b memenin kendisi yani yuvarligi :)
demek ki sen 70 C giyeceksin,
bilmiyorum olmadi 80 a giy arkayi o kadar dikmeye gerek yoktur ya:)
Resmini paylaşırsan daha kolay yorum yapar; yardımcı oluruz canım.
Şaka şaka.
Hiç bilgim yok.
birde ben tellerini mutlaka çıkarıyorum..çıkarınca daha rahat oluyor..birde öyle dene istersen...çünkü teller çamaşırı orta kısıma doğru kasıyor... çıkarınca göğsüne göre şekil alacaktır zaten...
benim gibi deneyip alsanız daha iyi olur sizin açınızdan
yerli markalarda genelde cup olmuo hepsinde b yazıo
daha pahalı markaları cuplara göre yapıyorlar
mağazalarda öyle yapıyorum kup oturuyor onu anlayabiliyorum ama bantını hemen üzerime yerleştiriyorum tam gelecek mi diye. İnternetten alınca buyuk sorunlar oluyor.
Öncelikle bu linkten soğru sütyen bedeninizi bulmanızı öneririm
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html
Sizin b cup bir sütyen kullanmanız doğru olmaz. Muhtemelen 70 d cup sütyen size rahat olacaktır. Bu ölçülerde sütyenleri, Boyner ve YKM vs. gibi mağazalarda çeşitli marka çamaşırlarda bulabilirsiniz..
anladım canım bende en son aldığımı netten aldım hatta korkarak aldım olurmu diye ama bi sorun çıkmadı eğer göğüslerin baya varsa sana silikonlu tavsiye etmem asla hafif süngerli daha iyi olur bende öyle kullanıyom çünkü bide netteki resim yanıltıcı olabiliyo başıma geldi biliyorum
rica etsem o standart cupların oldugu markaları yazar mısınız buradan ya da mesajla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?