İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Sütyen teli !!!

Alinda

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
862
137
323
Almanya
Merhaba Arkadaslar,

Aniden firlayan , can acitan sütyen telleri icin ne yapabiliriz, bir fikri olaniniz var mi ? :25:

Dikiyorum fakat 1 gün gecmeden tekrardan firliyor ... :84:

canım o telleri çıkartabilirsin. mesela benim de fırlayan sütyen tellerim vardı. çıkarttım şimdi öyle kullanıyorum:51:

Ben onlardan tercih ediorum yeni inci nin mesela tel varmis gibi destekli kom munkide oyle onlardan tercih edebilirsin bende cok cektim valla telleerden en sonunda cikartiodum yerinden bu seferde kayik gibi oluodu sutyen :)))

destekli ve dolgulu sütyenleri hiç sevmiyorum.eskiden kullanıyordum ama artık ne evde ne dışarda asla kullanmıyorum.göğsü güzel saran toparlayan sütyenler var onlardan kullanıyorum kızlar tavsiye ederim.onlarda da sadece tel oluyor ama hiç teli fırlamıyor.dolgulu sütyenlerde tel fırlıyor.komun nelıda,matilda ve clara modelleri çok güzel,çok rahat bilginize...:3:

Evet ya teli bende cikartiyorum fakat bu seferde yayiliyor gögüsler :14: Dikiyorum ucundan yine cikiyor, ne isdir anlayamiyorum !!!

Cok rahat ve kaliteli sütyenler var fakat fiyatlari asiri yüksek :25: 50 € civarlarinda...

bende sinir oluyorum buduruma... teli çıkartıyorum sütyen sütyenlikten çıkıyo anasını satımmm ucuz değilki atıp yenisini alalım:((((

makineye atınca telleri çıkıyor genelde. südyenin tellerini çıkarıncada şekli bozuluyor. gögüsleri tutmuyor.

Madem tel koyuyorsunuz, ya plastik olsun yada ne bileyim saglam birsey olsun !!! Bir cok tisortlerimde bu yüzden delikler bile olustu :47:

Tel zararlı diye biliyorum o yüzden yeni aldığımda ilk iş tellerini çıkartırım dolgulu kullanmıyorum ama :68:

sutyenler hemen bozuluyo makinaya falan gelmiyor sizinde dediginiz gibi elde yikiyorum ben mecburen. tel konusundada gecen kitap okurken nasil battiysa cikardim sinirden kitap ayraci olarak kullaniyorum :D:D::27:

kızlar belki pahallı bulursunuz 50-60 tl civar ama ben yıllardır magic form kullanırım 3-4 yıldır kullandıklarım var içlerinde hala taş gibi hiç tel çıkması gibi bişe olmadı, sanırım içindeki tel değil ama ona benzer birşey..:8:

Back
X