Merhaba, benim gibi aynı derde sahip olanları okudukça hepimiz adına çok üzülüyorum.Bende daha önce konu açmıştım bu derdimden dolayı. göğüs uçlarım yoktu. pompa ile çıktı ama bebeğim yinede kabul etmesi. silikon uçla emzirdim. onunlada süt etrafından akıp gidiyodu. avent markanınki özellikle. nuk aldım. onunda ucu çok büyüktü. wee markanınki en güzeliymiş.1,5 aylıkken keşfettim ama. keşke onu daha önce kullansaymışım. bebeğim bir müddette öyle emdi. tabi sütüm yetmediği için 2 haftalıkken biberon ile mama vermeye başladık. keşke kaşık kullansaydımda biberona alışmasaydı. çünkü biberona alıştı şimdi mememi silikon ile bile emmeyi reddediyor
( eskiden sağdığımda 60-70 cc filan çokıyodu. şimdi en fazla 20-30cc.
( off offf!!!!!!! süt yapan şeyleride çok yedim. ama bebek emmeyince sütde olmuyor bunu çok iyi anladım. mama vermek zorunda kaldığım için kendimi çok kötü hissediyorum. sütümüde düzenli sağamıyorum. kraft marka pompa var bendede ama medelanınki daha iyi galiba. hastaneden çıkınca ondan kiralamıştık. sizin yazılarınızı okuyunca kendime bir tanede ev tipi olandan almaya karar verdim. inşalllah düzenli sağabilirsem sütüm benimde artar. inşallahhh...