suyum azalmis cok korkuyorumm :(((

gul-yvz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
41
9
hanimlar suyum azalmis cok rahim kapali bi haftadir akintim vardi sızmış :KK43:( daha 23 haftamdayim böyle olup bebegini kucagina alanlar var mii ? ilk bebegim korku endise icindeyimm .. bebegimi kaybetmek istemiyorum :KK43:(

cok gecmis olsun canim akintin nasildi ben 20 haftayi gectim benimde surekli akintim var moralim bozuluyor bebegin suyumu diye seninkini nasil anladi doktor vede akintiyi bana tarif eedermisin lutfen.insallah hersey yolunda gider bebegini saglikli bir sekilde kucagina alirsin

cok gecmis olsun canim akintin nasildi ben 20 haftayi gectim benimde surekli akintim var moralim bozuluyor bebegin suyumu diye seninkini nasil anladi doktor vede akintiyi bana tarif eedermisin lutfen.insallah hersey yolunda gider bebegini saglikli bir sekilde kucagina alirsin

sümüksü gbi ilk ama daha cok su gbi akiyodu ve aktgini hissediyodm herkz gebelikte normal dedi doktorumu aradim asistani normal dedi randevu vermedi hafif kanamamla hastaneye gittim ve suyumu. azaldgini baya bi azaldigini ôgrendim cok üzgünüm :KK43: ne zamndan beri akintin var

Canim cok gecmis olsun Rabbim sifalar versin insallah. Icini ferah tut insallah bisey olmayacak. Doktor bisey demedi mi? Tedavisi felan yok mu?

nerdeyse 1 aydir var doktora soyledim normal dedi bakmadi ama o ra azdi bagzen artiyor geldiginin hisediyorum iki dogum yaptim boyle bir sorunun olmadi aklima cok takiliyor pazartesi ultrason konrolum var onda anlasilirmi azaldigi ben yurdisinda yasiyorum allahim bebeklerimizi bize baglasin

serum igne falan veriyorlar oglenden berii .. sizintinin nerden geldgne bakcaklar pazartesi gunu uzmanlar ilgilenecekmis ... insallah bebegime brsy olmaz :KK43:
Canim bol bol dua et bende senin için dua edicem, insallah bisey olmayacak bebegini strese sokma lutfen.

nerdeyse 1 aydir var doktora soyledim normal dedi bakmadi ama o ra azdi bagzen artiyor geldiginin hisediyorum iki dogum yaptim boyle bir sorunun olmadi aklima cok takiliyor pazartesi ultrason konrolum var onda anlasilirmi azaldigi ben yurdisinda yasiyorum allahim bebeklerimizi bize baglasin

ultrasonda görunuyo evet bende yurt disindayim

Çok geçmiş olsun bir ara benimde çok akıntım olmuştu telde dr anlattığımda eczaneden amniyon sıvı test pedi almamı söylemişti neyse aldım uyguladım görünğrde renk değişikliği vardı yani sıvı sızıntısı olabilirdi peşpeşe suyu ölçüldü azalma olmayınca yok dendi
O zaman su çok azalırsa son çaremiz ne diye sormuştum; amniyon kesesine su takviyesi ve antibiyotik tedavisi demişti. Ama bu keseye su takviyesi son çare olarak bakılıyor. İnşallah çok azalmamıştır yanlış ölçmüşlerdir. Tüm bunları 18. Haftamda yaşamıştım şu an 22 haftalığım şimdi de rahim ağzı yetmezliği ile savaşıyoruö Rabbim hepimize yardım etsin

allahim hepinize acil sifalar versin.insallah sorunsuz atlatirsin.allahim bizleri bebeklerimizle imtaan etmesin.onlari bize bagislasin.dualarim sizlerle

Çok geçmiş olsun bir ara benimde çok akıntım olmuştu telde dr anlattığımda eczaneden amniyon sıvı test pedi almamı söylemişti neyse aldım uyguladım görünğrde renk değişikliği vardı yani sıvı sızıntısı olabilirdi peşpeşe suyu ölçüldü azalma olmayınca yok dendi
O zaman su çok azalırsa son çaremiz ne diye sormuştum; amniyon kesesine su takviyesi ve antibiyotik tedavisi demişti. Ama bu keseye su takviyesi son çare olarak bakılıyor. İnşallah çok azalmamıştır yanlış ölçmüşlerdir. Tüm bunları 18. Haftamda yaşamıştım şu an 22 haftalığım şimdi de rahim ağzı yetmezliği ile savaşıyoruö Rabbim hepimize yardım etsin

antibiyotige baslandi ciger gelistirici igne vurdular yarin tekrar vurcaklar oda sanci yaparmis ins sancilanmam :KK43: allah yardmcmz olsunnn

Benim kuzenimde vardi ayni sorun igne ilac serum filan kullandi bunlarla duzelmeyince 15 gun hastanede yatti su takviyesi yapildi. Hastaneden ciktiktan sonra doktor hergun mutlaka havuc suyu iciceksin mutlaka demis kuzenime . 1 ay filan hersey guzeldi normale donmustu kuzenim ihmal etmis sanirim havuc suyu icmeyi 36. Haftada suni sanciyla dogum yaptirdilar sukur 2 side saglikli ama acilma olmasi icin 16 saat suni sanci verdiler. Insallah sizin bebislerde 36 37 haftayi tamamlar. Havuc suyunu bir sorun dr belki faydasi olur

X