sütün buharına oturmak diye bir şey duyan varmıııı

Mrb arkadaşlar bende bu site de okuyunca uygulamak istedim. Benimde bir kanalım kapalı dr.um normal yolla olur ama zor dedi. Bende bu süt maydonoz buharını deniyim istedim. Adetim p.tesi bitti ve ben salı günü başladım yani 3 gündür uyguluyorum. 2 gündür belim ve kasıklarımda adet olacakmışım gibi sancım var ve az önce tuvalette gördüm çok açık pembe akıntım olmuş. Neden oldu anlamadım. Bu normal bişey mi? ii yönde bi gelişme mi kötü yönde mi? Sizde de oldu mu böyle bişey? Hayır kaş yapıyım derken göz çıkarmıyım da...
Üst üste yapılmamalı bence

Dikkat et cnm bu yöntemle bir arkadaş mantar oldum falan diye yazmıştı
Öyle mi hiç duymadim olabilir misütten acaba.
Acaba köy sutumüydü bakteri falan mi bulaştı acaba.
Ben market sutüyle deneyeyim diyorum.
Ay bilmiyorum yinede :(
Ne görsem deneyeyim diyorum :(

Öyle mi hiç duymadim olabilir misütten acaba.
Acaba köy sutumüydü bakteri falan mi bulaştı acaba.
Ben market sutüyle deneyeyim diyorum.
Ay bilmiyorum yinede :KK43:
Ne görsem deneyeyim diyorum :KK43:
Zaten köy sütü Olmalı demişlerdi ben de bir ara düşünmüştüm.hatta içmeye bulamıyoruz bu iş için o kadar sütü nerden buluruz diye takılmıştım:)) ama yapıp başka şikayet edeni de duymadım gerçi.ateş topiğinden Nurcan da yapmıştı.

Bende köy sutüne guvenemedim yoksa koydeyim süt bulurumda market sütüyle yapıp hamile kalanda duyunca market sütü yattı kafama.
Sonuçta köy sütunde bakterileri kaynattigimiz halde öldüremezsek sıkıntı olur diye düşünüyorm. Nurcan dami süt buhariyla hamile kalmıştı Veson Veson

Bende köy sutüne guvenemedim yoksa koydeyim süt bulurumda market sütüyle yapıp hamile kalanda duyunca market sütü yattı kafama.
Sonuçta köy sütunde bakterileri kaynattigimiz halde öldüremezsek sıkıntı olur diye düşünüyorm. Nurcan dami süt buhariyla hamile kalmıştı Veson Veson
Market sütü ile sıkıntı olmaz herhalde cnm onunki köy sütü imiş mantar geçti bir de onunla uğraştım falan yazmıştı hatta dua topiğinde bşr seneyi geçti bu muhabbet geçeli.nurcan o ay hamile kalmadı ama gebelikten önce o da böyle çok arayışa girmişti süt buharı yaptığını biliyorum.

tsefem28 tsefem28 Veson Veson
Kızlar denemedigimiz bi bu kaldı sanırım bu ay denemeyi düşünüyorum ama misafirlerim geliyor denk gelecekmi o güne bilmiyorum
Ah canım ben bunu deneyeli çok oldu evet köy sütü olması gerekiyor hatta ben içine arpa bir demet de maydanoz koymuştum ama halimi görüyorsun bunu deneyip hamile kalan çok canım istersen bir dene ama çok dikkat etmen lazım soğuktan çok korunmak lazım bi üşütürsen mahvolursun eminim o mantar olan da ayağını usutmustur çünkü acaip terliyosun gözünden duman çıkıyor nerdeyse ertesi gün dikkat etmezsen kesin idrar yolu iltihabı olur

Yok canım olurmu market sütü hiç çok güzel kaynatinca bişi olmaz zaten buharında duracaksin değmeyecek bir yerine

Sen ne yapıyorsun cnm Inşallah bu ay yüzün güler
İnşallah canım ya bugün ignemi yaptım sabah 9 da işte sanırım şuana kadar çatlamadi akıntı başladı ama bakalım ya nasip ....
Doktorun söylediklerini yapıcaz takdir Allah dan inşallah olur bu sefer inşallah
Bende kendi kendime kimse durumuma pek yorum yapmadı galiba umutları yok diyorum sanki ateş yopiginde hamile kalacaklar his ediliyor gibi bir şey oluyor herkes o kişiye yoğunlaşıyor çok kayıp da olsa hep böyle oldu nedense benim de böyle içime doğdu artık kafayı yiycem galiba

