- 31 Temmuz 2018
- 31
- 10
- 3
- 29
- Konu Sahibi Dertlikadin1
-
Gittim dra 3hafta dayanır dedi ama ben korkuyorum suyu birden gelmiho bu arada akıntı gibi sızıyo sürekli az azEn fazla 72 saat su geldikten sonra beklenir. Doktora gitmedin mi? Acil gitmen lazım.
Dün gittim bişey yapamayız dediSuyunuz geliyorsa hemen hastaneye gitmeniz lazım ne haftası yahu?
? 31. Haftadayım idrar gibi kokmuyor biraz değişik çamaşır suyu gibi daha çokBu 72 saat de doktor gözetiminde yani. Kaçıncı hafta hamilelikte? Çiş kaçırıyor olabilir mısınız?
Yatis falan vermedi mi ? Eve mi yolladi, sik takip olman gerekir dikkat et? 31. Haftadayım idrar gibi kokmuyor biraz değişik çamaşır suyu gibi daha çok
Dün gittim bişey yapamayız dedi3hafta daha gider böyle bacaklarına aşağı birden inerse gel dedi
Daha devam ederse acile gidicem telaşlanıyorum ister istemezBence baska doktora gorunun. Su sizdigina göre sıkıntı var. Bebek susuz kalabilir.
Erken doğum riskim zaten var rahim boyum kısa olduğu için yatıyorum sürekli. Biraz daha giderse pazartesiyi bile beklemeden acile gidicemDoktor değilim, doktorluk da taslamıyorum ama sıvının zamanla azalıyor olması benim bildiğim iyi bir şey değil. Erken doğum riski olabilir, ne bileyim yani şu kadar hafta dayanır demek garibime gitti. Başka bir doktora daha mı görünseniz?
Evde istirahat dedi sadeceYatis falan vermedi mi ? Eve mi yolladi, sik takip olman gerekir dikkat et
AZ kalmış sizin bitmiş sayılır gününüzBende 39 haftamdym benimde sıziyr gbi kilodum islanyr carsmba kontrlm var grcm
Evwt az kaldi benim ondn carsmbaya kadar beklym dedmAZ kalmış sizin bitmiş sayılır gününüz
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahEvwt az kaldi benim ondn carsmbaya kadar beklym dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?