Suyu sızarak kaç hafta dayanır

? 31. Haftadayım idrar gibi kokmuyor biraz değişik çamaşır suyu gibi daha çok
Başka doktora gitmen lazım. Bu doktor güven vermedi. Benim bildikerim
- su sızmaya başlamış ise bebekte enfeksiyon riski oluşuyor.
- kese yırtılmış ancak yırtık yukarıda ve bu sebeple sizdiriyor. Hareketsiz kalmak önemli ve düşük bir ihtimal ama kese kendiliğinden tekrar yapisabilir

Hamile olduğum süreçte kitaplardan İnterneten vs öğrendiklerim bunlar. Hatırım kalanlar. Ne kadar doğru doktorunuza danışılmaniz lazım. Facebook'da ssvd grubu var. Orada doktor üyelerde var. Danışın isterseniz.

Bebeğimin suyu sızıyor azar azar. Böyle bi durum yaşayan var mı ne kadar dayanır böyle
ilk kizimda 35.haftamdan itibaren her gün camaşirim elim kadar islanacak kadar suyum gelirdi,doktoruma söyledim suyun normal dedi.Ama 38.haftamda zorunlu sezeryan oldum çünkü suyu ciddi azalmıştı. Çok dikkat edin özellikle son haftalarda ciddi sıkıntı oluyor.İnsAllah sağlıkla alın meleğinizi kucaginiza...

Al-Sense Amniyotik SızıntıTest Pedi 3lü diye bir ürün buldum. Bunu pes olarak takip renk değişimine göre amniyotik sıvı geliyor mu gelmiyor mu anlayabiliyorsunuz.

Bence de başka bir doktora git gebelik haftan daha erken bunun hastanede gözlemlenmesi gerekir bence. Hidrasyon tedavisi falan da önerilebilir. Siz bol bol sıvı tuketin. 3 hafta neden beklensin ki. Üç hafta sonra bebek sıkıntıya girecekse neden bekleniyor onlemi alınsın şimdiden.

Su değilmiş canm acile gittim

Çok teşekkür ederim sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…