Merhaba arkadaslar bir problemim var. Ben 15 yasindayim, lise 2 ye basliyicam ve hala sutyen kullanmiyorum. Sanirim vucudum gec gelisiyor zaten goguslerim de kucuk. Hatta sutyen takmak icin bir beden var mi onu bile bilmiyorum ama yukari asagi hareket ettigimde aci veriyor her neyse sorunum bu da degil. Anneme nasil soyleyecegimi bilemiyorum annem de bunun konusunu hic acmiyor. Hemen git soyle diyeceksiniz ama utaniyorum nasil soylemeliyim bilmiyorum lutfen yardimci olun. Ya da sutyeni alip oyle mi gostereyim... Lutfen.
Merhaba arkadaslar bir problemim var. Ben 15 yasindayim, lise 2 ye basliyicam ve hala sutyen kullanmiyorum. Sanirim vucudum gec gelisiyor zaten goguslerim de kucuk. Hatta sutyen takmak icin bir beden var mi onu bile bilmiyorum ama yukari asagi hareket ettigimde aci veriyor her neyse sorunum bu da degil. Anneme nasil soyleyecegimi bilemiyorum annem de bunun konusunu hic acmiyor. Hemen git soyle diyeceksiniz ama utaniyorum nasil soylemeliyim bilmiyorum lutfen yardimci olun. Ya da sutyeni alip oyle mi gostereyim... Lutfen.
Eminim sana görede beden vardır canım eğer bakmaya gidersen sana uygun olanını verirler annenle konuş bence beraber gidin almaya
İlginiz icin tesekkur ediyorum soylemeye calisicam ben de biraz utaniyorum ama :/
merhaba canım
gögüslerin hala bu kadar küçük ise bence çok gec kalmadan doktora gitmelisin ki ilaclarla uyarılsın ve büyüsün sonra büyüyünce çok dert edersin silikon filan benim gibi canım .
araştırdım ve gördümki gelişmediği görüldüğünde mutklaka doktora başvurulması gerekiyormuş
aslında bunu senın annene soylemen degılde annenın bu zamana kadar sana yardımcı olması gerekıyordu malesef boyle anneler var benım annem de oyleydı ergenlıkte yasadıgım degısımlerın neredeyse hıcbırınde yardımcı olmadı
Hic duymamistim! Hakkaten cok bilgilendirici olmus yorumunuz, kendi adima tesekkur ederim...
Mesela ben regli de gec olmustum. Hic oyle birseye basvurmadik. annem teyzelerim de oyleymis. Fakat su an kimsede sorun yok.
Bi ara hormon vs dusunceleri olmustu fakat yakin cevremiz hep doktordu bekleyin hemen uyarici tedavi almayin diye israr etmislerdi dedikleri gibi de oldu...
Sanirim en iyisi dedigniz gibi test yaptirmak. Fakat doktorlarin onerdigi ilk tedaviye de maalesef guvenilmiyor bazen acele ediyorlar.
merhaba canım
gögüslerin hala bu kadar küçük ise bence çok gec kalmadan doktora gitmelisin ki ilaclarla uyarılsın ve büyüsün sonra büyüyünce çok dert edersin silikon filan benim gibi canım .
araştırdım ve gördümki gelişmediği görüldüğünde mutklaka doktora başvurulması gerekiyormuş
İlginiz icin tesekkur ederim, o kadar da kucuk degiller ya zaten ben gec gelismeye basladigim icin normal gibi regl de olmadim, doktora gitmistik birkac sene once bir problem olmadigini soyledi.
anlayamadım lise 2 ve regli olmadınızmı?
regli olmadıgınız için gelişmemiş olabilir gögüsleriniz ama lise 2 deyken sutyen takar büyük bir cogunluk ben uyarayımda
Evet olmadim, bu normal diye biliyorum ama?
lise 2 de yaş kaç oluyor 15 yada 16 mı?
mutlaka normaldir doktora gittiğiniz için ama regli olmadıgınız ıcınde goguslerınız buyumuyor dıye dusunuyorum
Regl olmamami dert etmisti bizimkiler. Gogus de dogal olarak gelismemisti tabi.hormonların eksik salgılanmasıyla alakalı oluyormus bu durum
bende orta 2 gıderken sutyen takmıyorudm ama butun arkadaslarım sporcu atletı veya sutyen kısmına gecmıstı
malesef bende oyle olmadı bende 12 yasında adet oldum
benımkı boyle degıl ama bıldıgını hıc gogus dokusu gelısmeyen ınsanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?