sütün buharına oturmak diye bir şey duyan varmıııı

evet canım var ben yaptım ve ne hikmetse o ay hamile kaldım tamamen tesadüf de olabilir... 2 kilo sütü kaynatıp banyodan uygun bir kaba boşaltıyosun sonra soyunup buhara oturuyosun hamile kalmaya yardım ediyomuş ama adetten sonraki 10 gün içinde yap bence sonlara doğru gebelik şansını azaltabilir

çok ilginç ama banada işyerimden bir kilo süte bir kilo ıspanak koyup kaynattıktan sonra üzerine otur demişlerdi hem çok akıntı sağlarmış hemde hamileliği kolaylaştırırmış

benimde babaannem halam hamile kalsın diye zamanında sıcak süt buharına oturtumuş ve hamile kalmış..bende yaptım ama ben hamile kalamadım malesef..şans işi dicem ama bilemiyorum

evet bende oturdum süt maydanoz kaynatıp oturdum civan perçemi kaynatıp oturdum tüplerim tıkalıydı normal hamıle kalamazzın dedi doktor kürleri denedıkten sonra ve Allahın izniyle hamıle kaldım

Mrb arkadaşlar bende bu site de okuyunca uygulamak istedim. Benimde bir kanalım kapalı dr.um normal yolla olur ama zor dedi. Bende bu süt maydonoz buharını deniyim istedim. Adetim p.tesi bitti ve ben salı günü başladım yani 3 gündür uyguluyorum. 2 gündür belim ve kasıklarımda adet olacakmışım gibi sancım var ve az önce tuvalette gördüm çok açık pembe akıntım olmuş. Neden oldu anlamadım. Bu normal bişey mi? ii yönde bi gelişme mi kötü yönde mi? Sizde de oldu mu böyle bişey? Hayır kaş yapıyım derken göz çıkarmıyım da...

Mrb arkadaşlar bende bu site de okuyunca uygulamak istedim. Benimde bir kanalım kapalı dr.um normal yolla olur ama zor dedi. Bende bu süt maydonoz buharını deniyim istedim. Adetim p.tesi bitti ve ben salı günü başladım yani 3 gündür uyguluyorum. 2 gündür belim ve kasıklarımda adet olacakmışım gibi sancım var ve az önce tuvalette gördüm çok açık pembe akıntım olmuş. Neden oldu anlamadım. Bu normal bişey mi? ii yönde bi gelişme mi kötü yönde mi? Sizde de oldu mu böyle bişey? Hayır kaş yapıyım derken göz çıkarmıyım da...

ben de denedim ama işe yaramadı benim kanallarım ikiside tıkalıymıs laparoskopi ile biri açıldı neyse benim bildigim buhara oturunca akıntı tarzında bişiyler oluyormuş heralde o zaman işe yarıyordur

ben de denedim ama işe yaramadı benim kanallarım ikiside tıkalıymıs laparoskopi ile biri açıldı neyse benim bildigim buhara oturunca akıntı tarzında bişiyler oluyormuş heralde o zaman işe yarıyordur

Bende de oldu akıntı ama çok açık pembe. İnşallah olumlu yöndedir bu durum. Çok tşklr canım cevap verdiğin için... İnşallah en kısa zamanda hepimizde olumlu sonuçlar alırız.

Bende de oldu akıntı ama çok açık pembe. İnşallah olumlu yöndedir bu durum. Çok tşklr canım cevap verdiğin için... İnşallah en kısa zamanda hepimizde olumlu sonuçlar alırız.

amin inşallah ALLAHIM isteyen herkeze versin canım ne kadar araştırdın bilmiyorum ama kanalları tıkalı olanlar için sütün buharına oturuluyor diye biliyorum ben kanalları açıyormuş[ bende işe yaramamıştı]diye duymuştum ve okumuştum inşallah sen faydasını görürsün

benimde kanallardan biri tıkalı.
bende bu ay adet bitiminden sonra süt buharına oturdum ama sadce iki kere yaptım.
inşallah faydasını görürüz.

Bu sitede okuduğum kadar biliyorum canım bende süt maydonoz kaynatıp buharına oturuyorum. Kimininki ilk ayda kimininki de bikaç ayda sonuç veriyomuş. TAbi olmayanlaarda var ama olanlar çoğunlukta. Rabbim hepimize de nasip etsin inşallah.

benimde kanallardan biri tıkalı.
bende bu ay adet bitiminden sonra süt buharına oturdum ama sadce iki kere yaptım.
inşallah faydasını görürüz.

Amin canım inşallah. Bende adet bitiminde başladım 3 gündür uyguluyorum.

arkadaşlar annemden süt buharından sonra çok fazla akıntısı olduğundan bahsediyodu.bence bu korkulacak bişey değildir.sizin için yarın bi daha sorayım.inşallah faydasını görürsünüz

arkadaşlar annemden süt buharından sonra çok fazla akıntısı olduğundan bahsediyodu.bence bu korkulacak bişey değildir.sizin için yarın bi daha sorayım.inşallah faydasını görürsünüz

Ay canım sorarsan çok ii olur. Gerçi yoğun bi akıntı değildi azdı ama beni pembe olması düşündürdü. Bi de bel ve kasık ağrısı. Bunuda sorar mısın canım olmuş mu böyle bişey?

nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar? kaç gün yapılıyor? yapılınca hemen ilişkiyemi giriliyor varsa bilgisi olan yazarsa sevinirim

adet bitiminden başlıyorsun 3 gün süt buharını yapıyorsun canım ben öyle biliyorum sonra başka bilgim yok

nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar? kaç gün yapılıyor? yapılınca hemen ilişkiyemi giriliyor varsa bilgisi olan yazarsa sevinirim

canım bende burda okuduğum kadarıyla yapıyorum. Adet bitiminde deniyo genelde ama adetliykende diyolar bilmiyorum hangisi doğru... Sonuç alan bi arkadaş adet bitiminden sonra 6-7 gün yapmış ben de öyle başladım 4 gün oldu. Ylnız ben bi gün süt maydonoz buharı bi gün kırkilit otu su buharına oturuyorum. Onunda kanallara ii geldiğini okumuştum netten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…