İnşallah canım ya bugün ignemi yaptım sabah 9 da işte sanırım şuana kadar çatlamadi akıntı başladı ama bakalım ya nasip ....
Doktorun söylediklerini yapıcaz takdir Allah dan inşallah olur bu sefer inşallah
Bende kendi kendime kimse durumuma pek yorum yapmadı galiba umutları yok diyorum sanki ateş yopiginde hamile kalacaklar his ediliyor gibi bir şey oluyor herkes o kişiye yoğunlaşıyor çok kayıp da olsa hep böyle oldu nedense benim de böyle içime doğdu artık kafayı yiycem galiba
Yok cnm ya ben her sabah hemen hemen tüm tablolara bakıyorum genellikle seninkini de ihmal etmiyorum;) bazı arkadaşlar ateş işini çözdü o Yüzden onlara pek yorum yazmıyorum onlardan biri de sensin.adetlerin düzenli.ateş bazen çizginin yerini değiştirse de genellikle ovuyu yakalıyorsun:)) bir de sen sessiz takipçisin çok az katılıyorsun sohpetlere Yasemin de.öyle olunca herkes aktif katılanlar üzerinde yorum yapıyor.sakın öyle Düşünme.ona bakılırsa benim ateşime bakan her ay beni hamile sanıyor:KK48:

Yok cnm ya ben her sabah hemen hemen tüm tablolara bakıyorum genellikle seninkini de ihmal etmiyorum:KK66: bazı arkadaşlar ateş işini çözdü o Yüzden onlara pek yorum yazmıyorum onlardan biri de sensin.adetlerin düzenli.ateş bazen çizginin yerini değiştirse de genellikle ovuyu yakalıyorsun:)) bir de sen sessiz takipçisin çok az katılıyorsun sohpetlere Yasemin de.öyle olunca herkes aktif katılanlar üzerinde yorum yapıyor.sakın öyle Düşünme.ona bakılırsa benim ateşime bakan her ay beni hamile sanıyor:KK48:
Yok kast ettiğim iyi yönde bisey hissetmediler heralde ondan yorum yapmıyorlar acaba olumsuz mu olacak diye korktum artik iyice hassaalastim en ufak bir şeyi işaret olarak algılamak istiyorum diyorum ya benim kafa iyice gidiyor:oha::KK70::KK70:

Market sütü ile sıkıntı olmaz herhalde cnm onunki köy sütü imiş mantar geçti bir de onunla uğraştım falan yazmıştı hatta dua topiğinde bşr seneyi geçti bu muhabbet geçeli.nurcan o ay hamile kalmadı ama gebelikten önce o da böyle çok arayışa girmişti süt buharı yaptığını biliyorum.
Ay insallah öyle bişey olmaz ya ne bileyim görünce deneyeyim dedim bakalim ne olcak

Ah canım ben bunu deneyeli çok oldu evet köy sütü olması gerekiyor hatta ben içine arpa bir demet de maydanoz koymuştum ama halimi görüyorsun bunu deneyip hamile kalan çok canım istersen bir dene ama çok dikkat etmen lazım soğuktan çok korunmak lazım bi üşütürsen mahvolursun eminim o mantar olan da ayağını usutmustur çünkü acaip terliyosun gözünden duman çıkıyor nerdeyse ertesi gün dikkat etmezsen kesin idrar yolu iltihabı olur
Anladim canim baya dikkat lazım bende köy yerindeyim malum her yer soğuk bi tek yerde soba yaniyor bilemiyorum ya denesem mi denemesem mi bilemedim keşke yazın deneseydim.
Evet market sütü ile deneyip hamile kalan var canım başka sayfalarda okudum

Yok kast ettiğim iyi yönde bisey hissetmediler heralde ondan yorum yapmıyorlar acaba olumsuz mu olacak diye korktum artik iyice hassaalastim en ufak bir şeyi işaret olarak algılamak istiyorum diyorum ya benim kafa iyice gidiyor:oha::KK70::KK70:
Iyi düşün iyi olsun canım insallah yüzün güler

Anladim canim baya dikkat lazım bende köy yerindeyim malum her yer soğuk bi tek yerde soba yaniyor bilemiyorum ya denesem mi denemesem mi bilemedim keşke yazın deneseydim.
Evet market sütü ile deneyip hamile kalan var canım başka sayfalarda okudum
Evet canım Allah korusun açık olan tüpünü kapatirsin bide çok sıcak zamanlarda yapılacak bir şeymiş bu ama sen bir kere hamile kaldin zaten bence gerek yok zaten yapmana

Kızlar ne yaptınız gebelik var mı benimde aklıma yatmadı değil yani bi umut yarın başlarım adetim bitince :(

Back
X