Sütünüz Kaç Mililitre ve Bebeğinize Yetiyor mu

benımde bebeğim 29 gunluk,sutum cok sukur yeterlı, 2ay sonra işe başlayacam. sımdıden sütümü sağip buzluğa atayım dıyorum.bebeğimi doyurduktan sonra sütümü sağmeye calışsam gelirmi acaba bebeğim 2 göğsumden de emiyor ve göğüslerım boşalıyor.1-2 kez denedim sağmayı ama cok az süt geldi oylekı saklama poşetinin dıbınde kaldı.

nasıl yapmalıyım önerınız varmı

Bebegim 40 günlük .güçlü emmiyor sutum azalır diye ameda sbs pompa kiraladı m.bakalım fark nasıl olacak. Sutum çok az en çok 2 memeden toplamda 50 cc ciktiv:kızgın::KK43: 2 saatte sut burikmiyor 30 cc çıktı . 3 4 saatte anca 50 cc.inş artar...

Benim de oğlum 44 günlük bi türlü kilo alamadı yeterince doktor mama takviyesi dedi mama da içiyor ama içim hiç rahat değil pompa aldım ama azıcık süt çıkıyor anlayamadım neden sağılmıyor ki?

Arkadaslar Merhaba lütfen banada yardimci olun kafayı yemek üzereyim.benim 3 aylik bi bebeğim var ilk 1.5 ay çok güzel sütüm vardı sagdigim zaman iki göğsümden toplamda 150 ml süt geliyordu 180 ide buluyodu. Ama 1.5 aydır sütun çok azaldı sagdigim zaman iki göğsümden toplamda 40 50 ml süt geliyo bebeğim doymadigi için mama veriyorum ve bu durum beni çok uzuyor Promalt aldım 3 gündür içiyorum ama hala bi değişiklik yok 3 saat emzirmedigimde sagiyorum gele gele 70 ml süt çıkıyo uykumuda alıyorum suda içiyorum Promalt ta içiyorum ama yok nolur bana yardımcı olun

Arkadaslar Merhaba lütfen banada yardimci olun kafayı yemek üzereyim.benim 3 aylik bi bebeğim var ilk 1.5 ay çok güzel sütüm vardı sagdigim zaman iki göğsümden toplamda 150 ml süt geliyordu 180 ide buluyodu. Ama 1.5 aydır sütun çok azaldı sagdigim zaman iki göğsümden toplamda 40 50 ml süt geliyo bebeğim doymadigi için mama veriyorum ve bu durum beni çok uzuyor Promalt aldım 3 gündür içiyorum ama hala bi değişiklik yok 3 saat emzirmedigimde sagiyorum gele gele 70 ml süt çıkıyo uykumuda alıyorum suda içiyorum Promalt ta içiyorum ama yok nolur bana yardımcı olun
Yalnız değilsiniz ben de hala çözemedim süt sorunumu sagıyorum ama düzenli değil 40cc en fazla 70 cc cıkıyo iki göğsümden ek birşey de kullanmıyorum ama kullansam faydası olur mu onu da bilmiyorum

Yalnız değilsiniz ben de hala çözemedim süt sorunumu sagıyorum ama düzenli değil 40cc en fazla 70 cc cıkıyo iki göğsümden ek birşey de kullanmıyorum ama kullansam faydası olur mu onu da bilmiyorum
Ben malt içeceği içiyorum ama hala bi faydası yok şu içiyorum bol bol rezene de içtim ama yok olmuyo

BEnde de sıkıntı var bebeğim 5 aylık hep sütle besledim fışkırırdı sütüm ama şimdi mamaya başladım iki üç öğün veriyorum sağarsam 30 ml çıkarsa çıkar yoksa oda yok ve moral olarak insanı çok üzüyor ne yaptıysam olmadı bide tek göğüs emmeye başladı sol tarafım hepten küçük kaldı allahtan az az alıyoda sütüm kesilmiyo arttırabileceğim ne var bilmiyorum :(

BEnde de sıkıntı var bebeğim 5 aylık hep sütle besledim fışkırırdı sütüm ama şimdi mamaya başladım iki üç öğün veriyorum sağarsam 30 ml çıkarsa çıkar yoksa oda yok ve moral olarak insanı çok üzüyor ne yaptıysam olmadı bide tek göğüs emmeye başladı sol tarafım hepten küçük kaldı allahtan az az alıyoda sütüm kesilmiyo arttırabileceğim ne var bilmiyorum :KK43:
İnşallah hepimizin oluk oluk sütü olur. Arkadaşlar bu konuda tecrübesi olanlar yardimci olsun lütfen

Moral uyku su diyorlar bende moral az mama yiyor diye suratı şişmeye başladı bile uyku desen o da az su içmeye çalışıyorum ben malt içeceğini ilk bebeğimde kullanmıştım ama ne derece etkiledi bilmiyorum boza da süt yapıyor diyolar dereotu bulgur soğan da bi de benim bebeğim emerken sürekli emmiyo duraksıyo sonra da uyukluyo tam emmediğini düşünüyorum bu yüzden de kilo alamadı pek

Moral uyku su diyorlar bende moral az mama yiyor diye suratı şişmeye başladı bile uyku desen o da az su içmeye çalışıyorum ben malt içeceğini ilk bebeğimde kullanmıştım ama ne derece etkiledi bilmiyorum boza da süt yapıyor diyolar dereotu bulgur soğan da bi de benim bebeğim emerken sürekli emmiyo duraksıyo sonra da uyukluyo tam emmediğini düşünüyorum bu yüzden de kilo alamadı pek
Ben bugun doktora gittim uzulmiyceksin hiç bişeye moralini yüksek tut saat başı emzir nohut falan kuru bakliyatlar ye günde 2 kez lactamil iç 1 tane de malt iç bol bol su iç dedi mama verme konusunda takılma sütün artarsa bırakır dedi bide kan tahlili istedi benden kan değerlerimde düşüklük varsa oda sütünü etkilemiş olabilir dedi

Ben bugun doktora gittim uzulmiyceksin hiç bişeye moralini yüksek tut saat başı emzir nohut falan kuru bakliyatlar ye günde 2 kez lactamil iç 1 tane de malt iç bol bol su iç dedi mama verme konusunda takılma sütün artarsa bırakır dedi bide kan tahlili istedi benden kan değerlerimde düşüklük varsa oda sütünü etkilemiş olabilir dedi
Teşekkür ederim inşallah çoğalır sütlerimiz de mamadan kurtuluruz

Back
X