Suyu biraz fazla olan gebeler gelin durm degerlendirelim

beyaz kelebek88

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
164
48
18
37
Kızlar 2 gün önce doktoragittim suyun birqz fazla dedi başka sorun yok şükür organlara baktı. Fakat nette okudum çok korkutucu seyler yazıyo aynı düründe olan var mi

merhaba. önceki gebeliyimde 30cu haftada suyum fazlaydi. sadece istirahat etdim ve sıvı tüketimini azaltdım. iki hafta sonra kontrole gitdiyimde hersey normaldi. insallah sizdede hersey güzel olacak. sagsalim bebeyinize kavusacaksiniz

Çok mu şu iciyorsunuz bende 3 gün önce doktora gittim ve suyu az mı iciyorsun suyun az ama korkma şu icersen 2 saat içinde dengeler günde 3 litre su ic dedi normalde çok su içen biriyim ama kV më gitmiştim tuvalet pisti ve su içmeye tiksindim enfeksiyonda kaptim şimdi fitil de kullanıyorum suda içiyorum kendi evime geldim ama sanki hala bebeğim susuz gibi geliyo ve üzülüyorum sizce dengelenmismidir bebeğimin suyu

Doktor şu içmeyle ilgisi olmadigino söyledi. Orda onemsemedim bu gidişimde ins düzelmiş tir. Sizinki de umarım normale doner

bende geçen hafta gittiğimde suyun biraz çoğalmış çokmu şekerli gıda tüketiyosun dedi ve gerçekten o ara çok fazla şekerli abur cubur ne varsa tüketiyordum üstüne hergünde 3 litre su içiyordum suya devam edip sadece şekeri kısıtlamamı söyledi bana dediğinden beri şekerli gıda tüketmiyorum fazla haftayada kontrole gideceğim bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…