Merhaba kizlar ben kizimi dogdugundan beri meme almiyor diye sagarak besliyorum benim dun sagdigim sütu ilk kez kizim icmedi ittirdi diliyle yuzunu ekşitti ben de tadina bakayim dedim tuzluydu neden böyle oldu bileniniz yasayaniniz var mi? bugün de sütümün tadina baktim hala tuzlu!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kizlar ben kizimi dogdugundan beri meme almiyor diye sagarak besliyorum benim dun sagdigim sütu ilk kez kizim icmedi ittirdi diliyle yuzunu ekşitti ben de tadina bakayim dedim tuzluydu neden böyle oldu bileniniz yasayaniniz var mi? bugün de sütümün tadina baktim hala tuzlu!
sağarken terli mi oluyorsunuz ya da sağmadan önce suyla temizlemiyor musunuz
Hamile olmayasin oyle derler ya hamile kalirsan sutun bozulur diye eger hamile diilm eminim diosan sacma gelebilir ama cok tuzlu yemis olabilirsin tatli tuket oyle dene bide
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
biri tatlı, biri tuzlu oluyormus guyabır arkadasım söylemıstı
garıp gelmıstı bana :d ıkısı de mı tuzlu
biri tatlı, biri tuzlu oluyormus guyabır arkadasım söylemıstı
garıp gelmıstı bana :d ıkısı de mı tuzlu
Doğumdan sonra regl olunca kimi annelerin sütünün tadı değişir derler . Bu durumla alakalı olabilir.
canım anne sütü tatlı değil zaten hafif tatlı tuzlu kendine has bir tadı var.. kızım bayılarak içtiği dönemde tadına bakmıştım "tövbe tövbe nasıl içiyor bunu demiştim" yutmakta zorlandım o kadar.. herkesin tatlı tuzlu yargısı farklıdır bebeklerinki de farklı.. yediklerimiz etkiliyor sütün tadını ama tuzlu yersen tuzlu olur kadar değil.. şeker hastalarından bal damlamalıydı buna göre.. baharat brokoli lahana karnıbahar baklagiller tat değişimi yapıyormuş.. acımsı yapabiliyorlar.. meme ucunda bir problem olup olmadığı da etkili.. bebeğinin içmemesi gazdan vs dir umarım ve çabucak geçer.. taze meyve sebze tüketmek önemli.. bol su iç.. düzelecek sevgiler..
yok cnm yeni regl oldm hamile degilm bildgm kadaryla zaten kornuyorz.tuzlu bisi de yemedm pek tuz ekmem zaten.her gun tatli yerim istisnasız zaten dun de bi ton tatli yemstm kinder magnum falan.
benım kayınvalıdemın sutude tuzluymus kucuk kaynım emmıyormus bu yuzden
olabılıyor bazen yedıklerınle pek alakalı deıl bunyenın sut uretımıyle alakalıymıs
Allah allah merak ettim niye oyleki bende emziriorum ikiside tatli tuzlu ilk duydum hani hamile kalinca bozuluyo onu duydum hamilede diilsin ya ilk bi tuz diyetine gir bence bide oyle dene we baktin olmuyo doktora danis canim haber et walla banada dert oldu bebekcigin anne sutu alsin coook onemliiiii
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?