swarm uygulaması

Adam zaten senden ayrilmis senin haberin yok. Boyle erkekler asla duzelmez yol yakinken koy kapiya sonra cok pisman olursun

Aldatilmak o kadar da uzmuyor demek ki. Kurcalamayin bari mutlu mesut yasayin

tek üzüldüpğüm beş para etmez kızlara tercih edilmiş olmam

Ay nereden biliyorsun 5 para etmez kızlar olduğunu.. Senin sevgilin 5 para etmez nasıl bir ruh halindesiniz anlamak mümkün değil
Swarmdan karı kız kovalayan o kadar çok erkek var ki tek dertleri de seks yapmak.. yeni nesil çöpçatan sitesi.. Adam seni engelliyor ki rahatça cirit atsın hala 5 para etmez kızlara tercih edildim diyorsun
Kafan çok güzelmiş güle güle kullan.

+1 Lafı ağzımdan aldınız. Şerefi bilmem nesi üzerine yemin eden adamlar yapıyor asıl yamuğu.
Ama lafa gelince şerefine laf ettirmez böyleleri!

Ben inanmazdım özellikle yemin ettiği için inanmazdım. Yalan söylemeyen insan yemin etmeye gerek duymaz çünkü biliyorum.

bir mekanda yapılan swarm check-in i 5454846323 kişinin arkadaşlık isteği göndermesiyle sonuçlanıyor ne yazıkki
Yani demek istediğim özellikle erkeklerin kız düşürmek için kullandığı sosyal medya.
Sevgilinizden ayrılın tabiki kim bilir ne dolaplar çeviriyor orada

Ramazanı kastetti :))

Neyi kastettiğini anladım hanımefendi burda benim açtığım konular beni ilgilendirir kimsenin yargılamasına "O ÖYLEDİR ÖYLE SENİN YANLIŞIN VAR SEN APTALSIN INANIYORSUN" Demesine ihtiyacım yok! Aldatıl sen uyu yok bilmemne eşim bana açıklamasını yapmış onu ben tanıdığım için kabul etmişim açıklamasını ve özrünü bu gerizekalilarin benim inandığım, bildiğim şeylerin zıttında birşey söyleyip bi de buna diretmeleri artık bardağı taşırıyor kaldı ki burada bu konuyu açmanın mantığı nedir nasıl bi çocukluk nasıl bi ezikliktir onu da anlamış değilim. Sen kim köpeksin de daha bi kaç saatlik konu üzerinden bana laf carpiyosun it şerefsiz köpek saygı duymuyorsan saygı gormeyeceksin hayatın boyunca bu böyle olucak.

Hayattaki duruşunuz ve kaliteniz kelimelerinize öyle güzel yansıyor ki
Mutlu olmanızı dilerim. Hayırlı ramazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…