Suyu sızarak kaç hafta dayanır

En fazla 72 saat su geldikten sonra beklenir. Doktora gitmedin mi? Acil gitmen lazım.

Bu 72 saat de doktor gözetiminde yani. Kaçıncı hafta hamilelikte? Çiş kaçırıyor olabilir mısınız?

Bende 39 haftamdym benimde sıziyr gbi kilodum islanyr carsmba kontrlm var grcm

Dün gittim bişey yapamayız dedi 3hafta daha gider böyle bacaklarına aşağı birden inerse gel dedi

Doktor değilim, doktorluk da taslamıyorum ama sıvının zamanla azalıyor olması benim bildiğim iyi bir şey değil. Erken doğum riski olabilir, ne bileyim yani şu kadar hafta dayanır demek garibime gitti. Başka bir doktora daha mı görünseniz?

Erken doğum riskim zaten var rahim boyum kısa olduğu için yatıyorum sürekli. Biraz daha giderse pazartesiyi bile beklemeden acile gidicem

Geçen hafta bir tanıdığın suyu erken gelip bittiği için acil sezeryana alındı. Telaşlanmanızı istemem ancak ben de hamileyim ve çok araştırıyorum; okuduğum kadarıyla suyun sızması normal değil. Bence içinizin rahat etmesi açısından bir doktora daha görünmenizde fayda var. Sağlıkla alın kucağınıza...

Geçmiş olsun.Kaç haftalık gebesiniz? Son ayda veya doğuma yakın haftalarda kontrol altında takip ederek bekleyebiliniyor.bebek ve sizin açınızdan risk artarsa doğum yaptırılıyor.Daha küçük haftalarda da takip edilerek karar veriliyor.takip sırasında su sızması duradabilir.Tabiki erken doğum gerçekleşirse bebeğin yaşama şansı azalıyor.Gerçi doktorlarınız size riskleri ve dikkat etmeniz gerekenleri anlatmışlardır.İstirahat etmeniz ve suyu bol içmeniz tavsiye ediliyor..Enfeksiyon kapmamanız lazım bu önemli.

Ciğer geliştirici vurdu mu ? Hastaneye yatırıp antibiyotik tedavisi yaptıklarını duymuştum Bu arada havuç suyu iç armut ye suyu artırırmış ama rahim boyuda kısaymış. Su kesesi ondan sızıntı yapıyor olabilir . Benim birden su kesem patladı bebeğim erken doğdu. Kuveze girmişti .Ciğer geliştirici iğne çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…