TeşekkürlerBiberon emzik vermeyin ve bol bol emzirin.
Facebook’tan emzirme sanatı grubuna üye olmanızı tavsiye ederim çünkü en doğru Bilgi orda.
Gördüğüm yönlendirmelerin %90ı yanlış oluyor
Evet bazılarının bünye meselesiValla herkes su diyor evet arttırıyor ama kaliteli olmuyor
Bi de yeme içme ile alakası yok diyorlar da ben ne zaman bulgur pilavı yesem sagdigim sutun miktarı aşırı artardı.
Bi de incir ve süt kaynatıp içmiştim mememden süt damlamıştı ilk defa Ahahahhahah böyle yazınca da pek kötü duruyor ama ne yapayım ahahahh
İnternetten aldım annemlerde kaldıpım için aksattım bi iki içmişimdirBenim bildigim en iyi rezene arttiriyor
Ben hic icmedim canim kuzenim kullaniyor bu bi bebek mamasi markasinin anneler icin rezene cayi vardi onu iciyodu gunde 2 bardak iyiydi sutuİnternetten aldım annemlerde kaldıpım için aksattım bi iki içmişimdir
Başlıcam bugün
Sanah akşam 1 bardak içiliyor diye biliyorum
Siz içtiyseniz nasıl içtiniz acaba
Teşekkür ederimm evet milupadır belkiBen hic icmedim canim kuzenim kullaniyor bu bi bebek mamasi markasinin anneler icin rezene cayi vardi onu iciyodu gunde 2 bardak iyiydi sutu
Evet canim oydu isim vermek istemedimTeşekkür ederimm evet milupadır belki
Boşver tahini dicem deEvet canim oydu isim vermek istemedimrezene rezenedir sonucta hepsi ayni isi gorur bence bi de tahin helvasi cok arttiriyormus saracoglu demisti hatta
Sağdığınız sütü alternatif yöntemlerle verebilirsiniz, biberon şart değişTeşekkürler
Biberon ama istemeden de olsa mama ve sağdığım süt için veriyorum
Siringayla verin. Böylece emme reddi de yaşamazsınız...Teşekkürler
Biberon ama istemeden de olsa mama ve sağdığım süt için veriyorum
Teşekkür ederimSağdığınız sütü alternatif yöntemlerle verebilirsiniz, biberon şart değiş
TeşekkürlerSiringayla verin. Böylece emme reddi de yaşamazsınız...
Ben hem emziriyorum hem de siringayla mama takviyesi yapiorum.. netten arastirin isterseniz
Aslında rezeneyi önermiyorlar, bağırsakta tepkime yapabiliyorRezeneye başladım kesin düzenli içmem gerekli
Bugün süt içtim ve bulgur pilavı yemek üzereyim
Humana'nin kimyonlu rezene çayı benim sütümü arttırıyor.Rezene çayını kendiniz de deneyebilirsiniz, öyle de olur. İncir, arkadaşların dediği gibi. Bir de bazı süt arttıran şeyleri deneyerek bulabilirsiniz, bana kuruyemiş çok yapıyor mesela, bulgur pek etki etmiyor. Bir de kombo yapin, hepsinden tüketin.ki öyle yapmışsınız ama devam ettirin.Teşekkür ederimm evet milupadır belki
TeşekkürlerAslında rezeneyi önermiyorlar, bağırsakta tepkime yapabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?