kayıp gidiyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…