- Konu Sahibi filizerdem
-
SUYUNUZ NERDE VE DOĞUMA NE KADar bi süre içinde geldi?
SUYU GÖRÜNCE NE YAPTINIZ
HERHANGİ Bİ AĞRI VARMIYDI YADA OLDUMU
HEMEN HASTANEYE GİTTİNİZ Mİ
canım ben tam doğum günümde eşimle sinemaya gitmeye hazırlanırken.ılık ılkı birşeyler geldi.altıma kaçırıyorum sandım.tuvalete girdim.kalktım.yok gene geliyor.anladımki suyum geliyo.panik oldum birden.suyum geldii diye bağrındım.eşimde heyecanlandı.üzerimi değiştim hemen ama sürekli geliyo.heryerim ıslanıyo.bir yandanda evde su tesisatı yapılıyodu.sağolsun adamcağız hemen arabasıyla hastaneye götürdü.muayene oldum.doğumhane katına aldılar.serum takıldı koluma.koridorda bi ileri bi geri yürüdüm.bir yandanda bacaklarımdan aşağı sular akıyodu.çok komikti görüntüm.kaydirigubbakcemile3 hiç ağrım yoktu gayet rahattım.gece yarısına kadar açılma olmadı ve sancıda gelmedi suni sancı verildi ve 1,5 saat çok şiddetli ağrılar sonrası doğumhanye alındım.üçüncü ıkınmamdı sanırım kızım çıktı.çok kolay oldu doğması.inşallah seninde öyle olur.
haa bu arada doğuma 10günüm vardı.
şimdi biz tuhaf bir şekilde tecrübeli arkadaşların anılarını okuyarak bekliyoruz bir gün bizde paylaşıcaz inşallah ama en güzel ve kolay olur umuyorum.. 34.5 haftalık hamileyim önceden korkuyordum ama bir yazı okudum çok mantıklı geldi bana diyordu ki yazıda daoğuma kendini korkuyla hazırlarsan doğumunu zorlaştırırısın ve ne kadar rahat olursan o kadar rahat doğum yapabilirsin .. biz çok özel olan bir durumdayız bir bebeğimiz olacak küçük bir mucize düşünün biraz sıkıntısına da katlanmalıyız olacaksa dimi? hepimize hayırlı kolay doğumlar..
benim önce sancılarım geldi hastane kapısından girer girmez de suyum geldi.allahıma bin şükür olsun ki kolay bi doğum oldu 15-20 dk sonra doğum yaptım.hastaneye girmem ve doğum toplam yarım saat sürdü. çünkü hastaneye geldiğimde 7-8 cm lik açılma vardı.
allah herkese kolay sağlıklı doğum nasip etsin.
canım ben tam doğum günümde eşimle sinemaya gitmeye hazırlanırken.ılık ılkı birşeyler geldi.altıma kaçırıyorum sandım.tuvalete girdim.kalktım.yok gene geliyor.anladımki suyum geliyo.panik oldum birden.suyum geldii diye bağrındım.eşimde heyecanlandı.üzerimi değiştim hemen ama sürekli geliyo.heryerim ıslanıyo.bir yandanda evde su tesisatı yapılıyodu.sağolsun adamcağız hemen arabasıyla hastaneye götürdü.muayene oldum.doğumhane katına aldılar.serum takıldı koluma.koridorda bi ileri bi geri yürüdüm.bir yandanda bacaklarımdan aşağı sular akıyodu.çok komikti görüntüm.kaydirigubbakcemile3 hiç ağrım yoktu gayet rahattım.gece yarısına kadar açılma olmadı ve sancıda gelmedi suni sancı verildi ve 1,5 saat çok şiddetli ağrılar sonrası doğumhanye alındım.üçüncü ıkınmamdı sanırım kızım çıktı.çok kolay oldu doğması.inşallah seninde öyle olur.
haa bu arada doğuma 10günüm vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?