• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar sütyen ölçüsünün bir türlü olmaması

bak canım sana bi tavsiyede bulunayım ben gelinlik altına almıştım bi sütyen silikonsuz süngersiz düz yani alttan destekli o kadar memnunumki renk renk aldım benim biraz koltuk altı göğsümde var onu bile toparladı bide içten yapışkanlı diyolar ya göğsü tutuyo askısızda kullanırsın yani rahatça

yarım kaplı sütyen mi anlamadım şimdi :26:

aynı dertten muzdaribim.

göğüslerim büyük ama kendim zayıfım.sırtıma göre alıyorum,göğüslerim fışkırıyor.

göğsüme göre alıyorum,sırtım bol oluyor,rahat edemiyorum.

orta yolu bulamıyorum.ölçülere göre 80c cup çıkıyor ama göğüs kısmı olmuyor kesinlikle,koltuk altlarımdan taşıyor.

küçük şehirdeyim,bahsi geçen markaları bulamıyorum,internetten de denemeden almak istemiyorum.

öyle işte takılıp gidiyoruz olduğu kadar:1:

seninki de dert mi diyeceksiniz ama napayım canımı sıkıyor bu durum çok.

sütyen ölçümü bulamıyorum. Göğüs çevrem 85 cm ama göğüs altım 67 cm. Bu durumda 70 B giymem gerekiyor hesaplamalara göre ama 70B aldıgımda içinde boğuluyorum ve göğüslerimin yarısı ancak toplanıyor. Daha büyük alınca da bağlanan kısmını dikip kullanmak zorunda kalıyorum. Keşke zayıfım işte hem de göğüslerim ufacık olsaydı da su dertten kurtulsam orantılı olsa diyorum. Değişik bedenlerden 5-6 sütyenim var ne mutlu onlarla derdim yok. Ama internette çok güzel modeller görüyorum almaya korkuyorum olmayacak diye.

Dogru sütyen bedenin 70C canım :34: http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html Bu linke göz at istersen ...:34:

Back
X