Sutyen sordu, 3 yıl hapsi istendi!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Sutyen sordu, 3 yıl istendi!
Sitene Ekle

Bir barda arkadaşının kuzeni Avukat C.E.'ye 'Güzel bir kadınsın. Sutyenini merak ediyorum önden mi açılıyor arkadan mı?' diyen üst düzey şirket yetkilisi Buğra Ç. hakkında cinsel taciz suçundan dava açıldı. İşadamının 2 yıla kadar hapsi isteniyor.

Avukat kadın, "Bir insan tanımadığı bir kadına nasıl böyle hitap edebilir? Hala elim ayağım titriyor" dedi.

Kuzeni İ.G. ile bir bara giden 27 yaşındaki Avukat C.E.'yi cinsel taciz mağduur yapan olay, genç avukatın masalarına gelen 45 yaşındaki Buğra Ç.'nin elini sıkmak istememesiyle yaşandı. Kuzeninin arkadaşı olan Buğra Ç. iddiaya göre , elindeki Alkol kadehiyle masalarına yaklaştı. Ardından elini uzattı. Ancak C.E. eli sıkmak istemedi. Bunun üzerine iddiaya göre Buğra Ç. avukata dönerek 'Güzel bir kadınsın. Sutyenini merak ediyorum önden mi açılıyor arkadan mı?' diye sordu. Genç kadın, barın yöneticilerine durumu bildirerek barı terk etti. Ardından Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu. Savcılık Buğra Ç. hakkında cinsel taciz suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. (HABERTÜRK)

,öyle yerlerde bu tür sapık ve paralı üst düzey adamlar çok olur

şaşırmadım ,herşeye hazırlıklı olmak gerek ,sonuç alkol almış kendi,kendine fantazi kuruyor artık orada olan kadına da sulanır veya laf atar ,loş ışıklar ,müzik

alkol

Sokakta tecavüz girişimi suçlamas
Sitene Ekle

Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA)

ADANA’da 2 çocuk annesi 33 yaşındaki Ş.E., tekel büfesi işleten M.K.’nın sokak ortasında kendisine saldırıp, tecavüz etmek istediğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Ş.E., "Sokak ortasında gömleğimin düğmelerini açıp pantolonumu çıkarmaya çalıştı, direnip bağırınca vatandaşlar kurtardı" dedi.

Olay, merkez Seyhan İlçesi’nin Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ş.E., kahve içmek için arkadaşının evine gitti. Bir süre sonra Ş.E., çocukları ile birlikte sokağa çıktı. Bu sırada ağlayan çocuklarını susturmaya çalışan Ş.E.’ye tekel büfesi işleten 38 yaşındaki M.K. tepki gösterip, "Çocuklarını sustur" diye bağırdı. Ardından da genç kadına tekme yumruk saldırdı. M.K., yere düşen kadının pantolonu ve gömleğini çıkartmaya çalıştı. Kadını, çığlıkları duyan vatandaşlar kurtardı. Bu sırada sol elinin baş parmağı yaralanan kadının şikayeti üzerine M.K. gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDI

İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen M.K., serbest bırakılırken yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Ş.E., saldırganın sokak ortasında kendisine tecavüz etmeye çalıştığını ileri sürdü. Hayatı boyunca hiç bu kadar aşağılanmadığını belirten Ş.E. şunları söyledi:

"Evime dönmek için kapıdan çıktım, bu sırada çocuklar ’biraz daha kalalım’ diye nazlandı. Onların ağlama sesini duyan biri, küfrederek ’çocuklarını sustur’ diye bağırdı. Ben de ’bana mı diyorsun’ diye karşılık vermek istedim. Üzerime saldırıp, gömleğimin düğmelerini açmaya, pantolonumu çıkartmaya başladı. Bir yandan vuruyor, bir taraftan da ’sana burada tecavüz edeceğim’ diye bağırıyordu. Çığlıklarımı duyan vatandaşlar gelip kurtardı. Karakola gittik, ifadelerimizi alıp bizi gönderdiler. Olay basit bir kavga olarak değerlendirildi. Ancak adam bana sokak ortasında tecavüz etmeye çalıştı. Cezasız kalmasını istemiyorum. bugün benim başıma gelenler, yarın başkasının da başına gelebilir."

sen şu habere bak bir de..kadınları aşağı gören insanlar bunlar..

Sokakta tecavüz girişimi suçlaması
Sitene Ekle

Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA)

ADANA’da 2 çocuk annesi 33 yaşındaki Ş.E., tekel büfesi işleten M.K.’nın sokak ortasında kendisine saldırıp, tecavüz etmek istediğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Ş.E., "Sokak ortasında gömleğimin düğmelerini açıp pantolonumu çıkarmaya çalıştı, direnip bağırınca vatandaşlar kurtardı" dedi.

Olay, merkez Seyhan İlçesi’nin Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ş.E., kahve içmek için arkadaşının evine gitti. Bir süre sonra Ş.E., çocukları ile birlikte sokağa çıktı. Bu sırada ağlayan çocuklarını susturmaya çalışan Ş.E.’ye tekel büfesi işleten 38 yaşındaki M.K. tepki gösterip, "Çocuklarını sustur" diye bağırdı. Ardından da genç kadına tekme yumruk saldırdı. M.K., yere düşen kadının pantolonu ve gömleğini çıkartmaya çalıştı. Kadını, çığlıkları duyan vatandaşlar kurtardı. Bu sırada sol elinin baş parmağı yaralanan kadının şikayeti üzerine M.K. gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDI

İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen M.K., serbest bırakılırken yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Ş.E., saldırganın sokak ortasında kendisine tecavüz etmeye çalıştığını ileri sürdü. Hayatı boyunca hiç bu kadar aşağılanmadığını belirten Ş.E. şunları söyledi:

"Evime dönmek için kapıdan çıktım, bu sırada çocuklar ’biraz daha kalalım’ diye nazlandı. Onların ağlama sesini duyan biri, küfrederek ’çocuklarını sustur’ diye bağırdı. Ben de ’bana mı diyorsun’ diye karşılık vermek istedim. Üzerime saldırıp, gömleğimin düğmelerini açmaya, pantolonumu çıkartmaya başladı. Bir yandan vuruyor, bir taraftan da ’sana burada tecavüz edeceğim’ diye bağırıyordu. Çığlıklarımı duyan vatandaşlar gelip kurtardı. Karakola gittik, ifadelerimizi alıp bizi gönderdiler. Olay basit bir kavga olarak değerlendirildi. Ancak adam bana sokak ortasında tecavüz etmeye çalıştı. Cezasız kalmasını istemiyorum. bugün benim başıma gelenler, yarın başkasının da başına gelebilir."

buğra çok fena bu kez toslamış duvara fazla merak ii değilmiş ders ola...

Dava iyi güzel de nasıl kanıtlayacak ki adam ben öyle bir şey söylemedim diyecektir bu işin kanıtı nasıl olacak avukat arkadaşlar bilgilendirebilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…