Doğuma Hazırlık Suyunuz ne zaman geldi :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

filizerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
190
1
96
Ankara
SUYUNUZ NERDE VE DOĞUMA NE KADar bi süre içinde geldi?
SUYU GÖRÜNCE NE YAPTINIZ
HERHANGİ Bİ AĞRI VARMIYDI YADA OLDUMU
HEMEN HASTANEYE GİTTİNİZ Mİ

canım ben tam doğum günümde eşimle sinemaya gitmeye hazırlanırken.ılık ılkı birşeyler geldi.altıma kaçırıyorum sandım.tuvalete girdim.kalktım.yok gene geliyor.anladımki suyum geliyo.panik oldum birden.suyum geldii diye bağrındım.eşimde heyecanlandı.üzerimi değiştim hemen ama sürekli geliyo.heryerim ıslanıyo.bir yandanda evde su tesisatı yapılıyodu.sağolsun adamcağız hemen arabasıyla hastaneye götürdü.muayene oldum.doğumhane katına aldılar.serum takıldı koluma.koridorda bi ileri bi geri yürüdüm.bir yandanda bacaklarımdan aşağı sular akıyodu.çok komikti görüntüm.kaydirigubbakcemile3 hiç ağrım yoktu gayet rahattım.gece yarısına kadar açılma olmadı ve sancıda gelmedi suni sancı verildi ve 1,5 saat çok şiddetli ağrılar sonrası doğumhanye alındım.üçüncü ıkınmamdı sanırım kızım çıktı.çok kolay oldu doğması.inşallah seninde öyle olur.

haa bu arada doğuma 10günüm vardı.

walla benim önce sancılarım başladı hastanede dr.um açtı su kesesini zaten 15 dak.sonrada doğuma girdim

benim önce sancılarım geldi hastane kapısından girer girmez de suyum geldi.allahıma bin şükür olsun ki kolay bi doğum oldu 15-20 dk sonra doğum yaptım.hastaneye girmem ve doğum toplam yarım saat sürdü. çünkü hastaneye geldiğimde 7-8 cm lik açılma vardı.
allah herkese kolay sağlıklı doğum nasip etsin.

benim 36+5 te sabah 6da geldi.mutfağa bişeyler tıkınmaya inmiştim,altıma yapar gibi oldum.hemen banyoya gittim.çamaşırım ve pijamam ıslanmıştı.ama şarıl şarıl gelmedi.biraz oyalandım sancı falan yoktu.saat 9 da dr u aradım,hemen gel dedi saat 10da hastaneye gittim,suyum gelmiş.saat 2 de ameliyata girdim ve o saate kadar sancıda yoktu.spinal sezeryanla oğlumu kucağıma aldım.sizede hayırlı doğumlar inşallah..

SUYUNUZ NERDE VE DOĞUMA NE KADar bi süre içinde geldi?
SUYU GÖRÜNCE NE YAPTINIZ
HERHANGİ Bİ AĞRI VARMIYDI YADA OLDUMU
HEMEN HASTANEYE GİTTİNİZ Mİ

su gelince ağrın falan olmuyor ben sabah kalktığımda çamaşırımda ıslıklık vardı değiştirdim bekledim baktım azar azar geliyor sonra ayağa kalktığımda birdenbire idrarını yapar gibi su gelmeye başladı sen tutamıyorsun o akıyor...hemen hazırlandım doğuma gittim açılmam yoktu 7 saatte hiç açılma olmamıştı hemen sezeryana aldılar 14:30 hastaneye varış 16:45 doğuma giriş :)

suyunun gelmesi ve evde tesadüf su tesisatçısı olması beni güldürdü
kaydirigubbakcemile3 güzel bi anı olmuş

ayyy sheryyy ne güzel Allah tüm hamişlerimize ve bana :)) senin gibi doğumlar nasip etsin ıNŞALLAH....

sanırım sancının gelmesi ve açılma olması,suyun gelmesinden daha avantajlı bi durum...Su gelipte sancı olmayınca suni sancı veriyolar çünkü.

Cok haklisin arkadasim, insan kendini neye hazirlarsa öyle de bitisi oluyor..
Morel cok önemli, Rabbim'e sigindikdan sonra gerisi mühim degil.
Allah'im herkesin yardimcisi olarak, bir avazda dogurmasini nasip eylesin insallah hepimizi..:teselli:

evet haklısınız bende bi kaç güne kadar doğum korkusuyla yatıyor kalkıyordum nedense şu bi kaç gündür korkum tamamen gitti alıştırdım kendimi sanırım hep şöyle düşündüm sonucta açılma olucak biraz sancı biraz ıkınma çıkıcak zannetmiyorumki çok acı olsun tabi olucak ama biraz dayanmak çokmu zor sonunda çok güzel bir hediye gelecek bize.

