Doğuma Hazırlık Suyunuz ne zaman geldi :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba herkese, bende şunu merak ettim suyu gelen arkadaşlar :) kaçıncı haftalarınızdaydınız bu olay oldugunda?:CüvCüv:

Kaçıncı haftada oldu?Bir de doğumu tetikleyen şeyler neydi?

Ben de bu hafta doğurmak istiyorum, neler yapayım?

arkadaşlar tam bilgi sahibi olmadığınız konularda tavsiyelerde bulunmamayı düstur edinin lütfen.

arkadaşlar tam bilgi sahibi olmadığınız konularda tavsiyelerde bulunmamayı düstur edinin lütfen. sezaryende bebeği ilk anda görmüş, ağrı da hissetmemiş olabilirsiniz. Ama sezaryen tercih edilecek bir seçenek değildir. Sadece çok çok acil durumlarda kullanılabilecek bir ameliyattır. Dolayısıyla sezaryenin bebek üzerinde sizin bilmediğiniz, araştırmadığınız, doktorunuz tarafından muhtemelen size anlatılmamış olan çok ciddi sakıncaları vardır. Öncelikle şeker astım ve kanser hastalıklarına daha açık halde doğar, ciğerlerindeki suyu tam olarak atamaz, hele de planlı sezaryen olduysanız (günü, tarihi belli) o zaman bebeğin anne karnındaki gelişme hakkına da geçmişsinizdir. Ve meyva olmadan dalından koparılmıştır doktor tarafından. Dolayısıyla sezaryen öyle anlatıldığı gibi prenseslere layık bir operasyon değildir. Bebek için de daha nice nice zararları vardır. Lütfen araştırın. Ve gereksiz sezaryenler hakkında bilgi edinin, doktorların her dediğini sorgusuz kabul etmeyin, bir de siz araştırın.
Kaçıncı haftada oldu?Bir de doğumu tetikleyen şeyler neydi?

Ben de bu hafta doğurmak istiyorum, neler yapayım?

Siz hiçbirşey yapamazsınız, magnezyum kullanıyorsanız, kesin ki kasılmaları önlemesin. Allah ne zaman bebeğe çıkma zamanı takdir ettiyse o zaman çıkacaktır, siz planlı sezaryen yapmadığınız müddetçe tabi...

Bakalım yürüyüş yapıyorum, bebeğimin suyu azalıyor, sezaryene gerek kalmadan doğsun istiyorum.

Herşeyin hayırlısı olsun.

bende haftaya doğurmak istiyorumm yaa her an tetikteyimm suyumm gelcek diyee hayırlısı bakalımm

Kesinlikle burada deneyimler paylaşılıyor ki gayet de iyi bir deneyimi paylaşmışsınız. Mamagoz nick li arkadaş sezeryan doğumun sakıncalarından bahsediyor. Ben de ilk çocuğumu sezeryan istiyordum ve yüksek tansiyondan zorunlu olarak sezeryan yaptım. Ama zorunlu olmasa da yapardım çünkü ablam normal doğum sırasında, yeğenimin beynine oksijen gitmedi diye yürüyemiyor. Ama sezeryan yapılsaydı böyle birşey olmayacaktı. Herkesin farklı deneyimleri var, farklı korkuları var tıpkı doğuma olduğu gibi düşüncelere de müdahale edilmemeli.Ben 10 kez doğum yapsam hepsinde de sezeryan yaparım. Ama bu arada sezeryan yurt dışında isteğe bağlı değil sadece zorunlu hallerde mümkün. Ayrıca bizim gittiğimiz kadar da dr. gitmiyorlar ve ultrasona da girmiyorlar. Bence kimse kimsenin etkisinde kalmasın en doğru karar kendinizi rahat ve güvende hissettiğiniz metoddur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…