Bebek Beslenmesi Sütümün arttırmak için

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Biberon emzik vermeyin ve bol bol emzirin.
Facebook’tan emzirme sanatı grubuna üye olmanızı tavsiye ederim çünkü en doğru Bilgi orda.
Gördüğüm yönlendirmelerin %90ı yanlış oluyor

Valla herkes su diyor evet arttırıyor ama kaliteli olmuyor

Bi de yeme içme ile alakası yok diyorlar da ben ne zaman bulgur pilavı yesem sagdigim sutun miktarı aşırı artardı.

Bi de incir ve süt kaynatıp içmiştim mememden süt damlamıştı ilk defa Ahahahhahah böyle yazınca da pek kötü duruyor ama ne yapayım ahahahh

Evet bazılarının bünye meselesi
Güldürdünüz beni inciri dıydum mutlaka yicem
Bulguru da duydum arada yiyorum
Daha çok yiyim

Benim bildigim en iyi rezene arttiriyor
İnternetten aldım annemlerde kaldıpım için aksattım bi iki içmişimdir
Başlıcam bugün
Sanah akşam 1 bardak içiliyor diye biliyorum
Siz içtiyseniz nasıl içtiniz acaba

İnternetten aldım annemlerde kaldıpım için aksattım bi iki içmişimdir
Başlıcam bugün
Sanah akşam 1 bardak içiliyor diye biliyorum
Siz içtiyseniz nasıl içtiniz acaba
Ben hic icmedim canim kuzenim kullaniyor bu bi bebek mamasi markasinin anneler icin rezene cayi vardi onu iciyodu gunde 2 bardak iyiydi sutu

Dün 4 bardak ayva hoşafı içtim
Su 3 litre
Bikaç fındık
Humana çay 3 bardak
Dün hemen hemen hergün ki gibi beslendim
Aynı seviyede süt miktarı
Bugün rezeneye başlıcam
Çoğu zaman ağzıma zor lokma koyuyorum
Abartmıyorum, bebeğimiz durmuyo ki iki kere uzun uyuyo tabiki şükür ama genelde durmadan ağlayarak geçiyor

Evet canim oydu isim vermek istemedim rezene rezenedir sonucta hepsi ayni isi gorur bence bi de tahin helvasi cok arttiriyormus saracoglu demisti hatta
Boşver tahini dicem de isim vermek şstemediğini düşündüm aslında
Olsun reklam olmadıpı belli :)))

Teşekkürler
Biberon ama istemeden de olsa mama ve sağdığım süt için veriyorum
Siringayla verin. Böylece emme reddi de yaşamazsınız...
Ben hem emziriyorum hem de siringayla mama takviyesi yapiorum.. netten arastirin isterseniz

Rezeneye başladım kesin düzenli içmem gerekli
Bugün süt içtim ve bulgur pilavı yemek üzereyim

Teşekkür ederimm evet milupadır belki
Humana'nin kimyonlu rezene çayı benim sütümü arttırıyor.Rezene çayını kendiniz de deneyebilirsiniz, öyle de olur. İncir, arkadaşların dediği gibi. Bir de bazı süt arttıran şeyleri deneyerek bulabilirsiniz, bana kuruyemiş çok yapıyor mesela, bulgur pek etki etmiyor. Bir de kombo yapin, hepsinden tüketin.ki öyle yapmışsınız ama devam ettirin.
He bunlar bir kenara, en başlıca olan durum, siz kendinize inanın, ben ilk 6 ay hiç maması emzirecegim demiştim, annem 'sanmiyorum.' deyip benimle iddiaya girmişti. Kazandım. (bebeğim 2 aylikken işe başladım bu arada, bebeğim 6 aylık olana kadar da bir dünya sorun yaşadım). Önce kendinize inanın. Bebeginize de bol bol sarılın, beraber dans edin müzik açip. Emzirmekten keyif alın, geri kalanı için bebeğiniz size yardım edecek. Sağlıkla büyütün minnaği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…