31+4 olduk inşallah zamanında hayırlısıyla ve sağlıkla kucağıma alırım çok ama çooooooooook heyecanlıyım yaaaaa çok merak ediyom karnımdaki o kıpır kıpır eden şeyi:))

arkadaşlar benim doğum yapma fobim vardı.eşimle evliliğimizde 3.yılımız bitecek.hiç ummadığım bir anda hamile olduğumu öğrendim.ilaç kullanıyordum.o anda şok oldum.birkaç gün önce kanamam olmuştu.doktor kanamadan dolayı düşük olabilir dedi.hastaneden çıkamadım bile.bel ağrım var diye doktora gitmiştim.eşimi aradım.o da şok oldu.ama o anda bebişimin sevgisi içime işledi.şimdi 34 hafta 3 günlük hamileyim.inanın bu süre içinde hiç doğumdan korkmadım.hatta normal doğum yapmak istiyorum.bebişim dünyada kalabilmek için elinden geleni yapıyor.içimdede kalacak değil ya.Rabbim kolaylık verir ve gelir inşallah.ona kavuşmak için can atıyoruz.

SHERRY maşallah sana....ne kadar şanslıymışsın...alahım bize de böyle doğumlar nasip eder inşllhh....çook geçmiş olsun....

Öncelikle bebişin hayırlı olsun Allah size bağışlasın.. Heyecanla okurken güldürdün beni su tesisatçısı sana da bi el atsaymış ya naniknanik kaçak var diye Allahım yakaydirigubbakcemile3

benim ilk kizimda , gece 12 gibi 7 dakikada bir gelen sancilarim vardi. dedim ki esime bi gidelim muhakkak geri gonderecekler ama hiç degilse kalbini falan dinleriz belki , oda tamam dedi yola çiktikkk.. hastaneye vardigimizda benimle ilgilenen ebe muayene etti ve henuz açiklik yok ama gitmeyin belki sabah gelmek zorunda kalirsiniz dedi ve sagolsun ki beni eve geri gondermedi, bu arada benim varolan sancilarimda gitti. ebe yurumemi soyledi kayinvalidem kolumda koridorlari voltaladikkaydirigubbakcemile3 neyse sancilanmaya baslamistim iyice artik yurume dedi yataga yatirdi agri ve kalp problarnii bagladi karnima. derken yine sancilarim azaldi ben diyordum ki yok bu kiz bugun kesin dogmaz bu sanciyla olacak is degil cunku. neyse uzatmayayim sabah 05.30 siddetli bir sanciyla içimde resmen biseyin patladigini hissederek suyum gelmeye basladi.. annemi uyandirdim anne benden biseyler geliyor sanirim kanama basladi dedim , yok kizim korkma suyun gelmistir dedi ve ebeyi çagirdi. sonrasinda ise epiduralimi olup açikligim olana kadar bekledim gayet sancisiz ve rahattim... ve kizim 09.42 de haziran 22 2007 de gozlerini hayata açip bizlere merhaba dediiiii.....:asigim: simdi yina hamileyim bu bebegimde kiz , bakalim bu nasil baslayacak , hepinize hayirli dogumlar sevgilerimle...

Benim sabah 6 gibi sancılarım başlamıştı. Saat 15.30da hastanede ayakta sıra beklerken suyum geldi. Ağrı sızı falan olmadı sadece altıma bolca çiş yaptım bi anda kaydirigubbakcemile3 sonrası ise tam bir cehennem azabıydı. 3 saat suni sancı çektim ve sonunda canım kızıma kavuştum. Ama şimdi sezeryan istiyorum olsun bitsin hemen ne sancı çekeyim ne korku. Herkese hayırlı doğumlar

sizleri okuyunca sanırım en uzun bekleyen benmişim :))) benm suyum hastahanede 8 cm. de geldi. ama epidural takıldıktan bir kaç dakka sonraydaki hiç hissetmedim doktorumun yalancısıyım :))) ancak her yerde söylüyorum aman sancılarınız varsa şiddetlensin diye evde beklemeyin illaki suyum gelecek diye beklemeyin. ben hiç sancısız yattım hastahaneye ve sunni sancıyla bile anlatıldığı gibi bi ağrı acı hissetmedim.zaten sancım olcak suyum gelcek deseydim evde doğururdum herhalde ama bu kadar şanslı olurmuydum oğlum hayatta olurmuydu o şüpheli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…