- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 30
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
Dogru unuttum online yok hm. ben yurtdisindayken alip getiriyorum. En yakin hm gidebilseniz bissuru alirdiniz aslinda. La senza bedeninde neden kafan karisti? Ben anlatayim siz sorun karisiklik nedir tam.
Bulunduğun yerde kompedan mağazası varsa harem suare markasının 3 boyutlu sütyeni var Penti den ondan bundan çok çok uygun. Ayrıca çokta takma kafanı birçok bayanın evlendikten sonra büyüyor ne hikmetse
Bulunduğun yerde kompedan mağazası varsa harem suare markasının 3 boyutlu sütyeni var Penti den ondan bundan çok çok uygun. Ayrıca çokta takma kafanı birçok bayanın evlendikten sonra büyüyor ne hikmetse
Hmm sutyenin adı ne tam olarak[/QU
Yok bee azcik kabariyo gibi yoksa buyumuyo.Ayrıca çokta takma kafanı birçok bayanın evlendikten sonra büyüyor ne hikmetse
Yurtdisinda varda turkiyede alisveris yapmak icin yok diye gormustum.HM online alışverişi yokmu nasıl yani
Anladım tesekkurlerCanım ekstra push up modeliydi ama adini tam olarak bilmiyorum sutyenin içine baktiginda 3 tane destek göreceksin zaten ekstra push up iki modeli önerdiler ordaki satıcılar 60 veya 65 liraydı fiyatı tam hatırliyamıyorum
Yurtdisinda varda turkiyede alisveris yapmak icin yok diye gormustum.
Ozaman A cup kullan cnm o doldurur kotu durmaz hem.Bende 75b kullaniyorum ama onuda dolduramiyorum. Sutyenlerin sucu yok. Napsinlar mememiz yok olmayan birseyi nasil guzel gostersinki zavallilar :)
Aaa yeni duydum bayadir bakmamistim. iyimis kiz varsa super. Bazen Sale kosesinde bakin indirimli ic camasiri cok aldim ben ordan superler.H&M uygulaması var tabletten kullanıyorum alışverişte yapılabiliyor e-postayla
Ozaman A cup kullan cnm o doldurur kotu durmaz hem.
Aaa yeni duydum bayadir bakmamistim. iyimis kiz varsa super. Bazen Sale kosesinde bakin indirimli ic camasiri cok aldim ben ordan superler.
Beden konusunda bir fikriniz var mı la senza da beden olayını tam anlamadım sitedeki
Ben telefona indirdim uygulamayı üye de oldum ama satın al seçeneği yokH&M uygulaması var tabletten kullanıyorum alışverişte yapılabiliyor e-postayla
Allah seniay keske ımkanım olsa takvıye etsem sana
bence kucuk gogus sans
emzırdıkden sonra sarktı bıde benımkıler nerdeyse kısın atkı dıye omzuma boynuma atıp dolasıcam
push up modeller var
ten kom pentı altınyıldız bu markalar guzel
Ayy hamile kalasim gelmedi bunu duyunca kizzemzırdıkden sonra sarktı bıde benımkıler nerdeyse kısın atkı dıye omzuma boynuma atıp dolasıcam
agiz goz kaymiyorda yikaninca
Ben telefona indirdim uygulamayı üye de oldum ama satın al seçeneği yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?