Merhaba hanimlar , sizlere bir sey sormak istiyorm ya benim omuzlarimda sutyen izleri var , günes yanmasi fln degil bildigin kara kara cizgi , tek bendemi var bu sorun sizlerdede varmi? acaba nasil kurtulabilirim bu izlerden varmi bilgisi olan?
Merhaba hanimlar , sizlere bir sey sormak istiyorm ya benim omuzlarimda sutyen izleri var , günes yanmasi fln degil bildigin kara kara cizgi , tek bendemi var bu sorun sizlerdede varmi? acaba nasil kurtulabilirim bu izlerden varmi bilgisi olan?
Sütyenin askıları falan ince sertse ondandır, daha yumuşak ve kaliteli olanlarından kullanabilirsin. Benim kızarıp iz oluyordu sporcu sutyeni tarzında kullandım geçti.
hiç duymamıştım.Aceba sütyen askılarınız çok mu sıkı? Daha yumuşak ve kalın tercih etseniz
Eminim askilari cok dar kullaniyorsundur.
O yüzden iz yapar.
İlk defa duydum. Yani kırmızı olsa anlarım ama kara demişsin. Acaba şeffaf askıyla güneşe maruz kalmış olabilir mi?
canım ilk defa dyudum ama demekki çamaşır seni sıkıyorki öyle iz oluşuyor bence daha iyi çamaşır kullanmalısın ayrıca gece çamaşırla yatıyorsa onunla yatma sevgiler
daha kaliteli sutyenler alın bence. naylon falan olmasın, askıları da sıkmasın.
İzler hiç geçmiyor mu ?
En yumuşak sütyen bile omuzlarda çukur ya da hafif kızarıklık şeklinde iz bırakabilir,sütyeni çıkardıktan 1-2 saat sonra tamamen geçer.Ama başka türlü bir iz ise bilemedim :44:
Farklı model sütyenler kullanmaya çalış, hep aynı yerde askı olmayınca izler geçer muhtemelen. Boyundan bağlamalı ya da askısız modeller tercih et bi müddet. Ve kesinlikle kaliteli bişeyler al, naylonlu olmasın.
Askilarin yumusaga sertimi varmissaolun ozaman bide yumusak askili bulmaya calisirim
yok günes izi degil yoksa beyaz iz olurdu :26:
ne bilim fazla sıkmıyorum askilari ama yumusak olanlari denerim bide.
malesef cikaramiyorum
askisiz kullansam düsmezmi sütyen
Tatlım esmer tenlilerde, özellikle koyu tenli olanlarda sütyen askısı aynen dediğin şekilde iz yapar. Geceleri çamaşırını çıkar bi de cilt lekeleri için olan kremler ya da yağlar var ya yatarken onlardan kullan omuzlarına hemen geçer. Çok da güzel olur. O yoksa zeytinyağıyla limonu karıştır onu sür. Ama sürekli çıkarmadan kullanıyosan bi de tabi arkadaşların dediği gibi sıkı kullanıyosan geçmez
Çok alemsin yaw, düşmez düşmez merak etme. Git iç çamaşırcıya askısız sütyen istiyorum de verirler sana
malesef cikaramiyorum
O zaman bir dermatoloğa gitmenizi öneririm , bu durumu çözse çözse bir cilt doktoru çözer çünkü. Şimdiden geçmiş olsun
tskler , ilk önce yazilan yorumlari deneyim olmazsa cilt doktoruna giderim :)
Bi arkadas seffaf askiyla gunese maruz kaldin mi yazmis. Seffaf askinin altindan tenini yakmis olabilirsin cidden kullaniyorsan.
ben yıllardır askısız kullanıyorum.merak etme düşmüyor.
suan bende askilari cikardim , alismak lazim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?