sutyen izi

zhra10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
606
138
73
Bursa
Merhaba hanimlar , sizlere bir sey sormak istiyorm ya benim omuzlarimda sutyen izleri var , günes yanmasi fln degil bildigin kara kara cizgi , tek bendemi var bu sorun sizlerdede varmi? acaba nasil kurtulabilirim bu izlerden varmi bilgisi olan?

Merhaba hanimlar , sizlere bir sey sormak istiyorm ya benim omuzlarimda sutyen izleri var , günes yanmasi fln degil bildigin kara kara cizgi , tek bendemi var bu sorun sizlerdede varmi? acaba nasil kurtulabilirim bu izlerden varmi bilgisi olan?

Sütyenin askıları falan ince sertse ondandır, daha yumuşak ve kaliteli olanlarından kullanabilirsin. Benim kızarıp iz oluyordu sporcu sutyeni tarzında kullandım geçti.

hiç duymamıştım.Aceba sütyen askılarınız çok mu sıkı? Daha yumuşak ve kalın tercih etseniz

İlk defa duydum. Yani kırmızı olsa anlarım ama kara demişsin. Acaba şeffaf askıyla güneşe maruz kalmış olabilir mi?

canım ilk defa dyudum ama demekki çamaşır seni sıkıyorki öyle iz oluşuyor bence daha iyi çamaşır kullanmalısın ayrıca gece çamaşırla yatıyorsa onunla yatma sevgiler

İzler hiç geçmiyor mu ?

En yumuşak sütyen bile omuzlarda çukur ya da hafif kızarıklık şeklinde iz bırakabilir,sütyeni çıkardıktan 1-2 saat sonra tamamen geçer.Ama başka türlü bir iz ise bilemedim
:44:

Farklı model sütyenler kullanmaya çalış, hep aynı yerde askı olmayınca izler geçer muhtemelen. Boyundan bağlamalı ya da askısız modeller tercih et bi müddet. Ve kesinlikle kaliteli bişeyler al, naylonlu olmasın.

Sütyenin askıları falan ince sertse ondandır, daha yumuşak ve kaliteli olanlarından kullanabilirsin. Benim kızarıp iz oluyordu sporcu sutyeni tarzında kullandım geçti.

hiç duymamıştım.Aceba sütyen askılarınız çok mu sıkı? Daha yumuşak ve kalın tercih etseniz

Eminim askilari cok dar kullaniyorsundur.
O yüzden iz yapar.

Askilarin yumusaga sertimi varmis saolun ozaman bide yumusak askili bulmaya calisirim

İlk defa duydum. Yani kırmızı olsa anlarım ama kara demişsin. Acaba şeffaf askıyla güneşe maruz kalmış olabilir mi?

yok günes izi degil yoksa beyaz iz olurdu :26:

canım ilk defa dyudum ama demekki çamaşır seni sıkıyorki öyle iz oluşuyor bence daha iyi çamaşır kullanmalısın ayrıca gece çamaşırla yatıyorsa onunla yatma sevgiler

daha kaliteli sutyenler alın bence. naylon falan olmasın, askıları da sıkmasın.

ne bilim fazla sıkmıyorum askilari ama yumusak olanlari denerim bide.

malesef cikaramiyorum

askisiz kullansam düsmezmi sütyen

Tatlım esmer tenlilerde, özellikle koyu tenli olanlarda sütyen askısı aynen dediğin şekilde iz yapar. Geceleri çamaşırını çıkar bi de cilt lekeleri için olan kremler ya da yağlar var ya yatarken onlardan kullan omuzlarına hemen geçer. Çok da güzel olur. O yoksa zeytinyağıyla limonu karıştır onu sür. Ama sürekli çıkarmadan kullanıyosan bi de tabi arkadaşların dediği gibi sıkı kullanıyosan geçmez

Çok alemsin yaw, düşmez düşmez merak etme. Git iç çamaşırcıya askısız sütyen istiyorum de verirler sana

Son düzenleme:

tsk ederim deneyecem o dedigin kremleri yaglari :)

Çok alemsin yaw, düşmez düşmez merak etme. Git iç çamaşırcıya askısız sütyen istiyorum de verirler sana

sütyenlerimin aksilarini zaten cikarabiliyorumda rahat olurmu orasini bilmiyorum, bi ara askisiz denerim :)

tskler , ilk önce yazilan yorumlari deneyim olmazsa cilt doktoruna giderim :)

Bi arkadas seffaf askiyla gunese maruz kaldin mi yazmis. Seffaf askinin altindan tenini yakmis olabilirsin cidden kullaniyorsan.

suan bende askilari cikardim , alismak lazim biraz

canım normal sütyen, askısız kullanıldığında düşebilir, askısız sutyen ayrı, yeni duydugunu varsaydıgımdan sendekinn normal oldugunu dusunuyorum,uyarayım ıstedım, dısarda vs sıkıntı yasama dıye:)
ayrıca bende askısız kullanıyorum cok memnunum, eve gelınce hoop atıyorum zati:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…