ben de denedim ama işe yaramadı benim kanallarım ikiside tıkalıymıs laparoskopi ile biri açıldı neyse benim bildigim buhara oturunca akıntı tarzında bişiyler oluyormuş heralde o zaman işe yarıyordur
Bende de oldu akıntı ama çok açık pembe. İnşallah olumlu yöndedir bu durum. Çok tşklr canım cevap verdiğin için... İnşallah en kısa zamanda hepimizde olumlu sonuçlar alırız.
amin inşallah ALLAHIM isteyen herkeze versin canım ne kadar araştırdın bilmiyorum ama kanalları tıkalı olanlar için sütün buharına oturuluyor diye biliyorum ben kanalları açıyormuş[ bende işe yaramamıştı]diye duymuştum ve okumuştum inşallah sen faydasını görürsün
benimde kanallardan biri tıkalı.
bende bu ay adet bitiminden sonra süt buharına oturdum ama sadce iki kere yaptım.
inşallah faydasını görürüz.
arkadaşlar annemden süt buharından sonra çok fazla akıntısı olduğundan bahsediyodu.bence bu korkulacak bişey değildir.sizin için yarın bi daha sorayım.inşallah faydasını görürsünüz
nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar? kaç gün yapılıyor? yapılınca hemen ilişkiyemi giriliyor varsa bilgisi olan yazarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?