sütümün tadı tuzlu!

pnkllr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
152
16
118
40
İstanbul
Merhaba kizlar ben kizimi dogdugundan beri meme almiyor diye sagarak besliyorum benim dun sagdigim sütu ilk kez kizim icmedi ittirdi diliyle yuzunu ekşitti ben de tadina bakayim dedim tuzluydu neden böyle oldu bileniniz yasayaniniz var mi? bugün de sütümün tadina baktim hala tuzlu!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar ben kizimi dogdugundan beri meme almiyor diye sagarak besliyorum benim dun sagdigim sütu ilk kez kizim icmedi ittirdi diliyle yuzunu ekşitti ben de tadina bakayim dedim tuzluydu neden böyle oldu bileniniz yasayaniniz var mi? bugün de sütümün tadina baktim hala tuzlu!

sağarken terli mi oluyorsunuz ya da sağmadan önce suyla temizlemiyor musunuz

biri tatlı, biri tuzlu oluyormus guya :D bır arkadasım söylemıstı
garıp gelmıstı bana :d ıkısı de mı tuzlu

Hamile olmayasin oyle derler ya hamile kalirsan sutun bozulur diye eger hamile diilm eminim diosan sacma gelebilir ama cok tuzlu yemis olabilirsin tatli tuket oyle dene bide

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağarken terli mi oluyorsunuz ya da sağmadan önce suyla temizlemiyor musunuz

hayir terli degildim.zaten ben aylardir sagiyorum simdiye kadar hic bunj yasamadim.herhangi bir spor da yapmadim laktik asit miktarını yulseltmedim yani.daha yeni dus almistim ayrica.bir de regl falan da yeni oldum 1 hagta önce ve hamile olamam.aci eksi bisi de yemedim.valla cok acayp ya.

Hamile olmayasin oyle derler ya hamile kalirsan sutun bozulur diye eger hamile diilm eminim diosan sacma gelebilir ama cok tuzlu yemis olabilirsin tatli tuket oyle dene bide

yok cnm yeni regl oldm hamile degilm bildgm kadaryla zaten kornuyorz.tuzlu bisi de yemedm pek tuz ekmem zaten.her gun tatli yerim istisnasız zaten dun de bi ton tatli yemstm kinder magnum falan.

yok cnm oyle bisi dogru degil bence cunku ben 3 aydir her ikisini de sagiyorum tadi hep tatliydi:)

bilmiyorum ki her ikisi de mi oyle cunku ben ikisini de karistiriyorum birleştirip tek biberona koyuyorum.bugun tek memeyu tattim tuzluydu yine digerine bakmadim. ama dun karistirdigim baya tuzluydu yani.bildigin tuzlu su gibi cok asiri tuzlu degil elbette ama hic bir seker tadi yoktu.eksi tuzlu arasiydi.

Doğumdan sonra regl olunca kimi annelerin sütünün tadı değişir derler . Bu durumla alakalı olabilir.

canım anne sütü tatlı değil zaten hafif tatlı tuzlu kendine has bir tadı var.. kızım bayılarak içtiği dönemde tadına bakmıştım "tövbe tövbe nasıl içiyor bunu demiştim" yutmakta zorlandım o kadar.. herkesin tatlı tuzlu yargısı farklıdır bebeklerinki de farklı.. yediklerimiz etkiliyor sütün tadını ama tuzlu yersen tuzlu olur kadar değil.. şeker hastalarından bal damlamalıydı buna göre.. baharat brokoli lahana karnıbahar baklagiller tat değişimi yapıyormuş.. acımsı yapabiliyorlar.. meme ucunda bir problem olup olmadığı da etkili.. bebeğinin içmemesi gazdan vs dir umarım ve çabucak geçer.. taze meyve sebze tüketmek önemli.. bol su iç.. düzelecek sevgiler..

Doğumdan sonra regl olunca kimi annelerin sütünün tadı değişir derler . Bu durumla alakalı olabilir.

bu 3. re oluşumdu cnm 4. olcam iki haftaya. regl donemim de degil. gecti yani. oncesnde de olmamsti

canım anne sütü tatlı değil zaten hafif tatlı tuzlu kendine has bir tadı var.. kızım bayılarak içtiği dönemde tadına bakmıştım "tövbe tövbe nasıl içiyor bunu demiştim" yutmakta zorlandım o kadar.. herkesin tatlı tuzlu yargısı farklıdır bebeklerinki de farklı.. yediklerimiz etkiliyor sütün tadını ama tuzlu yersen tuzlu olur kadar değil.. şeker hastalarından bal damlamalıydı buna göre.. baharat brokoli lahana karnıbahar baklagiller tat değişimi yapıyormuş.. acımsı yapabiliyorlar.. meme ucunda bir problem olup olmadığı da etkili.. bebeğinin içmemesi gazdan vs dir umarım ve çabucak geçer.. taze meyve sebze tüketmek önemli.. bol su iç.. düzelecek sevgiler..

cnm biliyorum ben simdiye kadar 10 kez fln bakmisimdr tadi tatliydi tuzu hafif olsa da genel olarak bu sut tatki derdim simdi kizim agzina koymaynca bi daha tattm tuzlu cikti baya. bi de her zamanki gibi seyler yemstm hic degsk bi sey yoktu. cok enteresan. sagdiktan sonra yeni sut tatli olur dedim ama hala aynı anlamadm vallahi.bebisimin içmemesi tadini begenmeyisinden hatta naz yapiyo sanip zorladım bi de.hep yuzunu cevrdi igrenme hareketi yapti.sora sutun tadina bakıp dökup mama yaptm icti.normalde sutumun tadi mamalardaki gibiydi

Son düzenleme:
yok cnm yeni regl oldm hamile degilm bildgm kadaryla zaten kornuyorz.tuzlu bisi de yemedm pek tuz ekmem zaten.her gun tatli yerim istisnasız zaten dun de bi ton tatli yemstm kinder magnum falan.

Allah allah merak ettim niye oyleki bende emziriorum ikiside tatli tuzlu ilk duydum hani hamile kalinca bozuluyo onu duydum hamilede diilsin ya ilk bi tuz diyetine gir bence bide oyle dene we baktin olmuyo doktora danis canim haber et walla banada dert oldu bebekcigin anne sutu alsin coook onemliiiii

benım kayınvalıdemın sutude tuzluymus kucuk kaynım emmıyormus bu yuzden
olabılıyor bazen yedıklerınle pek alakalı deıl bunyenın sut uretımıyle alakalıymıs

benım kayınvalıdemın sutude tuzluymus kucuk kaynım emmıyormus bu yuzden
olabılıyor bazen yedıklerınle pek alakalı deıl bunyenın sut uretımıyle alakalıymıs

ne enteresan dimi.bnmki de düzelmedi pek dun tattm

Allah allah merak ettim niye oyleki bende emziriorum ikiside tatli tuzlu ilk duydum hani hamile kalinca bozuluyo onu duydum hamilede diilsin ya ilk bi tuz diyetine gir bence bide oyle dene we baktin olmuyo doktora danis canim haber et walla banada dert oldu bebekcigin anne sutu alsin coook onemliiiii

tuzlu yemem ki ben:))

Back
X