- 31 Temmuz 2018
- 31
- 10
- 3
- 29
- Konu Sahibi Dertlikadin1
-
Gittim cnm acilde test yaptı suyu değil gelen dedi teşekkür ederimAyrica bir diger sorunda birden su kaybi yasarsan bebekde birden dogum kanalina girerek allah korusun kordonunun sikistirabilir. Allah esirgesin cok büyük tehlike bu. Sen durma derhal git
Aminn inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsunIyi yapmışsınız hiç değilse kafanız rahat olur. Zamanında kolayca ve sağlıkla atlatırsınız inşallah.
Çok şükür değilmiş çok korkmuştum sağolunSu geldikten sonra dayanma diye bir şey yok, eğer bebeği almazlarsa mikrop kapabilirsiniz ikiniz de. Su gelip sancı gelmeyince suni sancı veriliyor. Bir an önce doktora gitmeniz lazım.
Su değilmiş, neyse iyi bari :)
Su degikdir o xaman oGittim dra 3hafta dayanır dedi ama ben korkuyorum suyu birden gelmiho bu arada akıntı gibi sızıyo sürekli az az
Değilmiş canm evet çok şükürSu degikdir o xaman o
Birden inerse cesme gibi o sudur isteDün gittim bişey yapamayız dedi3hafta daha gider böyle bacaklarına aşağı birden inerse gel dedi
Sızma şeklindedir olabiliyor canm kese yukarıdan yırtıldıysa sızıyorBirden inerse cesme gibi o sudur iste
BayA pacaya kadar iniyo su akinti gibi degil yaniDeğilmiş canm evet çok şükür
31+1 doğdular. 36 gün kaldılar. Sarılık falan da olmadılarÇok teşekkür ederim Allah razı olsun suyu değil dedi acilde ki dr ne kadar kaldılar acaba küvezde
Başka doktora gitmen lazım. Bu doktor güven vermedi. Benim bildikerim? 31. Haftadayım idrar gibi kokmuyor biraz değişik çamaşır suyu gibi daha çok
Telefon ile habwrleseceginiz bir doktor yok mu bu süreçte gerçekten yatmanız önemli diye biliyorumEvde istirahat dedi sadece
ilk kizimda 35.haftamdan itibaren her gün camaşirim elim kadar islanacak kadar suyum gelirdi,doktoruma söyledim suyun normal dedi.Ama 38.haftamda zorunlu sezeryan oldum çünkü suyu ciddi azalmıştı. Çok dikkat edin özellikle son haftalarda ciddi sıkıntı oluyor.İnsAllah sağlıkla alın meleğinizi kucaginiza...Bebeğimin suyu sızıyor azar azar. Böyle bi durum yaşayan var mı ne kadar dayanır böyle
Amin canım inşallahSaglikla kurtarsin bi avazda ins.. allah yardimcin olsun
Maşallah canım inşallah benimde erken doğum olsada kayıp olmaz31+1 doğdular. 36 gün kaldılar. Sarılık falan da olmadılar
Çok teşekkür ederimAl-Sense Amniyotik SızıntıTest Pedi 3lü diye bir ürün buldum. Bunu pes olarak takip renk değişimine göre amniyotik sıvı geliyor mu gelmiyor mu anlayabiliyorsunuz.
Su değilmiş canm acile gittimBence de başka bir doktora git gebelik haftan daha erken bunun hastanede gözlemlenmesi gerekir bence. Hidrasyon tedavisi falan da önerilebilir. Siz bol bol sıvı tuketin. 3 hafta neden beklensin ki. Üç hafta sonra bebek sıkıntıya girecekse neden bekleniyor onlemi alınsın şimdiden.
Çok teşekkür ederim sağolunBaşka doktora gitmen lazım. Bu doktor güven vermedi. Benim bildikerim
- su sızmaya başlamış ise bebekte enfeksiyon riski oluşuyor.
- kese yırtılmış ancak yırtık yukarıda ve bu sebeple sizdiriyor. Hareketsiz kalmak önemli ve düşük bir ihtimal ama kese kendiliğinden tekrar yapisabilir
Hamile olduğum süreçte kitaplardan İnterneten vs öğrendiklerim bunlar. Hatırım kalanlar. Ne kadar doğru doktorunuza danışılmaniz lazım. Facebook'da ssvd grubu var. Orada doktor üyelerde var. Danışın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?