mMerhaba kızlar 11 gün önce meme küçültme ameliyatı olmustum beden ölçüm 75 d cup idi. O zamanki göğüs çevrem 101 cm idi.simdi ise göğüs çevrem 92 cm Göğüs altı çevrem ise 78 pentinin sutyen ölçüsüne baktığımda 80 A cup oluyor doğru mudur acaba yardimci olur musunuz
mMerhaba kızlar 11 gün önce meme küçültme ameliyatı olmustum beden ölçüm 75 d cup idi. O zamanki göğüs çevrem 101 cm idi.simdi ise göğüs çevrem 92 cm Göğüs altı çevrem ise 78 pentinin sutyen ölçüsüne baktığımda 80 A cup oluyor doğru mudur acaba yardimci olur musunuz
Benim de göğüs ölçülerim aynı chatgpt'ye sorduğumda 75C, 80B ya da 80C olur dedi ama 80C büyük gelir gibime geldi gözüme sütyenlerimden bir iki tanesi 75B sırt kısımları biraz dar geliyor birinin göğüs kısmı B cup'a göre geniş ama diğerinin göğüs kısmı dar geldi iki üç gün önce giydiğimde yeni sütyen almaya kalkayım desem iyi kalitede bir sütyen 500 tl den aşağı değil ne yapsam bilemedim o yüzden straplez ya da büstiyer tarzı sütyenlerden giyiyorum özellikle yazın daha rahat oluyor