- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Ne zamandır sevgilisiniz ? Ayrıca kime seni seviyorum' lu mesaj yazıyor? Karışık yazmışsın çok anlaşılmıyorerkek arkadaşım swarm kullanıyordu bir kaç bayan eklendiğinde farkettim kendisini aradım tartıştık.kullanmadığını şerefi üzerine bile yemin ederek söyledi tabiki inanmadım.iki gündür ilgi alaka bende şaşırdım bir baktım.swarm da beni engellemiş ama göüşmelerimiz devam ediyor.bir hemşire bayan eklemiş.
gece yatmadan da seviyorum senli mesajlar .
seviyoum ayrıl bırak git demesi tabiki kolay nanın bu direyeti bende göstermek istiyorum ama üzülmeyi göze alamıyorum sanırım .takip etmeli miyim.........direk telefonlarını engellemeli miyim
Sana seni seviyorum diyor ama yalanları için " şerefi üzerine yemin ediyor". Sende yalanları yakalamana başka kadınlarla flört etmesine sessiz kalıp " seviyorum" Diyorsun hemi ? Aklını başına al, boynuzlarını yağlamak istemiyorsan, çak tekmeyi gitsin... 6 aylık ilişkinin ardından en fazla 6 gün üzülürsn6 ay kadar olucak bana yazılıyor bu seviyorum lu mesajlar
Engelle gitsin, sana ulaşamasn, öyle koyar ki ona sessiz sedasız gidişinpeki nasıl bir tavır göstermeliyim direk engelleme li miyim.
peki nasıl bir tavır göstermeliyim direk engelleme li miyim.
Allah allah, iyimisin sen??????erkek arkadaşım swarm kullanıyordu bir kaç bayan eklendiğinde farkettim kendisini aradım tartıştık.kullanmadığını şerefi üzerine bile yemin ederek söyledi tabiki inanmadım.iki gündür ilgi alaka bende şaşırdım bir baktım.swarm da beni engellemiş ama göüşmelerimiz devam ediyor.bir hemşire bayan eklemiş.
seviyoum ayrıl bırak git demesi tabiki kolay nanın bu direyeti bende göstermek istiyorum ama üzülmeyi göze alamıyorum sanırım .takip etmeli miyim.........direk telefonlarını engellemeli miyim
ay ben boyle insanlar için cok kotu düşüncelere sahibim aslında da neyse söylemicem düşüncemi :). Sadece sunu yaz ona senın yaptıklarını benım midem kaldırmaz , midesi kaldıran birisi varsa onunla ilgilen de. Ve bitir herseyi.peki nasıl bir tavır göstermeliyim direk engelleme li miyim.
erkek arkadaşım swarm kullanıyordu bir kaç bayan eklendiğinde farkettim kendisini aradım tartıştık.kullanmadığını şerefi üzerine bile yemin ederek söyledi tabiki inanmadım.iki gündür ilgi alaka bende şaşırdım bir baktım.swarm da beni engellemiş ama göüşmelerimiz devam ediyor.bir hemşire bayan eklemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?